2021 Şubat Anneleri

63 le hamşle kaldım 78 kiloyum . Artık tartılmak istenmiyorum . Enfazla 80 le girerim doğuma umarım . İlk 15 günde 10 kilo gidiyor. Kalan kilolar da emzirme dönemindeki beslenmeyle alakalı . Ve şuna kesin inanıyorum hamilikte alınan kilolar veriliyor evet ama emzirme döneminde alınan kilolar çok zor veriliyor.. birde kızlar psklojiler nasıl?? bir duygusallık üstümde beş yaşında bir kızım var ve çok üzülüyorum bana bişey olursa diye . Sizde de oluyor mu? İçine kapanık bi kız kıskansa bile etmeyen bir kız masum meleğim. Onu nasıl üzmeden bebekle ilgilenecem nasıl alıştıracam bilmiyorum. Allahım bizleri yavrularımıza onları bize bağışlasın. Annnesiz koymasın hic bir yavruyu. Başladım yine

Kızlar günaydın, kontrole geldim bebeğim çok şükür iyi haftasıyla tam uyumlu ama biraz suyu azalmış bol bol su ve havuç suyu iç haftaya bi daha bakalım dedi akintim olduğunu söyledim turnusollu ped verdi rengi dönerse haber ver haftaiçi gel bakalım diye konuştuk. Anestezi şeklini konuştuk kanamadan korkarım dedim o da bi arkadaşının başına gelmiş kanama rahim alma durumu olmuş onu anlattı biraz korktum 3.ye ara ver bunda plasenta bi tık kurtarıyor ama 3.de kurtarmaz dedi eşimle şok olduk son haftalarda kadına bişey oluyor anlamıyorum

Cnm son zamanlarin zaten suda az bisey azalma oluyor. Bidr bu kanama işi hic belli olmuyor ya benim eltim ilk dogumda asiri kanamasi vardi sezeryan dogumdu onunda hemen müdahale ettiler sorunsuz geçti korkma sen icini rahat tut cok ciddi boyutta rahim alma olayina gidiyolar yoksa müdahale edilebilecek bisey. Bebisin kac kilo olmus moralini yüksek tut

maşallah iki doğum arası 1 yıl mı? Sezeryan olacak galiba. Sorunuza gelince Allah bilir tabi ama benim de çocukların ikisi de 39 + larda doğdular. O nedenle bence benzer haftalarda doğuyorlar

Bu arada nst de iyi arkadaşlar 40 larda sancı çıkmış 2 tane nuran hanım belki sürpiz yapar dedi ama gazım vardi ondan cıktı doktorum da aşı olmuş 2.doz lar şubatta olucakmış

Bende öyle biliyorum son zamanlarda su azalir ama bişey olursa erken alırız gibi yaklaştı korkuttu beni . Bu hamilelikte plasentanın yeri kıl payu iyi ama 3.de böyle olmaz tehlikeli olur dedi daha bunu doguriyim de 3.yi o zaman konusuruz 3100 gr olmuş canım doğumda 3500 olur dedi. Sana neler dedi biz tam çıktık sen giriyodun gördüm seni

Uzme kendni
Zatenn bunlara yorulmaktan bi sure 3.ye hic.bulamasmazsn bebis de kilosu ii bence sen zaten benden 5.gun snra sezeryan.olcaksn sanrm 3500 de gayet ii bi kilo

Yaa senmiydin o ben sen çıktın gittin sanmıştım aman zaten 2 si peşpeşe oldu hocam dur diyeydin ya sık dogum riskli oluyor evet oglumda devlette kaldigimda bi kadın her sene hamile kalmisti 1 yas ve 1.bucuk yas vardi 3.ye dogumdan sonra baya sıkıntı yasadi oda hatta hamile kalmayi yasakladılar 4.ye ama 2.ye sorun olmuyor genelde insallah kazasiz belasiz atlatiriz maşallah kilosu felan cok iyi haftaya mi çağırdı bi daha

Uzme kendni
Zatenn bunlara yorulmaktan bi sure 3.ye hic.bulamasmazsn bebis de kilosu ii bence sen zaten benden 5.gun snra sezeryan.olcaksn sanrm 3500 de gayet ii bi kilo
Ayy yok zaten Allahım büyük söz olmasın ama bi 10 sene istemem herhalde lohusaliktan hemen sonra spiral taktırcam. Çok şükür iyi canım ilk oğlumla aynı gidiyor ölçümler tam 30unda sezaryan olucam inşallah son dakika bişey çıkmazsa. Sen filiz hanim a gidiyodun dimi ?
Nst çektirdi onu gösterdim öyle dedim daha istemiyorum aman yok dedim inşallah canım bi doğurup sağ salim evimize gelsek başka bişey istemiyorum artık bedenen de ruhen de yoruldum kafa zaten gitti haftaya doğumdan önce bi daha gel bakalım dedi sonrada doğum inşallah sana neler dedi ?

Kızlar bana doktor 38. Haftadan sonra gün veriyoruz dedi araştırma da var mı benim gibi olan 2.800 olmuş kızım ilk kızıma göre minnak o kadar şey yedim hep kendime yemişim
Araştırma hastanesi bana tam 38+7 yani 39+0 oluyor sanırım o zaman .

Allah yardımcın olsun cnm hadi bakalım sağlıkla gelsin bebişin sen de toparlanırsin ins bir an once
Teşekkür ederim canım amin inşallah
Takmayayım diyorum ama o 1 saatli k yürüyüşün sonucu bacaklarım belim kopuyor Allah yardım etsin çok zorlaniyorum şuan. Ama neyse pazartesiye az kaldı:)

Bende çıktım kızlar bebek kafası kanala baya yerleştirmiş kendi ağrıların başlayabilir dedi rahim ağzım incelmiş suan yogun bakimda yer yokmuş yoğun bakımı aradı 1 hafta sonra yer açılır dediler doktor önden yer ayırttı 1700 gram ölçtü kilosunu Nuran Hanım muhtemelen bu hafta içi en geç 35.haftada aliriz dedi ama 35 ee kalmayabilirmiş çünkü suyum baya az 1-1.5 cm daha azalırsa mecburen doguma alicaz dedi bende haberler bu kadar insallah doktorun olctugunden daha fazla doğar kilosuda yogun bakim surecimiz cok uzun sürmez tabi en onemlisi ciger gelişimi insallah sorunsuz atlatiriz

O maşallah kilosu iyi sağlıkla kucağına inş.
Benim ark doğurmuştu 1700 gr küvezde sadece 1 gün kalmıştı. 2kg tamamlayana kadar da hastanede kaldılar o kadar. Hayırlısıyla sen de fazla kalmazsın inş.

Kızlar sizin doktor kontrole gittğiniZde nelere bakıyor. Benim ki suyuna bakıyor,kilo boy ve kordonu söylüyor. İç organları falan da tek tek söylüyor mu sizinkiler böbrek iyi kafa içi yapıları şöyle vs... böyle anlatıyor mu? Ben sorarsam söyler ama normalde söylemiyor. Sizin muayneler nasıl geçiyor ?

Kilo yönünden seninle benziyoruz bende geçen çarşamba gittim 2250 dedi senin haftalarında 1700 civarı demişti. Umarım en az sorunla dogururuz bebeklerimizi. İnşaallah doğuma kadar 2000 gram geçer bebeğin

Benim doktorum her ayrıntısına kadar bakıp bakarken de anlatarak söylüyor hepsini gösteriyor anlayamıyorum bazı şeyleri ama biraz detayci olduğu belli. Ben sormadan ne nerde nasıl nasıl olması vs aktarıyor

Kuzucum korkma 3.ye zaten ara verecektin. Doktorlar öyle biraz ya

Evet canim filiz hanima gidiyorum son kontrolum pzt insallah bi sonraki hafta da dogum
Filiz hanim.cok sakin ya
Bana bi kez bile kotu bisi demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…