2021 Şubat Anneleri

Aynen öyle ne zaman çagırdı bi daha. Bana ilk doktorum boyutunu falanda söylemedi 5 haftalık kese dedi sadece hamileliğin ilk bulgusu kesedir dedi ama hayırlı olsun diyebilmek için 2 hafta sonra kalp atısını duymak lazım dedi
Beni 2 hafta sonra çağırdı ama ben yarın başka bi doktora gidicem . 4+2 dediğinde kese boyutu söyledi mi ?

Valla en iyisini yapmışsın takılmamakla bak bana bugün kahrettim kendimi sanki bi faydası oluyo. Ne zaman gideceksin şimdi bi daha doktora
Ben cuma gidicektim ama dayanamıcam bigünde bigündür diyip perşembe gidicem varsa gözükür☺️ Allahıma dua ediyorum hep belirtilerim azaldı ( göğüs ucum ağrımıyo) hiç hamile gibi değilim ama allaha dua ediyorum hep perşembe öğrenşcez varmı yokmu. Kese için gittiğimdede hep kötü düşündüm ama gayet net keseyi gördük karından allah büyüktür inşallah kalp atısınıda duyucaz

Ben cuma gidicektim ama dayanamıcam bigünde bigündür diyip perşembe gidicem varsa gözükür☺ Allahıma dua ediyorum hep belirtilerim azaldı ( göğüs ucum ağrımıyo) hiç hamile gibi değilim ama allaha dua ediyorum hep perşembe öğrenşcez varmı yokmu. Kese için gittiğimdede hep kötü düşündüm ama gayet net keseyi gördük karından allah büyüktür inşallah kalp atısınıda duyucaz
Belirtilere takılma bence Allahım hayırla sağlıkla kavuştursun. Leke kanama yoksa hala umut vardır. Ne zor bi bekleyiş rabbim hayırlara güzelliklere kavuştursun 🙏🙏

Belirtilere takılma bence Allahım hayırla sağlıkla kavuştursun. Leke kanama yoksa hala umut vardır. Ne zor bi bekleyiş rabbim hayırlara güzelliklere kavuştursun 🙏🙏
Takılmamaya çalısıyorum zaten belli olacak bi haftaya inşallah hayırlısı olsun hakkımızda

Aminn canımm inşallahh 🙏 ben de yarın gideyim bakalım ne duyacağım. Hep bu geç yumurtlama başıma iş açtı 😔
Sen görüntüsü iyi olan biyere git yani özelde iyi cihazı olan biyere. Genelde devletteki cihazların görüntüsü kötü oluyo

Sen görüntüsü iyi olan biyere git yani özelde iyi cihazı olan biyere. Genelde devletteki cihazların görüntüsü kötü oluyo
Ben hiç devlete gitmedim kuzum. Hep özele gittim yarın da özel bi kliniğe gidicem zaten varsa her yerde çıkar diye düşünüyorum.

Allah bağışlasın. Bol bol su için, meyve yiyin,su yetersizliği de baş ağrısı yapar. Rabbim şifa versin😑 ben İlkinde vucut bilmediğinden mi bilmem sabah öğürtüler hariç bir şey yaşamadım. Ama bunda hem mide bulantısı hem halsizlik hem de kasık krampları var şimdiden. İştah henüz Allahtan yok🤭🤭
Bende az bir bulantı oluyor ama aşırı değil kızımda çok kötü oluyordum daha erken mi belirtiler için bilmiyorum ama baş ağrısı en kötüsüydü kızımda yaşamadım hiç demek ki her hamilelikte farklı şeyler yaşayabiliyor insan

Aynen şimdi benim de hedefim az kilo bakalım o dönem son 3 ay yaz tatiline denk gelmişti yatış modundaydim hep bu sefer sürekli calisicam üstelik kızımda var yatmaya imkanım yok almam gibi geliyor ☺️
Ben 37 e kadar çalıştım bide hep geziyordum yurtiçi yurtdışı banamısın demedim şimdide hep evde kalma istediği çocuk yoruyor ya

Kızlar napıyorsunuz Bayadır yazamıyorum ama arada açıp okuyorum benim kız benim canıma okuyor acayip yorgunluğum var birde midem çok kazınıyor sürekli acıkıyorum ama yemiyorum 😁 bu arada aramıza yeni katılan anne adayları hoşgeldiniz sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi 🥰
Hoşbulduk teşekkür ederim Amin inşallah hepimize nasip etsin Rabbim sizin ne kadarlık kese gözüktü mü

Günaydın kizlar. Ben de bugün ilk doktor kontrolüne gidiyorum. İnşallah herşey yolundadır. Gelince yazarım yine.
Ben de 57 kiloyum. Mide bulantıları özellikle her türlü kokudan tiksinme şeklinde yaşıyorum. Çok sık acikiyorum ama herşeyi yiyemiyorum.
Zor bir süreç.

Günaydın kizlar. Ben de bugün ilk doktor kontrolüne gidiyorum. İnşallah herşey yolundadır. Gelince yazarım yine.
Ben de 57 kiloyum. Mide bulantıları özellikle her türlü kokudan tiksinme şeklinde yaşıyorum. Çok sık acikiyorum ama herşeyi yiyemiyorum.
Zor bir süreç.
Hayırlı haberle gelin inşallah 😊

Back
X