Yalancı doğum kasılmaları canım.. hemen doğum olmuyor.. dogum için sık ve düzenli olması lazımE peki kasılmaysa doğum mu başlıyor demek oluyor? Kasılmalar ağrılı olur sanıyordum. Baskı da kasılma mi oluyor. Salı nst girecektim kasılma çıkarsa napılır sezeryane mi alırlar? İlk olunca bilemiyor insan o yüzden şaşkınım.
Aynı durumdayım bazen düşününce napicam ben diyorum bu uykusuzlukla nasıl ayakta durucam. Dün gece oğlan 5.30 da kalktı 7 ye kadar pispisledim ama ruhum çekildi resmen sonra uyudu 8.30 da kalktı mecbur kalktım bide bebekle napicam hiç bilmiyorumBugün kafamı kolumu hiç kaldıramadım o derece yorgun ve de uykulu hissediyorum, ama uyuyamıyorum. 3.5 yıldır özlemim uyku, bi 4 yıl daha hasret kalırım, kalırsın
Ya enerji atmıyorlar dışarı çıkamadıklarından, onlarla atlayıp zıplayamıyoruz da onların istediği gibi, gündüz uyuyunca gece uykumuz haliyle 10nu geçiyor. böçaba sallıyordu pışlıyorduu bu ara anne yapsın diye diretiyor. Bu halde onu sallıyorum. Gece Allahtan sallanma sevdamız yok da gögüs elleme huyumuz bitmedi ve ben artık sinir oluyorum bu duruma olan uykum kaçıyorAynı durumdayım bazen düşününce napicam ben diyorum bu uykusuzlukla nasıl ayakta durucam. Dün gece oğlan 5.30 da kalktı 7 ye kadar pispisledim ama ruhum çekildi resmen sonra uyudu 8.30 da kalktı mecbur kalktım bide bebekle napicam hiç bilmiyorum
Üzülüyorum aynen onlara da havalarda hep güzel ama çocuklar hem pandemiden hemde bizim ağırlaşmamizdan eve mahkum kaldılar. Geçen hafta üzüldüm evde diye arabasıyla 1 saat dolaştırdim eve geldim aksama kadar yattim yerimden kalkamadım :/ bizimki de baba istiyor hep baba oynuyor ben anca yatarak oynuyorum yada ev işi yapıyorum babası gelince bana git yapıyor artık zoruma da gidiyor ama halimde hiç yok. Seninde işin zor şimdi emzirince o da istemesinGün yaklaştıkça ürküyorum
Ya enerji atmıyorlar dışarı çıkamadıklarından, onlarla atlayıp zıplayamıyoruz da onların istediği gibi, gündüz uyuyunca gece uykumuz haliyle 10nu geçiyor. böçaba sallıyordu pışlıyorduu bu ara anne yapsın diye diretiyor. Bu halde onu sallıyorum. Gece Allahtan sallanma sevdamız yok da gögüs elleme huyumuz bitmedi ve ben artık sinir oluyorum bu duruma olan uykum kaçıyor
Evet ya, abimin torunu da öyle, 3. 5 bitti hala annesini odaya götürüp konuşuyor, canım memelerim diyeÜzülüyorum aynen onlara da havalarda hep güzel ama çocuklar hem pandemiden hemde bizim ağırlaşmamizdan eve mahkum kaldılar. Geçen hafta üzüldüm evde diye arabasıyla 1 saat dolaştırdim eve geldim aksama kadar yattim yerimden kalkamadım :/ bizimki de baba istiyor hep baba oynuyor ben anca yatarak oynuyorum yada ev işi yapıyorum babası gelince bana git yapıyor artık zoruma da gidiyor ama halimde hiç yok. Seninde işin zor şimdi emzirince o da istemesinbenim gorumcemin kızı de 3 yaşına giricek hala meme diyomuş kızlar daha mı düşkün oluyor acaba oğlum hiç aramiyor unuttu
O gece uykusu da hiç bişeye benzemiyor bakalım bize 2-3 sene daha yokEvet ya, abimin torunu da öyle, 3. 5 bitti hala annesini odaya götürüp konuşuyor, canım memelerim diyebizim gündüz yok geceye has böyle tuhaf bi huyumuz var. Sabaha karşı irkilerek uyanıyorum hayırlısı vallahi yaşayıp görücem
Amin bu duaya daAmin amin aminnnen çok bu duaya ihtiyacım var. Abileri pamuk gibi şimdiden biz uyutmak için beşiğini sallarız, ninni söyleriz diyorlar yeter ki yeni kuzumuz sağlıklı,biraz uykucu gazsız olsun.
Off yaa geçmiş olsunBenim ev yine sallanıyor kızlar napcağımızı şaşırdık iyice ya belediyeyi arıyoruz metro çalışmasından değil diyor yarın çevre şehircilik bakanlığını aricaz binaya baksınlar daha 3 senelik bina :/ taşınsam kiracim tanıdık diye kiram uygun böyle fiyata mümkün değil ev bulamam ama evde tek kalmaya korkuyorum
Buna bir örnek de benim ablamın kızı 3 yaşını doldurdu. Hep emmiyor ama o istediğinde vermezse şiddet uyguluyor annesineÜzülüyorum aynen onlara da havalarda hep güzel ama çocuklar hem pandemiden hemde bizim ağırlaşmamizdan eve mahkum kaldılar. Geçen hafta üzüldüm evde diye arabasıyla 1 saat dolaştırdim eve geldim aksama kadar yattim yerimden kalkamadım :/ bizimki de baba istiyor hep baba oynuyor ben anca yatarak oynuyorum yada ev işi yapıyorum babası gelince bana git yapıyor artık zoruma da gidiyor ama halimde hiç yok. Seninde işin zor şimdi emzirince o da istemesinbenim gorumcemin kızı de 3 yaşına giricek hala meme diyomuş kızlar daha mı düşkün oluyor acaba oğlum hiç aramiyor unuttu
Konuştuk yok, terledikçe de ters tepiyor.. belki de mecburi bıraktığım için oldu. 23 aylıktı bıraktırdım, aylarca bi sorun yaşamadım ama kuzenim kızını emzirirken gördü bi kaç kere onlara gittiğinde yanında emzirmiş. ondan sonra başladı bu huyu. Ay inşallah olmazO gece uykusu da hiç bişeye benzemiyor bakalım bize 2-3 sene daha yokküçük kaynım da koca çocuk oldu 11 yaşında hala annesinin göğüslerini elliyormus bazılarında kalıcı oluyor bu durum.
Geçmiş olsun 14 9 nasıl normal der ya yüksek değil mi inşallah sorun yoktur dikkat et kendineKizlar dün gece birden burnum kanadı hemde ne kanama o sırada 14/9 oldu tansiyondoktoru aradım tansiyona normal dedi ama 24 saatlik idrar alacakmış
Geçmiş olsun canım ihmal etme bence de Allah korusun gerçek bir deprem de çökse kim mesul olacak hiç kimse Allah yardımcınız olsunBenim ev yine sallanıyor kızlar napcağımızı şaşırdık iyice ya belediyeyi arıyoruz metro çalışmasından değil diyor yarın çevre şehircilik bakanlığını aricaz binaya baksınlar daha 3 senelik bina :/ taşınsam kiracim tanıdık diye kiram uygun böyle fiyata mümkün değil ev bulamam ama evde tek kalmaya korkuyorum
Duruşu nasıl bilmiyorum ama kafayı orya dayadgnda oluyor genelde o baskı .kaburgaya göğüs kafesne. Girnme hareketi yapınca kafası sıkıştırıo. Ayaklar yukarda olunca bu kez baskı tam tersi aşagıda oluyor .sürekli idrar hali , yada yorulunca heran cıkacakmış gibi bi his .Yaaa süper çok sevindimoksijen kullanmaması da süper. Biz bile araştrdık tüp şimdiden darısı bizimkilere olsun inşallah anneminde hastanede pskilojisi bozuldu artık.
Ama sol ciğerde az bir iyileşme varmış sağ ciğerde komple tutulmuş covid.benim doğuma kadar çıkamayacak gibiler. Biz max.10 güne çıkar diyorduk ama
Dr'um da piyasada yok 20 gün yok dediler yılbaşından önce şimdide 18 ine kadar yokmuş zaten 20 si civarı doğum yaparım. Şimdi son dk kime doğum yaptıracğm stresi eklendi bir de üstümeyarın başka bir dr dan randevu verdiler bakalım. Umarım oğluş iyidir annesi onu çok üzse de
Ya benim gittiğim dr larda öyle kafasını boyunu ölçtükten sonra hemen bak pipisi diyip hemen fotosunu bastırıp elime veriyorlar.hayr hangi yy.da yaşıyoruz pipi resmini gelip asacak halim de yok.bi sürü pipi resmi oldu bende de
Benmde yüreğim darlanıyor.göğüs kafesime bastırıyor herhlde. Nabzım yükseliyor zor nefes alıyorum böyle bayılacak gibi hissediyorım
Yaaa bende ilk hamileliğimde kardiyolga falan görünmüştüm çarpıntıda ötürü. Bunda da oluyor bazen olmuyor değil ama daha sakince kontrol altına almaya çalışıyorum . Evet bu geçici bir durum deyip derin nefes alınca aklada baska şeyler getirince geciyor ,malesef bende bir panik atak hastasıyım. Hamilelkten öncr dideral kllanırdım hatta... çağın vebası bu panik atak, bende doğum anında da oldu ama birden bi sakinleştim niye acaba :)) sakinleştirci dayadılar :)Ilk hamilelikte de böyleydim sonlara doğru nabız artıyordu acile bile gitmiştim şimdi daha soğukkanlıyım ama dediğin gibi tedbirliyim de tansiyonumu da kontrol ediyorum, Rabbim hayırlısıyla hamileliklerimizi tamamlamayı nasip etsin sonlar çok yorucu
Sağol canım gerçekten de öyle aramadigimiz yer kalmadı ama hiçbir sonuç alamadık alamıcaz gibi de.Off yaa geçmiş olsunBazen bu ülkede muhattap bulamamak en sinir bozucu şey umarım bakanlıktan bir sonuç alabilirsiniz.
Buna bir örnek de benim ablamın kızı 3 yaşını doldurdu. Hep emmiyor ama o istediğinde vermezse şiddet uyguluyor annesine
Şimdi bide sendromlu yaşları ya ters tepebilir tepki verme belki öyle de düzelirKonuştuk yok, terledikçe de ters tepiyor.. belki de mecburi bıraktığım için oldu. 23 aylıktı bıraktırdım, aylarca bi sorun yaşamadım ama kuzenim kızını emzirirken gördü bi kaç kere onlara gittiğinde yanında emzirmiş. ondan sonra başladı bu huyu. Ay inşallah olmazyumuş yumuş
Amin sağol canım yok peşine dusucez bişey çıkmazsa da taşınırım artıkGeçmiş olsun canım ihmal etme bence de Allah korusun gerçek bir deprem de çökse kim mesul olacak hiç kimse Allah yardımcınız olsun
Benimde her zaman değil ara ara olup arada olmuyor bu zamanda doktorada gidemiyorum dediğin gibi kendimi kontrol etmeye çalışıyorum. Yoksa aklıma neler geliyorYaaa bende ilk hamileliğimde kardiyolga falan görünmüştüm çarpıntıda ötürü. Bunda da oluyor bazen olmuyor değil ama daha sakince kontrol altına almaya çalışıyorum . Evet bu geçici bir durum deyip derin nefes alınca aklada baska şeyler getirince geciyor ,malesef bende bir panik atak hastasıyım. Hamilelkten öncr dideral kllanırdım hatta... çağın vebası bu panik atak, bende doğum anında da oldu ama birden bi sakinleştim niye acaba :)) sakinleştirci dayadılar :)
Günaydın, maşallah kocaman olmuş seninki nuran hanımın dediği gibi hazır annesinin sözünü dinliyor erken gelmek istiyor o daGünaydın kızlar benim paşa 3 kg olmuş. Rahim duvarı incelmiş daha sık kontrole gelicem 3ün altına inerse daha erken olabilir sezeryan dedi. bi de ağrım çok olduğu için 39dan önce alabilirim, ben hazırım diyor annesi dedişimdi 40 dklık bi nstye giricem, duruma göre serum alıcam erken olduğu için
Yaaa demek neymiş kız-erkek farketmiyor ...hazır olan tikirdatiyor kapıyıGünaydın kızlar benim paşa 3 kg olmuş. Rahim duvarı incelmiş daha sık kontrole gelicem 3ün altına inerse daha erken olabilir sezeryan dedi. bi de ağrım çok olduğu için 39dan önce alabilirim, ben hazırım diyor annesi dedişimdi 40 dklık bi nstye giricem, duruma göre serum alıcam erken olduğu için
Yok dayanamıyorum artık, 4ten beri uyanığım. sırt üstü yatınca nefesim kesiliyor, kuyruk sokumum ağrıyor. Sola yatınca kalçam omzum sağa yatınca belim zonkluyor. Çatı ağrım aylardır var zaten. Magnezyum rağmen mi ağrın var dedi evet dayanamıyorum artık dedim. 37 ile uyumlu şimdilik ii..Günaydın, maşallah kocaman olmuş seninki nuran hanımın dediği gibi hazır annesinin sözünü dinliyor erken gelmek istiyor o dabende nst den korkuma 36 da gidicem senin tam tersine geç doguriyim istiyorum
Ooo maşallah erkenci olacak seninki galiba maşallahGünaydın kızlar benim paşa 3 kg olmuş. Rahim duvarı incelmiş daha sık kontrole gelicem 3ün altına inerse daha erken olabilir sezeryan dedi. bi de ağrım çok olduğu için 39dan önce alabilirim, ben hazırım diyor annesi dedişimdi 40 dklık bi nstye giricem, duruma göre serum alıcam erken olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?