Kız olsaydı doğa koyacaktım ama erkek. Erkek ismi hala düşünmedikKızlar sizce hangisi:
Eliz, Bade, mavi, Eylül, nehir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız olsaydı doğa koyacaktım ama erkek. Erkek ismi hala düşünmedikKızlar sizce hangisi:
Doğa da aklımda çok hoşKız olsaydı doğa koyacaktım ama erkek. Erkek ismi hala düşünmedik
Bir de biz kadınlar daha takıntılıyız. Yani o ismi daha önce taşıyan bir tanıdığımız varsa ve hoşumuza gitmeyen yanları varsa koymak isteyemeyiz. Ama babalar öyle değil. İsim işte koy gitsin kafasındalar :)Esimde annemin adi olsun 2.de senin istedigin olsun diyor, o fikri unut dedimve bir daha isim konusu acilmadi evde
, ben karar verip ismi bu olcak diycem soranlara, ece, inci, beril dusundugum isimler arasinda
O kadar eziyeti anne cekiyo isim hakki annede olmali, yada ortak karar verilebilmeli biz malesef anlasamiyoruz bu konuda,
Hiç bir şey olmaz Allah ın izni ile canım. Sağlıklı haberini bekliyoruz inşallah.2 ilaç için hamilelikte kullanılabilir dedi 1 tane ilaç da c grubuymuş kâr zarar oranına bakılıp anne de kullanilabiliyo demişti çok olumsuz konuşmadı bende diyorum inşallah ameliyat oluyo hamileyken rabbim korumuştur inşallah
Bugün cumhurbaşkanı açıklama yapicakmis bakalım belki bize de bişey çıkar bende merakla onu bekliyorum![]()
Uzay ı beğeniyorum ben deKızım olsaydı Belis koyacaktım. Aşkın ilk meyvesi demekmiş. İlk çocukta güzel olur diye düşünmüştüm. Ama erkek dedi doktor ve eşimle anlaşamıyoruz isim konusunda. Benim beğendiklerimi yazayım yine de Atlas, Uzay, Ardıç, Toprak, Mete, Tuna, Çınar, Selim, Gökalp bunlar. Hepsi ayrı telden modern de var klasik de![]()
Bade ismi çok hoşuma gidiyor ama şarap anlamında olduğu için annem kızmıştı banaKızlar sizce hangisi:
Bade aşk demekmiş öyle okumuştum. Kız mı istiyordunuzBade ismi çok hoşuma gidiyor ama şarap anlamında olduğu için annem kızmıştı banakızım olsaydı ah ah Birce, Benan, Meyra, İpek, Begüm, Berra, Meva gibi isimler aklımdaydı.
Aşkın badesi niye diyorlar?Bade aşk demekmiş öyle okumuştum. Kız mı istiyordunuz
Çok iyi bilmiyorum zatenAşkın badesi niye diyorlar?
Ben almazsam eşim alacak zatenBiraz rapor alamazmsn 10 gun falan en azindan
Denize ne dersiniz?Kız olsaydı doğa koyacaktım ama erkek. Erkek ismi hala düşünmedik
Bende itiyordum ama vazgeçtim bundan beşik alacağım.üstü cibinlikliKızlar şu chicco next to me %30 indirime girmiş alacak olan varsa
Bence elizKulağa hoş gelen mi yoksa anlamı açısından mi
Bnde Meyra ismini çok seviyorum ya ama Lina koyucam bnde yanına isim arıyorumBade ismi çok hoşuma gidiyor ama şarap anlamında olduğu için annem kızmıştı banakızım olsaydı ah ah Birce, Benan, Meyra, İpek, Begüm, Berra, Meva gibi isimler aklımdaydı.
Ama işte aşk ta şarap gibi sarhoş edici diye denilmis edebiyat çok derin bir su .... O yüzden bende pek birşey diyemiyorum ama koymam böyle ihtilaflı şeyleriÇok iyi bilmiyorum zaten
Benim de gönlüm ondan yana, elit Bi havası var sankiBence eliz
Bulursanız bize de atın fikir olsunDenize ne dersiniz?
Bende itiyordum ama vazgeçtim bundan beşik alacağım.üstü cibinliklionlarında bi yanı açılanı var,anne yanı oluyor. Daha şık gözüküyor diye ona karar verdim. Henüz markasına karar veremezsem de
![]()
Cok güzel ama olmaz maalesefDenize ne dersiniz?
Bende itiyordum ama vazgeçtim bundan beşik alacağım.üstü cibinliklionlarında bi yanı açılanı var,anne yanı oluyor. Daha şık gözüküyor diye ona karar verdim. Henüz markasına karar veremezsem de
![]()