2021 Şubat Anneleri

Merhaba benim de dişimde bir problem oldu doktorum anestezi uygulanmadan yaptırabilirsin 12 haftadan sonra anestezili uygulamaları yapıyoruz dedi.
Teşekkür ederim cevabın için. Benimki çürüktü pandemiden dolayı ertelemek zorunda kaldım tedaviyi. Hamilelikte hep dişten fire veriyorum sabrediyorum yaptırmıyordum ama onun da zararı varmış.

15 saat yolculuk bizim gözüme çok büyüyor ama doktor gidebilirsin dedi 7 haftalık dinlene dinlene gideriz İnşallah diye düşünüyorum
Ya beni çocuklar ve mide bulantısı yordu. Çocuklar bi yandan ben bi yandan kustum. Halsizlikte var 3gündür. Bu kadar halsiz yorgun hissettiğim bi gün yaşamamıştım. 3.hamileliğim bu

Merhaba canım ben bugün düşük yaptım. O kadar iğneye hapa durmadı kan. Yarın kürtaj olucam maalesef. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Çok geçmiş olsun arkadaşım en kısa zamanda Sağlıklı bir bebek haberi alırsın inşallah

Çok tesekkur ederim
Doktorum biraz sert biri ilk kanamam oldugunda cok korktuk ambulans cagirdik ertesi gun kontrolum vardi soyledim boyle boyle diye dalga gecti dusuk icin ambulans cagiriyorsun millet doguma kendi arabasiyla geliyor diyo 🤧🤧 uzulmustum baya
Anladım geçmiş olsun

Ya beni çocuklar ve mide bulantısı yordu. Çocuklar bi yandan ben bi yandan kustum. Halsizlikte var 3gündür. Bu kadar halsiz yorgun hissettiğim bi gün yaşamamıştım. 3.hamileliğim bu
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben de 2. Hamileligim normalde bulantim olmazdı ama Adana'da yaşıyorum nem sıcaklık pandemi beni mahvetti resmen ilk defa memleketimden kaçmaya ihtiyacım var diyorum. Maske takmak nem ve sıcaklıkla birleşince migrenim tutuyor çok kötü oluyorum 🥺😵

Arkadaşlar kafama takıldı ya ben cuma kontrole gittim ilk defa o gün 6+6 dedi doktor ama kaç mm söylemedi sonra fotolara baktım 0.93 cm yazıyor az mı gelismis acaba
Hayır canım normal ben de bugün gittim tam 7 haftalık dedi 1 cm bu süreçte çok hızlı büyüyorlar milimlere takılma sağlıklı olsun yeter tatlım 🤲😁

Daha önce gebelik yaşayan anneler mide bulantısı şikayetleriniz kaçıncı hafta itibariyle son bulmuştu hatırlıyor musunuz?
12 haftada direk kesilmişti benim ama şunu farkettim ben.. kizimda çalışıyordum okul dönemiydi o süreçte ve istediğim her an yemeğe ulasamiyordum yani açıkcasi yemekle alakası olmayan biri olduğum için de aramiyordum ve yemek yediğimde kusuyordum şimdi evdeyim aciktigimi hissettiğim anda biseyler yemezsem midem feci bulanıyor ve gec yediğimde de çok kötü oluyorum

Back
X