Allah yardimci olsun canım gerçekten dinç olmamız gerekiyor tüm işler aksıyor mutfağım dağınık bakalım kendime gelebilsem toplayacam inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardimci olsun canım gerçekten dinç olmamız gerekiyor tüm işler aksıyor mutfağım dağınık bakalım kendime gelebilsem toplayacam inşallah
Senin gene iyiymis valla ben nerelere Gidem saymaya kalksam sayamambenimde oyle esim bide takintili az bise uzanim kafamin agrisi gecsin yikicam dedim 3tane tabakla bi tane tencerem var masada
Hayır8++ lu haftalarda olan arkadaşlar göğüs hassasiyetiniz nasıl azaldı mı
Bn 5 haftalıkken görmüştüm canim ultrason cihazı da önemli tabii kiArkadaslar kesem 16mm bebek henüz yok keseniz kaçken bebegi gördünüz
6+5te bebeği gördük kese de usgde doğru yere bakıyorsam 80 mmArkadaslar kesem 16mm bebek henüz yok keseniz kaçken bebegi gördünüz
Senin gene iyiymis valla ben nerelere Gidem saymaya kalksam sayamam![]()
Inşallahbise olmaz yapilir elbet birgun
Benimde şişlikleri indi ve dokununda vs olan acıları hafifledi cnm8++ lu haftalarda olan arkadaşlar göğüs hassasiyetiniz nasıl azaldı mı
Arkadaslar kesem 16mm bebek henüz yok keseniz kaçken bebegi gördünüz
Net çözüm kimse bulamıyo sanırım canım bende şuan galeta kemiriyorum leblebi de bazen iyi geliyoKızlar bulantılara nasıl çözümler buldunuz dün galeta aldım o biraz iyi geldi gibi ama belli de olmuyo bi anda çıkarabiliyorun yine
Selam kızlar3müzde aynıyız sanırım bende dün kontrole gittim 9+4 çıktık kalp atışı 178 çıktı bayram öncesi 28i gibi gidicem bende test için inşallah herşey hepimiz için yolunda ilerler
bu arada bende de enfeksiyon vardı doktorum fitil verdi büyük ölçüde azalttı benim bol su da içiyorum ama bakalım bi dahaki gidişime kadar takipteyim şimdilik
![]()
Kızlar bulantılara nasıl çözümler buldunuz dün galeta aldım o biraz iyi geldi gibi ama belli de olmuyo bi anda çıkarabiliyorun yine
Kızlar bu ne demek? Bilen var mı?
RUBELLA IgM 0.274 NEGATİF
TOXO IgM 0.326 NEGATİF
Nokta kadar geldiyse bence sorun yok ama yanlış yönlendirmiş oluruz hepimiz bir doktora gitsen riske atmamış olursun canım. Kanamalar oluyor evet ama önünü almak lazım beklemeden.Kızlar 6.haftadayım az önce afedersiniz tuvalete gittikten sonra peçeteye çok az kırmızı nokta geldi. Yaşayan var mı? Korkuyorum şuan memleketteyim ve yakında hastane yok
Hay mübarek her grupla hamile kalıyorumBir önceki grubun temmuz annelerimiydi benim grubumu ve hala ig görüşüyoruz mesela o zaman wp da kurulmuştu sonra ig isimlerimizi alıp oradan takiplesmeyee devam ettik![]()
amin canım allah razı olsun.Kızımın 2.5tu ense kalınlığı 3 üstü riskli ama bir Dr. bu mm'lime bile yüksek diyerek saçmaladı. Duruşu hareketleri ölçümü çok etkiliyormuş o yüzden ense kalınlığı 3 üstü olup sağlıklı doğan bebekler de olabiliyor. Geçmiş olsun canım bu arada, Ahir zamanda tuba ağacının üstünde karşılasın seni inşallah...