2021 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar. yarın doktora gideceğim 6+3 oluyor,inşallah kalp atışını duyarız. Eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz sırf bunun için yarın izin aldı,yarından sonra iki hafta yok. O yüzden Allahım yarın duymayı nasip eder inş🙂
Hadi bakalım hayırlısı olsun duyarsınız muhtemelen yarın haber ver bizede ☺️

Herkesin hamileliği farklı bendede bulantı Yok Sadece ağız kuruluğu bide ağzımda değişik tat var ara ara kasık ağrısı adet olackmış gibi 6+1 im suan keseyi ayın 3 ünde gördüm inşallah sende kese kalp atısını duyarsın
Benim 2. hamileliğimde kızımda alap dolap gidiyordum mide bulantısı kusma 5 ay sürdü şuana kadar olmadı bulantı kusmam çok şükür

Sağol canım inş hepimiz iyi haberler alırız🙂

Benim 1 mayıs,hadi bakalım güzel haberlerle inş🙂
Canım bide bende 1 mayısım ama benim adet programı beni 6+1 gösteriyo yani yarın 6+2 olmamız gerekiyo nasıl 6+3 oluyosun benim programmı yanlış acaba

Canım bide bende 1 mayısım ama benim adet programı beni 6+1 gösteriyo yani yarın 6+2 olmamız gerekiyo nasıl 6+3 oluyosun benim programmı yanlış acaba
Valla bilmiyorum canım üç tane program kullanıyorum hepsi de aynı bugünü 6+2 gösteriyor 1 mayısı seçince.

Folik asit veriyor benimde 2.hamileliğim evde idrar testi ile öğrendim regl den 4 gün önce silikti sonra 1 gün kala yeniden yaptım daha koyuydu 2. Çizgi kanda da görelim dedik beta 195 çıktı regkden 1 gün sonra doktor 15 gün sonra gel ağrın sancın kanama olmadıkça dedi
[/QUOTE
Evet şuan 5+1 deyim yarın doktora uğramayı düşünüyorum cuma kan verdim sonucunu alıcam bakalım kaç olmuş

Back
X