2021 Şubat Anneleri

Evet canım ben iki oğlumda da yaptırdım. Sonuç kötü olsaydı da aldırmayacaktım. Üzüntüsü kalacaktı. Ama burda bir arkadaşımız yazdı çok hak verdim sonra. Bebeğin doğduğunda down sendromlu olduğunu görünce şaşırmamak adına kendimizi hazırlamalıyız belki de. O yüzden yaptırmaya karar verdim üzüleceğimi bilmeme rağmen.
Yani o yönden evet. Bilmiyorum kararsızım 🙄

Bu da fotografi
ee1c6350-86aa-40b8-b69b-34776764650f.webp

Ya arkadaşlar canım çok sıkılıyor evde boş boş oturuyorum hiçbir şey yapmak içimden gelmiyor hamilelik olduğu için zaten bir sürü şey yasak ve zaten endişe var sürekli panik atakta var benim gibi olan var mı boş boş olunca da hep düşünüyor insan daha kötü bunalım
İnan ki insan boş boş oturdukca daha çok sıkılıyor kendini yorgun hissediyor ben de bazen kendimi oyalayacak bir şeyler yapıyorum bazen dinleniyorum ama o boş boş oturmak dolanmak psikolojisi bazen bana da geliyor biraz hava almak da iyi geliyor kitap okumak da iyi geliyor açıkçası 🥰

Bende zumbaya yazilmistim parasinida odedim ama.gidemiyorum malum ☺️ valla ne yapalim artik el mahkum
Ben de deli gibi diyet yapıyordum günde 4 defa plates dersim vardı bazen plates sonrası yogaya geçiyordum son zamanlarda fazla yoruluyordum sabahları düşük tansiyonla uyaniyordum resmen geçen hafta öğrendim hamileligimi🤷‍♀️

Benimki de ilk gittiğimde 7 buçuk haftalık olması gerekiyordu 5 +2 cıktı geç dollenme ama bi sıkıntı yok . Son adet tarihin 19 nisan değil 4 mayıs kabul edicez dedi
Ben de normalde 25 mart son adet tarihim düzensizlik vardı ilk gittiğim doktor net haftasını söyleyemedi sonra başka doktora gittim son adet tarihini 15 mayıs olarak hesaplayacagiz dedi

Biraz bulantılı biraz çarpıntılı ve bazen düşük tansiyonla geçiyor uykum hemen geliyor senin nasıl geçiyor 🌺
Allah yardımcınız olsun güzel günler gelicek Bi kaç hafta sonra.
Benim çok çok yeni bir gebelik durumu var henüz kesinleşmiş değil adet tarihim geçince kesinleştiricem inş😊. Bendede tansiyon düşüklüğü ateş basması var henüz bir belirtiyle başlamadık 😁

Merhaba hamişler. Önceden topiğin ilk sayfalarında face ve wp grubu kurmak yasaktır, kuranların üyelikleri iptal olacaktır uyarısı vardı şimdi yok sanırım. Benim ilk annelik grubumda başka bir sosyal ağda grup kurulduğu için konu kapatıldı. Bilgi akışı durdu. Wp kurmak isteyenlerle istemeyenler arasında soğuk rüzgarlar esti. Kaldı ki kişisel bilgilerini paylaşmak istemeyen, görevi gereği riskli bölgelerde olanlarımız olabilir. Din, ırk,mezhep, siyaset,fanatiklik burada işin içinde olmadığı için daha duygusal yaklaşıyoruz birbirimize. Ama wp face gibi gruplarda herkesin her görüşü ortada ve bunlara karşı olan, kin besleyenlerimiz de olacak elbette. Hepimiz farklı görüşlere sahibiz. Kişisel bilgilerimizi alenen paylaşıp nerelerde ne amaçla kullanılacağını bilmediğimiz için bu mecra bana daha stabil geliyor. Herkes nicki altında en özel bilgilerini burada rahatça paylaşabiliyor. Wp kurmak isteyenler yine de kendileri bilirler tabi ki💜
Bir önceki grubun temmuz annelerimiydi benim grubumu ve hala ig görüşüyoruz mesela o zaman wp da kurulmuştu sonra ig isimlerimizi alıp oradan takiplesmeyee devam ettik 🥰🌺

Allah yardımcınız olsun güzel günler gelicek Bi kaç hafta sonra.
Benim çok çok yeni bir gebelik durumu var henüz kesinleşmiş değil adet tarihim geçince kesinleştiricem inş😊. Bendede tansiyon düşüklüğü ateş basması var henüz bir belirtiyle başlamadık 😁
Benim ilk belirtim tansiyon düşüp baş dönmesi oluyor

kızlar bir de ben de idrar yolumda enfeksiyon çıktı kültür istediler bebeğe bişi olmaz dediler ama olmaz dmı

İnan ki insan boş boş oturdukca daha çok sıkılıyor kendini yorgun hissediyor ben de bazen kendimi oyalayacak bir şeyler yapıyorum bazen dinleniyorum ama o boş boş oturmak dolanmak psikolojisi bazen bana da geliyor biraz hava almak da iyi geliyor kitap okumak da iyi geliyor açıkçası 🥰
İnsanın canı bazen gerçekten hiçbir şey yapmak istemiyor ama bos boş oturmak da istemiyor beyazın psikopat tiplemesine benzetiyorum kendimi bu ara😂

Bunu ben de merak ediyorum. Bana sadece gel dedi. Bulantıdan bişi soracak halim de yoktu soramadım. P6 noktasına bası uygulayan bileklik kullanan var mı aranızda bulantı kusma için?
Mide bulantisi için bileklik kullanıyorum ben, hafif bi etkisi oldu ama yine de kötü durumdayım bulantidan

Back
X