- 19 Ağustos 2014
- 265
- 225
- 103
Bende kurulsun taraftarıyım ilk kızımdan var kendi ailemden arkadaşlarımdan çok onlarla konuşuyorumKızlar bi whatsapp grubu falan mı kursak güzel olmaz mı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kurulsun taraftarıyım ilk kızımdan var kendi ailemden arkadaşlarımdan çok onlarla konuşuyorumKızlar bi whatsapp grubu falan mı kursak güzel olmaz mı![]()
Aynen kızım 4 yaşında sürekli iletişim haldeyim gece gündüz ailemden farklı degillerAynen yasakmış ama benim arkadaşımın var yıllar öncesinden kalma hala iletişim halindeler. Bebeklerle de buluşmuşlar önceden![]()
Ya grup kapanıyor vs diyorlarda biz önce face'de bı gizli grup kurmuştuk sadece burdan gelenleri ekliyordu kurucu sonra ordan WhatsApp a geçti hiç sıkıntı olmadiNe güzel ya biz de yapsak keşkewp yasaksa instagramdan ekleyelim
![]()
Oyyy maşallah ona . Sağlıkla gelsin prensesBenim 13+1 de belli oldu kız çıktı değişmezse tabi ☺
Biz 5 kişi olarak kurduk konuştuğumuz kişilerleBende kurulsun taraftarıyım ilk kızımdan var kendi ailemden arkadaşlarımdan çok onlarla konuşuyorum ☺ etrafındakiler trip atar hep senin Ekim annelerin var tabi diye ☺ en azından isteyenlerle kurulabilir bence
Gözün aydın canımKizlar bu sabah ilk kez kustum![]()
Birazicik ocak annesi olabilirim. ilk dogumum sezeryan olduğu icin bu da ocak sonu gelir. Ama ben yine de burayi takip ediyorumHayirli olsun subat annelerimizin ilk erkek bebeginide duydum![]()
Ben gelirimBiz 5 kişi olarak kurduk konuştuğumuz kişilerleözel mesaj atarsanız isteyeni ekleyebilirim
16. Haftada belli olur canim bende 16 icindeyim dun soyledi doktor cinsiyetini. Ne kadar guzel bulanti olmamasi insalah oyle devam eder. Ben mahvoldum hala devam ediyor bulantilarim. Gecenlerde bende hapsurunca sanci girdi karnima birden bagirdim yani. Ama olur bence korkmaBenim bebişin cinsiyeti belli değil. Şimdi eylülün 10 unda randevum var. O zamana kadar belli olur değil mi kızlar sanırım 16 haftalık olcak o zamana kadar :) birde bende ne ağrı ne his ne bulantı var.. Hamile olduğumu bile unutuyorum sadece dün, üst üste öksürdüm karnımın alt kısmı çok ağrıdı o ağrıyla çığlık attım.. öksürdüğüm için oldu.. Hamileliğimi unutuyorum bu aralar sanırım en rahat dönem bu dönem..
Benim iştahım açılmış eti de aşeriyorum hatta :) bu aralar canım hep tantuni döner tarzı yemek istiyor :)Günaydın kızlar etten tiksindim ya kırmızı et yiyemiyorum sizin durumlar nasıl?
İnşallah canım :) o bulantılardan öğürmelerden kurtuldum resmen.. Eşim maşallah çok iyisin diyor. Nazar edceksin diyorum, çok kötü bir dönemdi ilk haftalar..16. Haftada belli olur canim bende 16 icindeyim dun soyledi doktor cinsiyetini. Ne kadar guzel bulanti olmamasi insalah oyle devam eder. Ben mahvoldum hala devam ediyor bulantilarim. Gecenlerde bende hapsurunca sanci girdi karnima birden bagirdim yani. Ama olur bence korkma
Ben de 13+2 de ikili test için gittiğimde Cinsiyetinin kız olduğunu öğrendim kızlar ve doktor net konuştu yani benziyor filan da demedi![]()
Neden ki canım yani sonuca göre bir şey değişmeyecek elbette ama bi sorun varsa da tedavi edilebilir ya da ne bileyim çareler düşünülebilir. Rutin kontroller yapılmalı benceNe güzel canım :) Ben sanırım ikili test yaptırmicam![]()
Ben migrosta satılan bitkisel diş macununu kullanıyorum. Adını hatırlamıyorum şu anda . Hatta oğullarımada onu kullanıyordum şimdi hepimiz kullanıyoruz. PortakallıKızlar merhaba, özellikle kullandığınız diş macunu markası var mı? gebelikte florürlü pek önermiyorlar ama yinede sormak istedim.
7 -8 günde çıktı galibaİkili testtin üzerinden 10 gün geçti ama sonuçlar çıkmadı kızlar yaptıran varsa kaç günde aldılar sonucu acaba
Yok ondan değil canım. Doktorum kendi ağzıyla söyledi yani yüzde yüz doğru sonuç veren bir test değilmiş. Madem yüzde yüz doğru sonuç vermicekse neden yapılıyor ki bana saçma geldi. En azından doğruluk payı olsaymış. Birde kendi hastanemde yapılmıyor bunun için özele gidip para da veremem. Hastanemde yapılsaydı bişi olmaz yapayım derdim. O da yok..Neden ki canım yani sonuca göre bir şey değişmeyecek elbette ama bi sorun varsa da tedavi edilebilir ya da ne bileyim çareler düşünülebilir. Rutin kontroller yapılmalı bence