• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Kızlar bi whatsapp grubu falan mı kursak güzel olmaz mı🥰
Bende kurulsun taraftarıyım ilk kızımdan var kendi ailemden arkadaşlarımdan çok onlarla konuşuyorum ☺️ etrafındakiler trip atar hep senin Ekim annelerin var tabi diye ☺️ en azından isteyenlerle kurulabilir bence

Bende kurulsun taraftarıyım ilk kızımdan var kendi ailemden arkadaşlarımdan çok onlarla konuşuyorum ☺ etrafındakiler trip atar hep senin Ekim annelerin var tabi diye ☺ en azından isteyenlerle kurulabilir bence
Biz 5 kişi olarak kurduk konuştuğumuz kişilerle 🙈 özel mesaj atarsanız isteyeni ekleyebilirim

Benim bebişin cinsiyeti belli değil. Şimdi eylülün 10 unda randevum var. O zamana kadar belli olur değil mi kızlar sanırım 16 haftalık olcak o zamana kadar :) birde bende ne ağrı ne his ne bulantı var.. Hamile olduğumu bile unutuyorum sadece dün, üst üste öksürdüm karnımın alt kısmı çok ağrıdı o ağrıyla çığlık attım.. öksürdüğüm için oldu.. Hamileliğimi unutuyorum bu aralar sanırım en rahat dönem bu dönem..

Benim bebişin cinsiyeti belli değil. Şimdi eylülün 10 unda randevum var. O zamana kadar belli olur değil mi kızlar sanırım 16 haftalık olcak o zamana kadar :) birde bende ne ağrı ne his ne bulantı var.. Hamile olduğumu bile unutuyorum sadece dün, üst üste öksürdüm karnımın alt kısmı çok ağrıdı o ağrıyla çığlık attım.. öksürdüğüm için oldu.. Hamileliğimi unutuyorum bu aralar sanırım en rahat dönem bu dönem..
16. Haftada belli olur canim bende 16 icindeyim dun soyledi doktor cinsiyetini. Ne kadar guzel bulanti olmamasi insalah oyle devam eder. Ben mahvoldum hala devam ediyor bulantilarim. Gecenlerde bende hapsurunca sanci girdi karnima birden bagirdim yani. Ama olur bence korkma

16. Haftada belli olur canim bende 16 icindeyim dun soyledi doktor cinsiyetini. Ne kadar guzel bulanti olmamasi insalah oyle devam eder. Ben mahvoldum hala devam ediyor bulantilarim. Gecenlerde bende hapsurunca sanci girdi karnima birden bagirdim yani. Ama olur bence korkma
İnşallah canım :) o bulantılardan öğürmelerden kurtuldum resmen.. Eşim maşallah çok iyisin diyor. Nazar edceksin diyorum, çok kötü bir dönemdi ilk haftalar..

İkili testtin üzerinden 10 gün geçti ama sonuçlar çıkmadı kızlar yaptıran varsa kaç günde aldılar sonucu acaba

Kızlar merhaba, özellikle kullandığınız diş macunu markası var mı? gebelikte florürlü pek önermiyorlar ama yinede sormak istedim.
Ben migrosta satılan bitkisel diş macununu kullanıyorum. Adını hatırlamıyorum şu anda . Hatta oğullarımada onu kullanıyordum şimdi hepimiz kullanıyoruz. Portakallı

Neden ki canım yani sonuca göre bir şey değişmeyecek elbette ama bi sorun varsa da tedavi edilebilir ya da ne bileyim çareler düşünülebilir. Rutin kontroller yapılmalı bence
Yok ondan değil canım. Doktorum kendi ağzıyla söyledi yani yüzde yüz doğru sonuç veren bir test değilmiş. Madem yüzde yüz doğru sonuç vermicekse neden yapılıyor ki bana saçma geldi. En azından doğruluk payı olsaymış. Birde kendi hastanemde yapılmıyor bunun için özele gidip para da veremem. Hastanemde yapılsaydı bişi olmaz yapayım derdim. O da yok..

Back
X