- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Benimde anlamadığım şekilde nabzim yükseliyor birden çarpıntı oluyor elim kolum kalkmıyor tansiyonum çok çıkmıyor 12/7 , 11/8 gibi oluyor. Artık çok da ölçmek istemiyorum bu sefer kolumdan çıkarmıyorum her dk ölçüyorum bu sefer panik atak oluyorum. İlk hamileligimde de son zamanlar böyleydi 4 haftam kaldı sabrediyorum artıkGeçmiş olsun canımbende var mı yok mı diye bakıyorum biliyorsun tuza dikkat edince biraz daha azaldı şükür cuma günü işe gittiğimde hekimimle de görüştüm o sıra neden bilmiyorum nabız 150lerde tansiyon da 14/9 civarındaydı ve uzun sürdü. Tuzlu da yememiştim. Doktorum idrarda albümin bakalım dedi ve sonuç normal pzt kendisiyle görüşeceğim. O yüzden biraz daha rahatım şimdi. Senin de kuzenine üzüldüğünden dolayı yükselmiş olması çok normal anlık yükselişleri önemsemiyorlar.
Bir arkadaş söylemişti bu doktor beni çok rahatlatıyor diye sen de izle
Dr. Kağan Kocatepe Gebelik Zehirlenmesi
İnşallah arkadaşım şu 36ya sağ salim gelsemDoktorun haklı olabilir canım, psikolojik gibi duruyor. Allah şifa versin hastanıza da. Ya hamilelikten burnum kanıyor ama sen yogun kanama diyorsun... Takip et kendini tahlilin temiz çıkar büyük ihtimalle
bana 36 da dedi canimCoraspin kullanan arkadaşlar Dr unuz ne zmn bırakın dedi bana 34 te birak dedi yarın 34+0 im
benim de dusuyor biraz basim agriyor ara ara az once olctum 9 /5 cikti panik olma dr una sor takip iste yuksek tansiyon hamileligin son zamanlarinda olabiliyorBenimde anlamadığım şekilde nabzim yükseliyor birden çarpıntı oluyor elim kolum kalkmıyor tansiyonum çok çıkmıyor 12/7 , 11/8 gibi oluyor. Artık çok da ölçmek istemiyorum bu sefer kolumdan çıkarmıyorum her dk ölçüyorum bu sefer panik atak oluyorum. İlk hamileligimde de son zamanlar böyleydi 4 haftam kaldı sabrediyorum artık
protein kacagimi var diye bakacaktirKizlar dün gece birden burnum kanadı hemde ne kanama o sırada 14/9 oldu tansiyondoktoru aradım tansiyona normal dedi ama 24 saatlik idrar alacakmış
Yaaa süper çok sevindimİnşallah toparlayacaklar kuzum bak sana moral olsun dedemi biz de hastaneden cikarttik perşembe günü. Oksijene ihtiyacı olacak diye oksijen tüpünü vs ayarladık ama maşaalah kaç gündür hiç kullanmadı. Değerleri giderek güzelleşiyor. Hastanede olmak onların da psikolojisini bozuyor herhalde
Hem annenler yanında olamasalar da belki dünyanın en uyumlu bebeği olacak yavrun ve zorlanmadan ilk zamanlarını geçireceksin. Rabbim merhametini eksik etmeyecektir, sadece şimdiden öyle olursa diye stres yapma lütfenama sizinkiler çıkana kadartutabiliyorsan tut bebeğini içinde
Ya benim gittiğim dr larda öyle kafasını boyunu ölçtükten sonra hemen bak pipisi diyip hemen fotosunu bastırıp elime veriyorlar.hayr hangi yy.da yaşıyoruz pipi resmini gelip asacak halim de yok.bi sürü pipi resmi oldu bende deValla bu konularda eşim çok hassas ben söyleyemem ama o söyler valla ailelere de soylucem eve gelince bi müddet maske taksınlar insan tedirgin oluyor bide ameliyatlı olucaz. Hızlı test kitlerinden almak lazim gelene hemen yapilirbende öğrenince hemen ona gitmiştim 3 aylık öğrenince direk cinsiyete bakıp söylemişti bide ilk oglumda da cok pipi resmim var
Benmde yüreğim darlanıyor.göğüs kafesime bastırıyor herhlde. Nabzım yükseliyor zor nefes alıyorum böyle bayılacak gibi hissediyorımBenimde anlamadığım şekilde nabzim yükseliyor birden çarpıntı oluyor elim kolum kalkmıyor tansiyonum çok çıkmıyor 12/7 , 11/8 gibi oluyor. Artık çok da ölçmek istemiyorum bu sefer kolumdan çıkarmıyorum her dk ölçüyorum bu sefer panik atak oluyorum. İlk hamileligimde de son zamanlar böyleydi 4 haftam kaldı sabrediyorum artık
Daha önce de tansiyonum çıkıyordu zaten ara ara ölçüyorum yüksek çıkmıyor çok şükür ilk hamileligimde de olmuştu.benim de dusuyor biraz basim agriyor ara ara az once olctum 9 /5 cikti panik olma dr una sor takip iste yuksek tansiyon hamileligin son zamanlarinda olabiliyor
Geçmişten gelen bişey herhalde büyükler böyle şeyleri seviyorlar ya doktorlarda alışkanlık olmuş birazYaaa süper çok sevindimoksijen kullanmaması da süper. Biz bile araştrdık tüp şimdiden darısı bizimkilere olsun inşallah anneminde hastanede pskilojisi bozuldu artık.
Ama sol ciğerde az bir iyileşme varmış sağ ciğerde komple tutulmuş covid.benim doğuma kadar çıkamayacak gibiler. Biz max.10 güne çıkar diyorduk ama
Dr'um da piyasada yok 20 gün yok dediler yılbaşından önce şimdide 18 ine kadar yokmuş zaten 20 si civarı doğum yaparım. Şimdi son dk kime doğum yaptıracğm stresi eklendi bir de üstümeyarın başka bir dr dan randevu verdiler bakalım. Umarım oğluş iyidir annesi onu çok üzse de
Ya benim gittiğim dr larda öyle kafasını boyunu ölçtükten sonra hemen bak pipisi diyip hemen fotosunu bastırıp elime veriyorlar.hayr hangi yy.da yaşıyoruz pipi resmini gelip asacak halim de yok.bi sürü pipi resmi oldu bende de
Benmde yüreğim darlanıyor.göğüs kafesime bastırıyor herhlde. Nabzım yükseliyor zor nefes alıyorum böyle bayılacak gibi hissediyorım
Hamilelikte nabız zaten yükseliyor biliyorsun ama bir zamandan sonra rahatsız ediyor cidden, o arttığında elin kolun kalkmamasını daha dün yaşadım, baktım tansiyon normal.. Bu durumda ona da yapacak birşey yok diyorlar. Yüksek çıksaydı neden yüksek çıktı diye kafayı ayrı takıyorsunBenimde anlamadığım şekilde nabzim yükseliyor birden çarpıntı oluyor elim kolum kalkmıyor tansiyonum çok çıkmıyor 12/7 , 11/8 gibi oluyor. Artık çok da ölçmek istemiyorum bu sefer kolumdan çıkarmıyorum her dk ölçüyorum bu sefer panik atak oluyorum. İlk hamileligimde de son zamanlar böyleydi 4 haftam kaldı sabrediyorum artık
Hahahah 1ay önce benim doktorumda testisler aşağıya inmiş bak deyip göstermişti bir de resmini çekmiş benim kaynımın onları gördüğünde kafa zannetmesi peki?Daha önce de tansiyonum çıkıyordu zaten ara ara ölçüyorum yüksek çıkmıyor çok şükür ilk hamileligimde de olmuştu.
Geçmişten gelen bişey herhalde büyükler böyle şeyleri seviyorlar ya doktorlarda alışkanlık olmuş birazilk hamileligimde eşim askerdeydi kayinvalidem annemle doktora gittim direk doktor pipiyi gösterdi resmini de çekti verdi
Bende son zamanlarda öyleyim kendimi taşıyamıyorum 1 ay kaldi bakalim daha nasıl olucam herhalde tv de ağır yaşamlar diye program var ya onun gibi doğumu yatakta beklicem
MerhabaSelam kızlar aranızda insilün kullanan varmı psikolojim bozuldu şeker yüzünden bazen yemekten sonra 95 ila 130 arası çıkıyor ongünde birde nerdeyse bikere 145 üstü çıkıyor yememe dikkat etmeme rağmen napcam bilmiyorum
Çok geçmiş olsun bu arada Rabbim tez zamanda şifasını versin tüm hastalarımızınEvet çok çok rahatlatıcı bir doktor. Gece doktorum da öyle dedi böyle dengesiz yükselip düşme tansiyon değildir ....korkup gerildigin için oldu dedi
Biliyorum ama dediğin gibi bi zamandan sonra yoruyor insanı 110-120 arasında oldu mu hele beni mahvediyor ayağa kalkamıyorum korkuyorum bişey olucak diye. Sende hiç düşünme onları canım şimdi herşeyin kolayı var belki sakinleştirici yaparlar doktoruna söylersin yardımcı olur. Tabi eşlere demesi kolay kafamızda kaç tilki var acaba onlar biraz da hamileliği doğum esnasında ve doğumdan sonra idrak etmeye başlıyorlarHamilelikte nabız zaten yükseliyor biliyorsun ama bir zamandan sonra rahatsız ediyor cidden, o arttığında elin kolun kalkmamasını daha dün yaşadım, baktım tansiyon normal.. Bu durumda ona da yapacak birşey yok diyorlar. Yüksek çıksaydı neden yüksek çıktı diye kafayı ayrı takıyorsunaynen dediğin gibi
şimdilerde korku başladı bende normal doğumda da böyle stresten nabız ve tansiyonum iyice sapıtır mı diye. Sonuçta vücut zorlanıyor ister istemez stres olur herhalde.. ya doğuramazsam bu sebepten sezeryana dönersem falan kafamda deli sorular
Ben ne güzel doğum olayını öncesinde düşünmüyordum eşim beni moda soktu az kaldı farkında mısın diye diye
O da baya iyiymiş öğrenince şok olmuşturHahahah 1ay önce benim doktorumda testisler aşağıya inmiş bak deyip göstermişti bir de resmini çekmiş benim kaynımın onları gördüğünde kafa zannetmesi peki?
Ilk hamilelikte de böyleydim sonlara doğru nabız artıyordu acile bile gitmiştim şimdi daha soğukkanlıyım ama dediğin gibi tedbirliyim de tansiyonumu da kontrol ediyorum, Rabbim hayırlısıyla hamileliklerimizi tamamlamayı nasip etsin sonlar çok yorucu
Bun dün hiç soğukkanlı olamadımIlk hamilelikte de böyleydim sonlara doğru nabız artıyordu acile bile gitmiştim şimdi daha soğukkanlıyım ama dediğin gibi tedbirliyim de tansiyonumu da kontrol ediyorum, Rabbim hayırlısıyla hamileliklerimizi tamamlamayı nasip etsin sonlar çok yorucu
İnsilün kullanmıyorum geneli düşük olduğu için kullanmakta istemiyorum doktorun rendevu açmasını bekliyorum çok yoğun. Yani sorum şu aslında insilün kullanmadan ortalama haftada bir iki gün 140 üzeri çıksa sıkıntı yaratır mıMerhabasanırım insülin kullanmana rağmen açlık 110-120 üzeri çıkmaması gerekir diye düşünüyorum. Ama senin söylediğin tokluk değerleri makul olabilir bu değerler. Birkaç gün düzenli takip edip dahiliye doktoruna söylersen dozunu ayarlayacaktır ben yanlış biliyor olabilirim ama dahiliye doktoruna danış kesinlikle kafanda soru işareti kalmasın.
Kaç saat sonra 95-130 arası çıkıyor 1 saat tokluksa normal. Benimde şekerim var diyet yapıyorum sadece açlık ( en az 3 sâat olacak 90 altı) 1. Saat tokluk 140 altı 2. Saat tokluk 120 altı çıkmalı. Ben diyetle kontrol edebiliyorum ama benimde bazen 160 Lara yükseldiği oluyor 1. Saat hemen yürüyüş yapıyorum evin içinde dusuyor. Yemekten hemen sonra oturduğum zaman yüksek çıkıyor aynı şeyleri aynı oranda yiyip ardından hareket ettiğim zamanda düşün çıkıyor deneyin istersenizSelam kızlar aranızda insilün kullanan varmı psikolojim bozuldu şeker yüzünden bazen yemekten sonra 95 ila 130 arası çıkıyor ongünde birde nerdeyse bikere 145 üstü çıkıyor yememe dikkat etmeme rağmen napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?