2021 Şubat Anneleri

Allah yardimci olsun canım gerçekten dinç olmamız gerekiyor tüm işler aksıyor mutfağım dağınık bakalım kendime gelebilsem toplayacam inşallah
🤦‍♀️benimde oyle esim bide takintili az bise uzanim kafamin agrisi gecsin yikicam dedim 3tane tabakla bi tane tencerem var masada

Kızlar bulantılara nasıl çözümler buldunuz dün galeta aldım o biraz iyi geldi gibi ama belli de olmuyo bi anda çıkarabiliyorun yine

Kızlar bulantılara nasıl çözümler buldunuz dün galeta aldım o biraz iyi geldi gibi ama belli de olmuyo bi anda çıkarabiliyorun yine
Net çözüm kimse bulamıyo sanırım canım bende şuan galeta kemiriyorum leblebi de bazen iyi geliyo
Soda ya biraz limon sıkıp içiyorum akşamları olan bulantıya bazende nane limon klasiği :) ama hiç biri tam işe yaramıyo

Selam kızlar 🙋‍♀️ 3müzde aynıyız sanırım bende dün kontrole gittim 9+4 çıktık kalp atışı 178 çıktı bayram öncesi 28i gibi gidicem bende test için inşallah herşey hepimiz için yolunda ilerler 🙏🥰 bu arada bende de enfeksiyon vardı doktorum fitil verdi büyük ölçüde azalttı benim bol su da içiyorum ama bakalım bi dahaki gidişime kadar takipteyim şimdilik 👀

peki siz de kültür verdiniz mi ben bugün kültür vereceğim. benim de kalp atışı 173 çıktı.

evet aynıyız umarım benm de idrar yolu enfeksiyonum çabuk geçer

canım ben ilaç kullanıyorm ozyd ve prilam dr ikisi aynı ama birini devlet ödüyo birini ödemiyor.

onu almasam perişandım mesele yemek yiyip yememek değil de daha ziyade ağzındaki o bulantı tadı

Kızlar 6.haftadayım az önce afedersiniz tuvalete gittikten sonra peçeteye çok az kırmızı nokta geldi. Yaşayan var mı? Korkuyorum şuan memleketteyim ve yakında hastane yok
Nokta kadar geldiyse bence sorun yok ama yanlış yönlendirmiş oluruz hepimiz bir doktora gitsen riske atmamış olursun canım. Kanamalar oluyor evet ama önünü almak lazım beklemeden.

Bir önceki grubun temmuz annelerimiydi benim grubumu ve hala ig görüşüyoruz mesela o zaman wp da kurulmuştu sonra ig isimlerimizi alıp oradan takiplesmeyee devam ettik 🥰🌺
Hay mübarek her grupla hamile kalıyorum :oops: 2014Ağustos anneleri ve 2016 Temmuz anneleri Gruplarındaydım. Ağustos anneleri olaylı bitti. Hatırlıyorum nickini canım💜

Kızımın 2.5tu ense kalınlığı 3 üstü riskli ama bir Dr. bu mm'lime bile yüksek diyerek saçmaladı. Duruşu hareketleri ölçümü çok etkiliyormuş o yüzden ense kalınlığı 3 üstü olup sağlıklı doğan bebekler de olabiliyor. Geçmiş olsun canım bu arada, Ahir zamanda tuba ağacının üstünde karşılasın seni inşallah...
amin canım allah razı olsun.

Günaydın arkadaşlar.Dün kontrolum vardı herşey iyi gidiyor şimdilik 24 temmuza ikili için randevu aldım 9+5 olmuşuz :)28 mm dedi dr.

Back
X