Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadarlık oldu şimdi popo kaldırdığına göreBende bugün doktordan geldim kızlar bebek hareketlenmis poposunu kaldiriyordu havayahastaligim için gargara ve sprey verdi birde başka bir folik asite başladık
Kolları bacakları oynatiyor cok sukur ilk defa bukadar mutluyum 9+3 1 gün geride çıktı ama gayet iyiNe kadarlık oldu şimdi popo kaldırdığına göre![]()
![]()
Hic duymamisdim kolonyagoyla peceteyi ama denicem birdaha olursa ilk defa basima gecdi o olay galiba oda esim gecen aksam cayi haliya dokdu cakdirmadan silmis ama sabah bidaha cikmis onun sinirinden oldu diye dusunuyorum![]()
Teşekkür ederim bi arayıp sorayim inşallahSelam canım bence doktoruna gitmelisin benimde yüksek geldi ilaç tedavisi uygulanıyor 2.50 altında olması gerekli senin sınırın altında. Yine de bi danış derim
kiz az dokmemis bide cakdirmiyo kendince silmis ama ne fayda halimi maf etti beyaz bide al bu haliyi naparsan yap dedimki ilk yapmasi deil mutfagada cilek suyunu doktu orada ole berbat duruyo oda ikisi birden olunca kafama vurdu sinir benim aksamisida daha agzima gelenide diyemedim bn bise diyemeden soz ben kendi ellerimle yikicam onlari dediallah seni hali icinmi cektin o eziyeti
Ay maşallah ne güzel inş böyle devam eder. Darısı başıma ben de 9. Haftada gidicem tekrar. Ne yaptı dr ne için çağırmıştı? Neye bakıyor yani?Kolları bacakları oynatiyor cok sukur ilk defa bukadar mutluyum 9+3 1 gün geride çıktı ama gayet iyi
Ben grip olduğum için gittim kuzum inşallah hepimizin sağlıklı bir şekilde devam etsinAy maşallah ne güzel inş böyle devam eder. Darısı başıma ben de 9. Haftada gidicem tekrar. Ne yaptı dr ne için çağırmıştı? Neye bakıyor yani?
Hım geçmiş olsunBen grip olduğum için gittim kuzum inşallah hepimizin sağlıklı bir şekilde devam etsin
Hayır ben İzmirliyimbenden kültür istediler de siz istanbuldamsnz peki
Bende alanyaya gittim. 1hafta kaldım döndük. Yol 7saat sürdü giderken geceye denk getirdik. Çocuklar uyudu bende yarı uyku yarı uyanık rahatsız olduğum yerlerde az az yürüyüş yaparak çok rahat gittim hatta araba bile kullandım. Ama dönüşte 11 saat sürdü. Çocuklar bi yandan ben bi yandan kustum yol boyu. Hiç dinlenmedik bi an ömce yol bitsin istedim. Tatilin yorgunluğu ile sorun olmadı ama ben çok yoruldumAntalya merkeze gideceğim İstanbul’dan. Doktorum 2 saat arayla ara verip yürü dedi. Ama 4 gün kalacağım ve geri döneceğim. O yüzden eşim endişeli
Enezdeyim. Aynen ilk gebelik benim de. Endişeliyim. Eşim de ben de sigara alkol kullanmıyoruz. Beslenmeye de dikkat ediyoduk olabildiğince ama ilk gebelikte düşükler çok fazla![]()
merhaba kızlar gördüğüm üzere herkesin şikayeti artmışşş. bende rezil haldeyim. Bu şekilde çalışıyorum sürekli baş dönmesi göz kararması yaşıyorum ve ardından gelen mide bulantısı. Prilam içiyorum ama pek fayda etmiyor. Benim gibi sürekli başı dönen halsiz olanlar midesi bulananlar ne gibi çözümler buldunuz? Bıktım ben gerçekten çok yoruldum. Geçecek mi bu süreç yoksa hep böyle mi devam edecek. Sürekli hasta gibiyim, o kadar moralim bozuk ki...
Benimde ilk zamanlar oluyodu 2 haftada bir ama simdi olmuyo daha doktor banada normal dedi ve yakin zamanda iliskiye girdiysenizde olabilir demisdiKızlar kahverengi akıntı normal mi? Bugün hastaneye gittim bebeğimin kalp atışı var doktor herşey normal dedi. Ama eve geldiğimde kahverengi çamurumsu akıntı var. Acaba çok ayakta kaldım bugun yoruldum ondan mıdıryaşayan var mı
Benim de aynı sanırım zamanlar. Bende 6+1de keseyi ve bebeği gördü hatta kalp atışını da duyduk. Ama sanırım ultrason kalitesiyle alakalı yoksa çok erken diyolar bunun için.
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Cnm benim de 2 gündür miğdem bi tuhaf ac kalinca cikarticam snaki ama zorluyorum kendimi. Peynir meyve süt kuruyemis yoğurt falan ye özellikle kuruyemis ve süt rahatlatiyo miğdemi dene istersen
Yumurta süt ceviz avokado.bunları önceden de yiyordum ama artık zorlanıyorum yerken. Şu an aç değilim ama yoğurt yicem sonra bir tane meyve acıkınca da protein almak lazım yanında da sebze. Sağlıklı beslenme kitapları okudum bir ara Canan Karatay Ümit aktaş. Çok faydalılar tavsiye ederim. Ama şu an benim de yiyesim çok yok Napcaz kim bilir!
Yaşadım canım hala da yaşıyorum ihmal etme doktor progestan verebilir kahverengi kanamadan korkma ama doktora gitmeyi ihmal etmeKızlar kahverengi akıntı normal mi? Bugün hastaneye gittim bebeğimin kalp atışı var doktor herşey normal dedi. Ama eve geldiğimde kahverengi çamurumsu akıntı var. Acaba çok ayakta kaldım bugun yoruldum ondan mıdıryaşayan var mı