- 15 Ocak 2017
- 1.063
- 1.567
- 83
Ayrıca yemekten hemen önce ve aralarla tarçınlı su icincede düşük çıkıyor tarçın yediğimiz şeylerin kana yavaş karışmasını sağlıyor böylelikle şekerimiz hemen yükselmiyor. Telaş yapma ama yinede doktoruna sor. Bana arada yükselmeleri çok sorun olmayacağını önemli olanın yüksek çıktığında hareketle falan mümkün olduğunca çabuk düşmesini sağlamak dediSelam kızlar aranızda insilün kullanan varmı psikolojim bozuldu şeker yüzünden bazen yemekten sonra 95 ila 130 arası çıkıyor ongünde birde nerdeyse bikere 145 üstü çıkıyor yememe dikkat etmeme rağmen napcam bilmiyorum
Kullansan da kullanmasan da farketmez ki insülinin amacı zaten vücuttaki glukoz sisteminin düzgün çalışmasını sağlamak eğer bozuksa. Bana daha önceden söyledikleri açlıkta 90 altı max 95 olmalı, ağzına ilk lokmayı koyduktan 1 saat sonra 140 altı 2. Saatte ise 120-110 altı olması normal glukoz değerleri. Ayda 1-2 kere 3 öğünden birinde, 1 saatlik açlıkta çıkan 140 civarı çıkan değeri önemseyeceklerini sanmıyorum.İnsilün kullanmıyorum geneli düşük olduğu için kullanmakta istemiyorum doktorun rendevu açmasını bekliyorum çok yoğun. Yani sorum şu aslında insilün kullanmadan ortalama haftada bir iki gün 140 üzeri çıksa sıkıntı yaratır mı
Senin geçmiş tecrüben de var ya canım o seni etkilemiştir kendini rahat bırak illa bunda da olucak diye bisey yok benim arkadaşımın ilki senin gibi gebelik zehirlenmesi oldu ondan sonra 2 doğum yaptı bi daha öyle bişey yaşamadı ilaç bile kullanmadı. Tabiki kontrol altında ol ama kim bilir bizlerin de tansiyonu ara ara çıkıyodur farketmiyoruzdur doktorun test de istemiş zaten inşallah o da temiz çıkar için rahatlarBun dün hiç soğukkanlı olamadımçok korktum bir görsen eşimde isteydi. Doktoru nasıl aradım bir bilsen ...o kadar sıkmışm ki kendimi hala omuzlarim ağrıyor.Allah bizlere 36lari nasip etsin Gerisi taktiri ilahi
Canım çok geçmiş olsun. Kendini bir şeyler için üzme. Hamilelikle bedenimizde büyün dengeler şaşıyor. Olmayacak şeyler oluyor sanırım.
Dra ben de söyledim çok canım yanıyor diğerlerinde böyle değildim diye. Çok güçlü mü diyorsun yani dedi. Halbuki hiç öyle düşünmemiştim.Göbek deliğim benmde en hassas noktam nerdeyse. 3 ay önce dr da söylemiştim damarlarım baya belirgin ve dokununuca baya acıyor. Dr a sormuştum normal demişti. Özellikle bugünlerde kalbim sıkışıyor yüreğim daralıyor ayağıyla sıkıştırdığındaböyle böyle günler geçip gidiyor. Hepimiz patır patır doğurmaya başlayacağız
Cnm bende de aynı şey var.ilk çocuğum çoo tecrübesizim,bebek pek görüp büyütmüşlüğüm yok. Şimdi babamla annem hastanede tek başına ne yapacağım endişesibebeğe nasıl bakacağım, ki ondan önce doğumdan korktuğum için çocuk erteleyen biriydim, sezeryan sonrası ağrılarımı düşünüyorum,sütüm gelecek mi,bebeği nasıl tutacağım uyutacağım edeceğim vb.
O yüzden geç doğurmak istiyorumve çoğu annenin dediğimi şimdiden anladım "karnındayken çok daha kolay"
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin amin aminnnBen de bu kafiledeyim inşallah sıkıntısız evlatlarımız gelsinler de kiloyu bir sonraki aşamada dert ederim diye düşünüyorumşimdi uykusız da olsam ağrım da olsa çarpıntıdan göğsüm de sıkışsa olur hamileyim ama bir gün geçecek diyorum
herkesin gebeliği birbirinden farklı baksana kimimiz hala bulantı yaşıyor kimimiz sildim süpürdüm diyorBen de son 1 aydır kilo almadım mesela
Benim hep bu saatlerde yazmamın esas sebebi beyefendi durmuyor kuduruk yatmamı bekliyo zaman geçtikçe hareketleri daha da hissedilir oluyor uykuda kalmak zor. Bazen yataktan kalkıp sohbet ediyorum uyuyunca tekrar yatıyorum
Ahh be kuzum senin inşallah halin kalır tüm bunlara. Evdeki diğer iki oğlanla Rabbim sana bol enerji nasip etsin
Benim en basindan beri gecmedi hic bulantilar, bu ara daha da yogunlasti bebek galiba baski yapiyor o yuzden oluyorKızlar mide bulantıları geri geldi var mı bu haftalarda benim gibi olan yemek yiyemiyorum bi iki lokma yediğim gibi de bulanıyor
Benim ilk 3 buçuk ayda tamami ile geçmişti. Bugün yine başladıBenim en basindan beri gecmedi hic bulantilar, bu ara daha da yogunlasti bebek galiba baski yapiyor o yuzden oluyor
Ciddi misin? Bende anksiyeteyim. Kötü ana girsem girdap gibi sürükleniyorum saçma düşüncelerin içinde...Canım çok geçmiş olsun. Kendini bir şeyler için üzme. Hamilelikle bedenimizde büyün dengeler şaşıyor. Olmayacak şeyler oluyor sanırım.
Nabzımdan ben de muzdaribim. Kalp atışlarım çok hızlanıyor o an kalp krizi geçirip öleceğim sanıyorum. Zaten panik atak biriyim doğum yaklaştıkça manyağa bağladım.
Sağol canım belediyeyi arıyoruz metro çalışması yok olsada sizi etkilemez diyor müteahhit evim sağlam diyor ama bildiğin artçı deprem gibi sallaniyoruz en son binaya baktırın dedilerCiddi misin? Bende anksiyeteyim. Kötü ana girsem girdap gibi sürükleniyorum saçma düşüncelerin içinde...
Eşim 3. Çocuğu da istiyor ama ben yok artık bittim. Çok stres yapıyorum hele birde korona var çılgın çıkacağım
H heyecanli_anneee canım geçmiş olsun. İnşallah sonuç alırsınız bakanlıktan, hiç kimse birşey demiyor mu?
Evet yarım saat içinde düşüyor zaten hareketle. Tarçınlı suyu denicem teşekkür ederimAyrıca yemekten hemen önce ve aralarla tarçınlı su icincede düşük çıkıyor tarçın yediğimiz şeylerin kana yavaş karışmasını sağlıyor böylelikle şekerimiz hemen yükselmiyor. Telaş yapma ama yinede doktoruna sor. Bana arada yükselmeleri çok sorun olmayacağını önemli olanın yüksek çıktığında hareketle falan mümkün olduğunca çabuk düşmesini sağlamak dedi
Müteahhite güvenemiyorum ben ya... Siz binaca bence hemen baktırın şu kış zamanıSağol canım belediyeyi arıyoruz metro çalışması yok olsada sizi etkilemez diyor müteahhit evim sağlam diyor ama bildiğin artçı deprem gibi sallaniyoruz en son binaya baktırın dediler
Yarın arayıp çağırcaz gelip baksınlar psikolojimiz bozulduMüteahhite güvenemiyorum ben ya... Siz binaca bence hemen baktırın şu kış zamanı
Haklısınız valla ...bende gerildim açıkçası!Yarın arayıp çağırcaz gelip baksınlar psikolojimiz bozuldu
Sağolun bikac kere ağır araba geçince takip ettik sallantı olmadı , zeminden artçı deprem gibi oluyor avizenin ortasında halkalar var hemen oraya bakıyoruz o da sallanıyor .H heyecanli_anneee çok geçmiş olsyn.aman ihmal etmeyin.ağır vasıta geçince mi oluyor acaba.bazı yerlerde ağır vasıta geçince etki ediyor ama bilemedim.
Bugün kafamı kolumu hiç kaldıramadım o derece yorgun ve de uykulu hissediyorum, ama uyuyamıyorum. 3.5 yıldır özlemim uyku, bi 4 yıl daha hasret kalırım, kalırsınPeki anneler, sizde aşırı uyku hali oluyormu birde böyle arada sanki başta dönmeGerçi soruyorum ama saçma çünkü gece düzgün deliksiz uyuyamıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?