Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli değil dediyse kendini stres sıkıntıya sokma kendine de bebişinede iyi bak dua et bol bolRiskli genelik uzmanı canım özel. Önemli bişey değil dedi ama ben bi sorayım dedim
Hayırlı olsunMerhaba kızlar 2. Beta sonucum çıktı. 10 haziran 72 12 haziran 237.72. Nasıl sizce? Güzel artış olmuş değil mi
3katına çıkmış canım gayet iyiMerhaba kızlar 2. Beta sonucum çıktı. 10 haziran 72 12 haziran 237.72. Nasıl sizce? Güzel artış olmuş değil mi
Yatıp dinleniyorum sürekli işte canım. Allah hepimizin bebeğini bize bağışlasınÖnemli değil dediyse kendini stres sıkıntıya sokma kendine de bebişinede iyi bak dua et bol bol
Teşekkür ederim hadi inşallah3katına çıkmış canım gayet iyitebrikler inşallah benimde yükseliş iyi olur
![]()
Öncelikle hayırlısı olsunKızlar selam hayırlısyla bende bu gruptayım sanırım. Sürpriz bi gebelik oldu. 2018 ağustos annesiyim 22 aylık bi kızım var. Ağustos anneleri olarak çok güzel bi grup vardı talihsizlikler oldu dağıldı grup. İnşallah burada da sizlerle devam ederiz yolumuza.
herkese hayırlı haberler inşallah
Hoşgeldiniz hayırlı olsun, benim de kızım 2018 ağustosluKızlar selam hayırlısyla bende bu gruptayım sanırım. Sürpriz bi gebelik oldu. 2018 ağustos annesiyim 22 aylık bi kızım var. Ağustos anneleri olarak çok güzel bi grup vardı talihsizlikler oldu dağıldı grup. İnşallah burada da sizlerle devam ederiz yolumuza.
Hayırlı olsun inşallah sağsalim kucağımıza alırız hepimiz kızınızı da Allah bağışlasın Eylül de 3 yaşına girecek Allah nasip ederse benim de kızımKızlar selam hayırlısyla bende bu gruptayım sanırım. Sürpriz bi gebelik oldu. 2018 ağustos annesiyim 22 aylık bi kızım var. Ağustos anneleri olarak çok güzel bi grup vardı talihsizlikler oldu dağıldı grup. İnşallah burada da sizlerle devam ederiz yolumuza.
Hoşgeldiniz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızKızlar selam hayırlısyla bende bu gruptayım sanırım. Sürpriz bi gebelik oldu. 2018 ağustos annesiyim 22 aylık bi kızım var. Ağustos anneleri olarak çok güzel bi grup vardı talihsizlikler oldu dağıldı grup. İnşallah burada da sizlerle devam ederiz yolumuza.
Bende olmadı canımKızlar merhaba ben bişey soracağım kafama takıldı yerleşme kanaması oldumu sizde
Bende olmadı canımKızlar merhaba ben bişey soracağım kafama takıldı yerleşme kanaması oldumu sizde
Beninde sadece gögüslerim dokununca hassas arada hafif kasık ağrısı var başka yok bende merak ediyorumKızlar bişey söylicem benim belirtim yok ağzımdaki değişik tat ve ara ara kasık ağrısı dışında korkuyorum bi aksilik olacak diye siz ne durumdasınız
Maşallah canım Allah nazarlardan sakınsınMerhaba kızlar 2. Beta sonucum çıktı. 10 haziran 72 12 haziran 237.72. Nasıl sizce? Güzel artış olmuş değil mi