2021 Şubat Anneleri

Insallah sorunsuz bi
dogum olur bebegini sgalkla kucagna alirsn canim

Korkma ya, 3. Sezeryan pek önerilmiyor malum. bahsettiği durumu başta yaşadım hatırlarsan, bana da 13 haftada demişti plasentanın yeri sıkıntılı demişti sonra 24te dikişe ya da rahim ağzına yakın değil artık, önemli olan o demişti. Senin de muhtemelen dikişine ya da rahim ağzına yakın değildir. Spinalle ikna etmeye çalışmış gibi geldi biraz.

Kuzucum korkma 3.ye zaten ara verecektin. Doktorlar öyle biraz ya
Öyle zaten canım bu bebeğim de sürpriz oldu yoksa yine beklerdim iyiki olmuş tabi de doğuma yakın söylemese iyiydi eşim de 3.ye seni marka bi doktora goturcem diyor
Evet canim filiz hanima gidiyorum son kontrolum pzt insallah bi sonraki hafta da dogum
Filiz hanim.cok sakin ya
Bana bi kez bile kotu bisi demedi
Ona da acilde denk gelmiştim ilk hamileligimde dedigin gibi sakin bir doktor diye hatırlıyorum baya genç de duruyor. Nuran hanima da son haftalarda bişey oluyor 2 haftam gelmiş bunları anlatmaya ne gerek var.
Hatırlıyorum canım çok şükür şuan öyle bir durum yokmuş ama 3.de olur dikkat et dedi ne gerek var yani bi doguriyim bunu da öyle de doğum öncesi korkuttu bide arkadaşını anlatıyor hepten saldı korkuyu içime sonra da spinal anne için çok konforlu diyor daha yaptırır mıyım her kontrolde mutlaka spinali söylüyor kendime guvensem isterim de yapamam yani o heyecana dayanamam

EVet cok sakin o konuda iyi bakalm.gercek dusuncelerm.dogumdan snra belli olur
benimkinn de bana ciger gelistirici yapmamasi kafama.takildi yani kuvoze.girmemesi icin yapsa garantye alsa daha ii olmazmi

Gögüs uçlarımda benim de sızıntılar kuruyor kabuk kabuk oluyor, eşim eczaneden saf lanolin getirdi, onu sürüyorum nemlenince rahatladı. Zaten bir hafta kaldı hazırlansınlar cokcoklanmaya

EVet cok sakin o konuda iyi bakalm.gercek dusuncelerm.dogumdan snra belli olur
benimkinn de bana ciger gelistirici yapmamasi kafama.takildi yani kuvoze.girmemesi icin yapsa garantye alsa daha ii olmazmi
Camp.alle sayfasında furkan kayabasoglunun canli yayını vardi canım ciğer geliştirici iğneyi her ihtimale karşı dogumdan önce yaptiralim mi diye soru sordular o da eger ki bebeğin haftasi iyiyse ve bebeğin geliştiğini düşünüyorsak gerek yok dedi seninde 38+ lar oluyor doğumun o yüzden doktorun gerek görmemiştir.

Şimdiden uyarmış kendince işte, bundan sonraki kontrolünde doğum konuşulur, gelecek de konuşulmaz önden önden anlatası gelmişbenim de bünyem 3.yü kaldırmaz gibi geliyor, ilaçlı spiral düşünüyorum. bize geçen hafta sezeryana bağlı rahim içi yapışıklık olabilir falan diyince eşim hemen önceki sezeryan yapan doktoru dava edicem falan diye celallendi, zor sakinleştirdim. adamın 3. Çocuk hayaline balta vurdu

Evet yani 36 öncesi ve kilo geriliği olana yapılır ki ciğer geliştirici.

Aynen sağolsun fazla bilgilendiriyor bu ara inşallah yoktur yapışıklık falan canım hamilelikten önce şikayetin var mıydı ? Benimki 3.de buna daha gelmeyiz marka doktora götürürüm seni diyor son haftalar elinde olsa doktora getirmicek beni hep son hafta bişey çıkarıyor diyor

Zaten ggergnz bi yorum daha da yipratiyo
Yani bana kizacaksnz belki ama bi daha dogum yapsam avicenna istemem
Hic bi doktor tamm icime.sinmedi gidip aslanlar gbi ozel saglk sigortasi yaptrcam agzm yandi

Hic bi doktor tamm icime.sinmedi gidip aslanlar gbi ozel saglk sigortasi yaptrcam agzm yandi
Benimde birincisi öyle olmuştu sigorta yaptırdım

Kacinci haftada doğum yapmıştı arkadaşın cnm? benim oglumda 1600 doğdu 20 gün kaldı kuvezde. Haftasi onemli bakalim 34 e de hayirlisiyla girersek daha iyi olur sanırım.

Yani normal her muaynde organ bobrek vs soylenme geregi duyulmaz zaten cnm kilo boy gelişimi suyu varsa bi sikinti vs onlar söylenir

Kilo yönünden seninle benziyoruz bende geçen çarşamba gittim 2250 dedi senin haftalarında 1700 civarı demişti. Umarım en az sorunla dogururuz bebeklerimizi. İnşaallah doğuma kadar 2000 gram geçer bebeğin

Ya suyunda sikinti olmasa biraz daha dururdu da suyu baya bitik dereceye indi bakalım insalalh yanilir ultrasonda 1900-2000 kilo dogar

3tü çarşamba gittiğimde naptın?

2.7 de benim cnm 3 ve 3 un altina düştüğü zaman ağrılar beklenirmis kendi sancılarında gelebilir dedi doktor seninkide sınırda tam dikkat et sende biz ustten beklerken onlarin alttan cikasi geliyor

35. Haftada doğurdu normal Doğum olarak.

Yok canım niye kızıyım içine sinmedikten sonra biz istediğimizi önerelim önemli olan sensin . Ben nuran hanımı çok seviyorum aslında bilgilendirici sakin bir doktor ama ilk hamilelikte de simdikinde de son haftalarda böyle konuşmalar yapıp bizi demoralize ediyor. Geçen hafta idrar tahlili istedi eşim yaptirmicaksin dimi son anda yine bisey cikarcak diyo adam mimledi onu (tahlili yaptirdim tabi) Doğum yapicak birine kanamalı hastanı anlatmana gerek yok yada suyum azsa daha çok kontrole çağır yine 39 da dogurt hep bi erken alabiliriz durumu oluyor o da insanı strese sokuyor. Bizde öyle dusunuyoruz 3. Insallah planli olur sigorta yaptırıp iyi bir hastaneye gideriz

Haberlerde görmüştüm bende kötü düşünmüyorum arkadaş sorunca ne olabilir diye aklıma geldi söyledim tabi ki her şey bizim için Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah

Ya ben o hastanede tulin hanima da gttm nuran hanima da gttm.filiz hanima da gttm acilde bi erkek doktora da gttm
Yani evet kotu tu kaka diyemem ama belki ben doktordan fazlami bisi bekliyorm anlamadm evet sakinler bilgilendrme de yapiliyor
Ama ben kucukken gata gatayken gataya giderdim.ozel degildi ama ayni muammeleyi goruyodm yani ozelde oldugum hissini verecek bisi gormuyorm zaten maksimum 7 8 dakikalik muayneler neyse saglikla bitsn bebeklermze kavusalim da onemli degil artik

hiç şikayetim yoktu, olduğunu da düşünmüyorum böyle bi durumun. çünkü sezeryan sonrası gram ağrım olmadı, adet düzensizliğim hiç olmadı. rahim içi yapışıklığın en önemli belirtisi adet düzensizliğiymiş. ben pcoslu olduğum halde düzenliydi adetim.
evet çarşamba nstde ağrı çıktı. bana da 3ün altına inerse alırım demişti önceki kontrolde. diyorum ya ilkinde çıksın diye uğraştım, bunda çıkmasın diye uğraşıyorum bu defa

Geneli böyle ama canım zamanında acıbadem hastanesinde bir perinatolog a gitmiştim muayenesi 800 tl ydi onda da muayene 7-8 dk sürdü sürmedi kilosunu bile söylememişti. Bizler bişey sormadıkça doktorlar genel hatlarıyla söyleyip muayeneyi bitiriyorlar. Sağlıkla kucagimiza alalım da daha hastanelere gitmeyelim

ah nerde o gatanın eski o bilgili, ilgili doktorları:) ben medipol çamlıcaya gittim ya başta, burası oraya saygı, ilgide on basar, ha yeterli mi bilemedim, pandeminin etkisi olduğunu düşünüyorum:) çamlıca erdeme de geçen gatroya kızı götürdük... aman Allahım dedim ana baba yeri, danışmadaki saygısız çalışanla kavga etmemek için kendimi zor tuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…