2021 Şubat Anneleri

Arabayla ilgili hç bir.bilgim yok hoşuma gideni kaydediyorum ama kullanışlı mıdır değil midir bilmem

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-17-15-37-53-1.webp
    Screenshot_2020-09-17-15-37-53-1.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar yatak odam küçük bu tarz bişey kullanışlı olur mu ?
Yoksa ilk etapta daha mı hafif bişey olmalı ?

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-27-08-29-11.webp
    Screenshot_2020-08-27-08-29-11.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 23
Arabayla ilgili hç bir.bilgim yok hoşuma gideni kaydediyorum ama kullanışlı mıdır değil midir bilmem
Böyle bi araba için fazla uygun gibi geldi dayanıklı, kullanışlı olur mu bence olmaz gibi. Bu arada çamlıca medipolde perinatolog varmış yorumları iyiydi istersen bi arastir ben fiyat almak istemistim ama telefonda bilgi vermediler.

Böyle bi araba için fazla uygun gibi geldi dayanıklı, kullanışlı olur mu bence olmaz gibi. Bu arada çamlıca medipolde perinatolog varmış yorumları iyiydi istersen bi arastir ben fiyat almak istemistim ama telefonda bilgi vermediler.

Tamam canım sağolasın orayı da bi araştıralım
Bu arabada da ay sonuna kadar diyor acaba hangi ay o ay ? :)

Yoksa bu tarz mı almalıyım
Kullanan varmı

Eklentiler

Nuran kıyak a giden arkadaşlar, benim yarın için aynı hastanede peronatolog randevum var aynı zamanda raporda almak istiyodum ama perinatolog rapor veremiyo nuran hanımdan almanız gerekiyor dendi.Bende nuran hanımın asistaniyla görüştüm peronatolog geldiğiniz sgk li fiyattan yararlanabilmeniz için bize de zaten muayene kaydı açtırmak zorundasınız dendi yani bu durumda ücret 500 küsür olucak size böyle bi bilgi verildi mi ?

Sağol canım bi bakayım oraya, afiyeti düşündük ama ordanda nerdryse memnun kalan yok
ben yarın gidicem memnun kalırsam yazarım, gidenlerin yorumları olumluydu. Nette bilgi bulamazsın onunla alakalı, o yüzden özelden mesaj atayım sana demiştim. Bu Dr Zeynep Kamil perinatoloji bölüm başAsistanı.

580 TL muayene hariç indirimli fiyatı bir de muayenesi vardır o da indirim varsa 145tl.

Yine avicenna daha uygunmuş perinatolog 400 nuran hanım 125 tl ikisine de kayıt açtırmak zorundaymışım
evet ben nuran hanım'dan önce oraya gidiyordum indirimim var diye, ama bu söylediğim indirimli fiyatlar bile uçuk...

evet ben nuran hanım'dan önce oraya gidiyordum indirimim var diye, ama bu söylediğim indirimli fiyatlar bile uçuk...
Sağol bilgi verdigin için canım ilk açıldığı zaman çamlıca medipol çok uygundu sonra sonra onlar da uçuk fiyatlar vermeye başladı. Avicenna bu yöndende iyi giden arkadaslar aklınızda olsun sağlık çalışanı, asker, polis çalışanıysanız yada eşiniz %20 indirim yapıyorlar herseyde

Sağol bilgi verdigin için canım ilk açıldığı zaman çamlıca medipol çok uygundu sonra sonra onlar da uçuk fiyatlar vermeye başladı. Avicenna bu yöndende iyi giden arkadaslar aklınızda olsun sağlık çalışanı, asker, polis çalışanıysanız yada eşiniz %20 indirim yapıyorlar herseyde
aynen yeni zam geldi muayene indirimle 75 tl'ydi, şimdi 145 şaşırmışlar

3 kademesi varmış ama etkili olur mu acaba
kullanan memnun kaldım demiş. ben chicconext2me aldım. bir de ikea beşiği odasına. kolik bi bebekti karnımın üstünde uyudu, çok nadir yatırdığımdan sattım. sonra işe başladım kıyamadım ayırmadım, hala kıyamıyorum iki yaşındayız birlikte yatıyoruz. beşikte bebekleriyle yatıp oynuyor. yatağı dipte olmasına rağmen tırmanıyor ona bile :confused:

ben yarın gidicem memnun kalırsam yazarım, gidenlerin yorumları olumluydu. Nette bilgi bulamazsın onunla alakalı, o yüzden özelden mesaj atayım sana demiştim. Bu Dr Zeynep Kamil perinatoloji bölüm başAsistanı.
Dört gözle gitmenizi bekliyorum:) herşey yolunda gider inşallah

Back
X