2021 Şubat Anneleri

Kizlar kanamalariniz varmi yine benim bugun yine gelmis kahverengi akinti ama sümüksü halde anlamiyorumki nerdeyse her hafta geliyo 😔
Bnmde devam ediyor ya benimde canım sıkılıyor ama napim ilacı icmesem hemen artıyor haftalık ignemi de vurunuyorum 3 aylık olana kadar geliyor dedi arkadasim

Bnmde devam ediyor ya benimde canım sıkılıyor ama napim ilacı icmesem hemen artıyor haftalık ignemi de vurunuyorum 3 aylık olana kadar geliyor dedi arkadasim
Ben ilac falan icmiyorum yazmadi bana doktor ben sadece aspirin icdigimden kanaman olur dedi ona yoruyorum ama mide bulantilarimda azaldi bugun hic bulanmadi dunde azdi seninkide bole oluyomu

Ben ilac falan icmiyorum yazmadi bana doktor ben sadece aspirin icdigimden kanaman olur dedi ona yoruyorum ama mide bulantilarimda azaldi bugun hic bulanmadi dunde azdi seninkide bole oluyomu
Bulantı olmayabilirde takılma bulamıyor diye bende de 2 gündür sabah oluyor sadece bulantı progestanı fitil olarak kullanıyorsun di mi canım

Bulantı olmayabilirde takılma bulamıyor diye bende de 2 gündür sabah oluyor sadece bulantı progestanı fitil olarak kullanıyorsun di mi canım
Hic bisey kullanliyorum yazmadilar bana bise kuzum benim sadece icdigim folik asitle kor aspirin bu kadar dinlenmeyide bi is yapmiyorum genelde hep oturuyorum cuma gunu yine doktora gitcem bakalim nolcak bu sefer bebek iyi olunca bende rahatliyorum demek benimde bunyem boyleymis diyorum her hafta 1 gunmugune mahsur oluyo bu lekelenme aksama kesilir biliyorum hamile olmadan oncede bole oldu yarim gun surdu durdu

Merhabalar kızlar biz 6+6 olduk benimde başladı bulantılarım bazı yemekleri içim hiç almıyo avokado gebelikte faydalı diye yemek istedim görmeye tahammülüm yok.

Aminn allahım gönlüne göre versin benim de bebeğim buyumedı boş gebelik yaşadım iki gindir kanama var daha çok kahverengi şekilde sabah kürtaj olacağım hayurlisi boyleymis
Kanamalariniz nasil bacim bizimde oluyo kahverengi ama bos gebelik deil kahverengi ve sümüksü halde bisey geldi bugun ve oncesindede geldi yani 1 hafta normalse 2 hafta kesin geliyo

Hic bisey kullanliyorum yazmadilar bana bise kuzum benim sadece icdigim folik asitle kor aspirin bu kadar dinlenmeyide bi is yapmiyorum genelde hep oturuyorum cuma gunu yine doktora gitcem bakalim nolcak bu sefer bebek iyi olunca bende rahatliyorum demek benimde bunyem boyleymis diyorum her hafta 1 gunmugune mahsur oluyo bu lekelenme aksama kesilir biliyorum hamile olmadan oncede bole oldu yarim gun surdu durdu
Benim ilk hamileliğimde kahverengi akıntım oldu sadece doktora gittiğimde progestan kullandım geçti bunda kahverengi akıntı artı kanama oldu yine progestan verdi fitil olarak kullanıyorum kesildi için rahatsa sorun yok ama doktorunu ara sor bence

Benim ilk hamileliğimde kahverengi akıntım oldu sadece doktora gittiğimde progestan kullandım geçti bunda kahverengi akıntı artı kanama oldu yine progestan verdi fitil olarak kullanıyorum kesildi için rahatsa sorun yok ama doktorunu ara sor bence
Cuma gunu doktorumla randevum aradigimda beni acile yolluyo hemen git diye kendisinde acil sira olmadigindan cuma gununu beklicem

Yurtdışında neredesin nasıl işliyor orada randevu kontrol vs
Fransadayim cok sacma ilerliyo yine benim doktrum 15 gunde bir kontrol edim seni dedi yoksa ibur doktorlar 1 aydan once bakmazlar cok acil olunca bole kahverengi akintim ariyorum sekreteri bana acile git diyo yerimiz yok doktor alamaz suanda diye

Fransadayim cok sacma ilerliyo yine benim doktrum 15 gunde bir kontrol edim seni dedi yoksa ibur doktorlar 1 aydan once bakmazlar cok acil olunca bole kahverengi akintim ariyorum sekreteri bana acile git diyo yerimiz yok doktor alamaz suanda diye
Çok olursa kanaman sen yine ihmal etme kuzum dikkat et kendine

Olmuyo cok fazla cnm aksama kesilir diye dusunuyorum ay kokrudan peceteyi cekip eltime attim yazuk bu eltilere daha neler gorcekler 😂😂
Ne dedi eltin ben eşimle konuştum binada kimseye selam vermicem daha bitti herkes yerini de haddini de bilecek birileri yüzünden stresli bir hamilelik geçirmek istemiyorum

Bana Dr keseyi gormeden verdi oncekilerde de o şekilde hep

Ben acil bölümüne gittim belki ondan mı vermedi bilmiyorum canım
Şuan gelmiyor zaten durdu gibi iyice rengi açığa döndü normal akıntı gibi inşallah grlmez bi daha
Bol bol su içip yatıyorum
Evim aldı başını gidiyor ama napayım😄😄

Ne dedi eltin ben eşimle konuştum binada kimseye selam vermicem daha bitti herkes yerini de haddini de bilecek birileri yüzünden stresli bir hamilelik geçirmek istemiyorum
Bise demedi direk aradi devam ediyomu diye kan rengini alirsa sole hemen dokgora gidelim dedi ben seviyorum eltimi allah yukarda simdilik cok iyi insan

Bana da Dr kanamanın aspirin ile alakası yok dedi kanama alanı yok dedi kanaman olsada adpirini kesmiycez dedi proluton vuruluyorum 3. Aya kadar haftada bir yine de ona ragmen geliyor leke.bnde bulantı sabahları oluyor ama çıkarmıyorum kızımda da öyleydi bı de göğüslerim çok hassas

Bise demedi direk aradi devam ediyomu diye kan rengini alirsa sole hemen dokgora gidelim dedi ben seviyorum eltimi allah yukarda simdilik cok iyi insan
Allah bozmasın canım ya bizim de bu hafta sonu nişan var cici eltilerimle iyi oluruz inşallah benim kimseyle sorunum yok 5 temmuzda da diğer eltim gelecek yan binama hayırlısı diyoruz

Back
X