2021 Şubat Anneleri

Merhaba bayanlar Allah nasip ederse bende Şubat annesi olucam ilk bebeğim de Şubat da dogucakti ama erken doğum oldu ve Aralık annesi oldum :) şu anda tahminen 4+3üz ama dün ve Bugün bir kac damla açık kahverengi lekelenmem oldu gün içinde sadece 1-2kere devamlı degil daha öncede bebegimin 7 haftaliken kalbi durdu ve kürtaj oldum malesef çok korkuyorum birsey olucak diye pazartesi doktora gidicem sizce bu lekelenme düşük veya kimyasal gebelik belirtisi olabilir mi:KK43::KK43:
Öncelikle hayırlı olsun canım 😍 aramıza hosgeldin ♥ İnsallah düsük veya kimyasal gebelik değildir. Bazen yerleşme kanaması olabiliyormuş. İnşallah öyledir. Ama biz bunu bilemeyiz😔 doktora gitmende yarar var. İnşallah güzel haberlerle gelirsin 💕🧿

Amin canım. Ben suan kafanız karışık diye söyledim. Stres şu dönemde senin için daha zor o yüzden erken gidebilirsin dedim. İnşallah bebek yerleşmiştir o görülen bebektir.
Kusura bakma canım ben yanlış yazdım bidaha da düzeltemedim ben gitmek istememiştim doktoruma özellikle sordum erken aslında gelmeyeyim dedim çünkü irtibattaydık sürekli oda illa gel bakalım diyince gittim senin dediğine katılıyorum yani❤️

Yaa kızlar benim midem kazınıyor birazcık acıksam. Sanki 3 gündür aç gibi bi kazınma ama. Neden böyle normal ömi? ay aklım fikrim midemde ya yarabbim 30 kilo alırım ben bu gidişle

Progestan kullananlar vajinal yanmaniz oldu mu hic? Pztsden beri kullanıyorum. Bugün koyarken asiri canim yandı enfeksiyon mu oldu ki

Canım hiç üzülme ben de 5+2 de gittim kese görünmedi karından, bhcg baktı ikiye katlıyor mu diye bugun gittim 5+5 kese göründü 5mm azcık küçük ama geç döllenme olabilir dedi. Gönlünü ferah tut 5. Haftada görünmeyebiliyormuş
Çok teşekkür ederim canım içim bir nebze rahatladı bekliyelim bakalım hayırlısı artık

Yaa kızlar benim midem kazınıyor birazcık acıksam. Sanki 3 gündür aç gibi bi kazınma ama. Neden böyle normal ömi? ay aklım fikrim midemde ya yarabbim 30 kilo alırım ben bu gidişle
Bende ayni durumdayim bide yemeyince midemde yanma oluyor surrkli bsyler atistiriyorum.

Valla ben de öyleyim eşim kızıyo artık 55 kiloydum inşallah 80 olmam 😂

Kızlar selamlar Allah nasip ederse inşaAllah bende Şubat annesi olmak için çok dua ediyırum Rabbime
Adetime 4 güj kala testte silik çizgi görmüştüm
Bugün bat günüm dn sabah da gebelik testi yaptım koyulaşma varmı diye
Pozitifi gmrdüm fakat leke geldi hemen üstüne
Bugüj adet günüm
Dün kan verdim 183 çıktı
Yarın tekrar vericem
Kahverengi akıntım dün geldi bugün hemen hemen yok gibi şükür
İnşallah sağlıkla artar banada dua ederseniz çok sevinirim 🍓🍓🍓❤❤❤

Kızlar selamlar Allah nasip ederse inşaAllah bende Şubat annesi olmak için çok dua ediyırum Rabbime
Adetime 4 güj kala testte silik çizgi görmüştüm
Bugün bat günüm dn sabah da gebelik testi yaptım koyulaşma varmı diye
Pozitifi gmrdüm fakat leke geldi hemen üstüne
Bugüj adet günüm
Dün kan verdim 183 çıktı
Yarın tekrar vericem
Kahverengi akıntım dün geldi bugün hemen hemen yok gibi şükür
İnşallah sağlıkla artar banada dua ederseniz çok sevinirim 🍓🍓🍓❤❤❤
Hoşgeldiniz hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsınız bebeğinizi

Back
X