- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
İnşallah yoktur canım neden genel değil de spinal yapalım dedi bi sebebi var mi acaba ? Bende pcosluyum adetim hep duzensizdi dogumdan sonra 1 kere adet oldum peşine hamile kalmışımhiç şikayetim yoktu, olduğunu da düşünmüyorum böyle bi durumun. çünkü sezeryan sonrası gram ağrım olmadı, adet düzensizliğim hiç olmadı. rahim içi yapışıklığın en önemli belirtisi adet düzensizliğiymiş. ben pcoslu olduğum halde düzenliydi adetim.
evet çarşamba nstde ağrı çıktı. bana da 3ün altına inerse alırım demişti önceki kontrolde. diyorum ya ilkinde çıksın diye uğraştım, bunda çıkmasın diye uğraşıyorum bu defa
genelde anestezi vermek zorundayım ve hızlı olmam lazım dedi. yavaş hareket etmem gerektiğinden ufak dozlarla yapışıklık varsa anestezi vermeden yavaş yavaş açmam lazım yapışıklıkları dedi. ya hastane baskı mı yapıyor spinale ikna edin diye anlamadım ki.İnşallah yoktur canım neden genel değil de spinal yapalım dedi bi sebebi var mi acaba ? Bende pcosluyum adetim hep duzensizdi dogumdan sonra 1 kere adet oldum peşine hamile kalmışım
Bende anlamadım ısrarla spinal diyor extra ücret de vermiyoruz niye böyle yapıyor acaba her gittiğimde banada spinali övüyor garip :/genelde anestezi vermek zorundayım ve hızlı olmam lazım dedi. yavaş hareket etmem gerektiğinden ufak dozlarla yapışıklık varsa anestezi vermeden yavaş yavaş açmam lazım yapışıklıkları dedi. ya hastane baskı mı yapıyor spinale ikna edin diye anlamadım ki.
ah nerde o gatanın eski o bilgili, ilgili doktorları:) ben medipol çamlıcaya gittim ya başta, burası oraya saygı, ilgide on basar, ha yeterli mi bilemedim, pandeminin etkisi olduğunu düşünüyorum:) çamlıca erdeme de geçen gatroya kızı götürdük... aman Allahım dedim ana baba yeri, danışmadaki saygısız çalışanla kavga etmemek için kendimi zor tuttum.
35. Haftada doğurdu normal Doğum olarak.
hiç şikayetim yoktu, olduğunu da düşünmüyorum böyle bi durumun. çünkü sezeryan sonrası gram ağrım olmadı, adet düzensizliğim hiç olmadı. rahim içi yapışıklığın en önemli belirtisi adet düzensizliğiymiş. ben pcoslu olduğum halde düzenliydi adetim.
evet çarşamba nstde ağrı çıktı. bana da 3ün altına inerse alırım demişti önceki kontrolde. diyorum ya ilkinde çıksın diye uğraştım, bunda çıkmasın diye uğraşıyorum bu defa
genelde anestezi vermek zorundayım ve hızlı olmam lazım dedi. yavaş hareket etmem gerektiğinden ufak dozlarla yapışıklık varsa anestezi vermeden yavaş yavaş açmam lazım yapışıklıkları dedi. ya hastane baskı mı yapıyor spinale ikna edin diye anlamadım ki.
Bende anlamadım ısrarla spinal diyor extra ücret de vermiyoruz niye böyle yapıyor acaba her gittiğimde banada spinali övüyor garip :/
Sizin kilo kaç çıktı canım? Ayyy ben bir haftadan daha fazla bekliycem çok özledim bebeğimi. Son aylar sanki geçmiyorİnşallah yoktur canım neden genel değil de spinal yapalım dedi bi sebebi var mi acaba ? Bende pcosluyum adetim hep duzensizdi dogumdan sonra 1 kere adet oldum peşine hamile kalmışım
ah nerde o gatanın eski o bilgili, ilgili doktorları:) ben medipol çamlıcaya gittim ya başta, burası oraya saygı, ilgide on basar, ha yeterli mi bilemedim, pandeminin etkisi olduğunu düşünüyorum:) çamlıca erdeme de geçen gatroya kızı götürdük... aman Allahım dedim ana baba yeri, danışmadaki saygısız çalışanla kavga etmemek için kendimi zor tuttum.
evet haftan erken diye olabildiğince kalmasını istiyordur. hayırlısıyla 35i görün inşallah...Anladım cnm inslalah bizimkide az kalır bakalim.
Belki benim haftam erken zaten ha dogdu ha dogcak durumda diye dogum dememistir ama 3 un altı bizim.icin riskli seninkide 2.7 dedi ağrıların olursa hemen gel dedi nst de bebek hic hareket etmedi zaten suan eve geldikya icerde salsa yapiyor
agdaya neden gitmiyorsunuz?
Bende philips lumea düşünüyorum son modelini alsam banada yeter sanırım ben özellikle yüz ve bacak icin istiyorum kullanan etrafimda yok o yüzden sormak istedim
İyi yaptın canim bende tavsiye uzerine almistim ve cok.memnun kaldim insallah sende memnun kalırsın
Sizin disiniz nasıl oldu?
Amin inşallah canım rabbim sağlıkla kavuştursun da şekli önemli değil
Allah Allah bize cumartesiye gün verdi bize kim anestezi yapıcak kim vurdu ya gitmeyeliminşallah tüm sancını evde çekersin zaten son anda git hastaneye oralarda harap olma büyük ihtimalle çatı muayenesi yapar ama hiç korkma anlık bişey oluyor geçiyor
Sorma canım bende depresyona girdim benimde 2,5 yaşında kızım var ve bana aşırı düşkün. Kardeş fikrini hemen benimsedi ama ben çok çok algıladığını düşünmüyorum yaşı daha çok küçük. Onun annesi kim anne diyor63 le hamşle kaldım 78 kiloyum . Artık tartılmak istenmiyorum . Enfazla 80 le girerim doğuma umarım . İlk 15 günde 10 kilo gidiyor. Kalan kilolar da emzirme dönemindeki beslenmeyle alakalı . Ve şuna kesin inanıyorum hamilikte alınan kilolar veriliyor evet ama emzirme döneminde alınan kilolar çok zor veriliyor.. birde kızlar psklojiler nasıl?? bir duygusallık üstümde beş yaşında bir kızım var ve çok üzülüyorum bana bişey olursa diye . Sizde de oluyor mu? İçine kapanık bi kız kıskansa bile etmeyen bir kız masum meleğim. Onu nasıl üzmeden bebekle ilgilenecem nasıl alıştıracam bilmiyorum. Allahım bizleri yavrularımıza onları bize bağışlasın. Annnesiz koymasın hic bir yavruyu. Başladım yine
“Allah benim bedenimi doğum olayına uygun yaratmış, ben de elimden geleni yapacağım ve Allah’ın izniyle sağlıkla yavrumu kucağıma alacağım” de canım. Sen böyle der ve düşünürsen hem kafa olarak rahatlatsın hem de kimse senin aklını karıştıramaz.
“bir su içinde yaşayan sen, su gibi kayıp geleceksin bana..”
Ayy balla içimi rahatlattın doktora gitsemmi diye düşünüyodum bende demek normalmiş bu zamanlar başlıyo hafif hafif
Ay ne güzel dedin öyle, motivasyon olduEvet canım benim sancılarım bile başladı rahim kasılması mı doğum sancısı mı bilemiyorum ilk olduğu için ama girdi mi baya zorluyor
İlk doğumlarda panik yapmaya gerek yokmuş açılma hemen olmadığı için yani sancı başlayınca sakiniz güzelce duşumuzu alıcaz sancılar sıklaşınca gidicez hastaneyeAllahım çok heyecanlı
Aynen haftaya son ama yarın gidip çalışacağımÇok iyi maşallah, izne çıkıyorsun herhalde haftaya, bol bol yürürsün. benim bugün son günüm pc başında oturmaktan kurtuluyorum
evet heyecanlıyım da bi haftadan az kaldıAynen haftaya son ama yarın gidip çalışacağımSevindim yüzdün yüzdün sonuna geldin, doğum bu haftaydı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?