2021 Şubat Anneleri

Kızlar selamlar Allah nasip ederse inşaAllah bende Şubat annesi olmak için çok dua ediyırum Rabbime
Adetime 4 güj kala testte silik çizgi görmüştüm
Bugün bat günüm dn sabah da gebelik testi yaptım koyulaşma varmı diye
Pozitifi gmrdüm fakat leke geldi hemen üstüne
Bugüj adet günüm
Dün kan verdim 183 çıktı
Yarın tekrar vericem
Kahverengi akıntım dün geldi bugün hemen hemen yok gibi şükür
İnşallah sağlıkla artar banada dua ederseniz çok sevinirim 🍓🍓🍓❤❤❤
Hosgeldin aramiza cnm 😍

Kızlar selamlar Allah nasip ederse inşaAllah bende Şubat annesi olmak için çok dua ediyırum Rabbime
Bugüj adet günüm
Dün kan verdim 183 çıktı
Yarın tekrar vericem
Doktorun biliyo mu lekeni? Progestan verebilir

herkese merhaba sat 1 mayıstı nasıl olsa adetime 5 gün var dediğim bişey olmaz dediğim kaçamakta hamile kaldım sanırım:) 11 haziranda tamda tanışma yıldönümümüzde silik çizgi ile hamile olduğumu öğrendim ertesi gün testim 217 çıktı bariz geç döllenme, çarşamba günü kese için çağırdı doktor. ilk çocuğumda 18 ay sonunda takiple aşılama yapılacakken hamile olduğumu öğrenmiştim. buda tamamıyla Rabbimin hediyesi oldu :) folik asit ne kullanıyorsunuz ssvd düşünen var mı

herkese merhaba sat 1 mayıstı nasıl olsa adetime 5 gün var dediğim bişey olmaz dediğim kaçamakta hamile kaldım sanırım:) 11 haziranda tamda tanışma yıldönümümüzde silik çizgi ile hamile olduğumu öğrendim ertesi gün testim 217 çıktı bariz geç döllenme, çarşamba günü kese için çağırdı doktor. ilk çocuğumda 18 ay sonunda takiple aşılama yapılacakken hamile olduğumu öğrenmiştim. buda tamamıyla Rabbimin hediyesi oldu :) folik asit ne kullanıyorsunuz ssvd düşünen var mı
Ssvd ne diyordum ki sezeryan sonrası vajinal doğum olduğunu gördüm büyük konusmayayim ama yooooooook😂

Evet biliyor canım zaten o sebeple gittim kan uyuşmazlığım olduğunu söyledim dün iğne vuruldum şuan yok gibi inşallah olmaz ve artmıltır değerim
Bugün bat günümdü 🌸🌸🌸
Yerlesme kanamasi da olabilir cnm. Insallah sağlıkla artmıştır değerin ☺️ bizde pzts gidicez ins kese icin dua edelim birbirimize 😍

Bugüj adet günüm
Dün kan verdim 183 çıktı
Yarın tekrar vericem
Yerleşme kanaması olabilir canım.kahverengiden korkmayım diyo doktorlar

Merhaba kızlar
Bundan bir hafta öncesine kadar hiçbir şeyim yoktu,oh bulantım yok diyip her şeyi yiyip içiyordum. Ama şuan çok kötü mide ekşimesi gibi,özellikle sabahları çok ve tüm gün süren ağızda acılık,mide ağrısı ve bulantısı:(
Ben de girdim bu sıkıntılı zamana yani.
Doktora söyledim Premesis plus verdi,diğer folik asiti içme bunun içinde var dedi. Bir de içinde zencefil varmış rahatlatıyormuş. Bugün içtim bi tık rahatlattı ama yine devam
tecrübeli arkadaşlar bu süreç ne zaman geçer,nasıl atlatılır😞

Kızlar 5+3 üm bugün doktor karından baktı kanama alanı gördüm sanki dedi alttan baktı sonra kanama değilmiş o dedi kese içinde bebek var rahim kalın iyi dedi düşük önleyici iğne verdi ama tedirgin oldum karından direkt görememesine :( 4 gün sonra tekrar gideceğim

Kızlar 6 haftalık hamileyim pazartesi kalp atışını dinlemeye gideceğiz ama benim öğrendiğimden beri belim ağrıyor. Bide böyle akıntıyla karışık çok açık kahve bile denmez rengine akıntı geliyor peçeteye sildiğimde. Normal mi bu sizede olmuşmuydu tecrübeli arkadaşlar yazarsa çok memnun olurum çok korkuyorum daha önce bi düşük yaşadım nolur yardım edin😢😢

Kızlar 5+3 üm bugün doktor karından baktı kanama alanı gördüm sanki dedi alttan baktı sonra kanama değilmiş o dedi kese içinde bebek var rahim kalın iyi dedi düşük önleyici iğne verdi ama tedirgin oldum karından direkt görememesine :KK43: 4 gün sonra tekrar gideceğim
5+3te karından görünmemesi çok normal benim 6+1 de kalp atışı bile vajinal ultrasonla duyuldu lütfen bunun için üzülme ☺️iğne neden verdi onu anlamadım ama 🤔

Hayırlı akşamlar benim bebeğim 28 şubat dogumlu Bi daha şubatta dogum yapmayı çok istiyorum adetime 2 gün var testim pozitif çıktı inşallah hayırlısı olur 🥰

Back
X