- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.315
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bi araba için fazla uygun gibi geldi dayanıklı, kullanışlı olur mu bence olmaz gibi. Bu arada çamlıca medipolde perinatolog varmış yorumları iyiydi istersen bi arastir ben fiyat almak istemistim ama telefonda bilgi vermediler.Arabayla ilgili hç bir.bilgim yok hoşuma gideni kaydediyorum ama kullanışlı mıdır değil midir bilmem
Böyle bi araba için fazla uygun gibi geldi dayanıklı, kullanışlı olur mu bence olmaz gibi. Bu arada çamlıca medipolde perinatolog varmış yorumları iyiydi istersen bi arastir ben fiyat almak istemistim ama telefonda bilgi vermediler.
İlk çocuğum da böyle birşey almıştım. Çok memnun kaldım yine onu kullanacağım.Kızlar yatak odam küçük bu tarz bişey kullanışlı olur mu ?
Yoksa ilk etapta daha mı hafif bişey olmalı ?
ben yarın gidicem memnun kalırsam yazarım, gidenlerin yorumları olumluydu. Nette bilgi bulamazsın onunla alakalı, o yüzden özelden mesaj atayım sana demiştim. Bu Dr Zeynep Kamil perinatoloji bölüm başAsistanı.Sağol canım bi bakayım oraya, afiyeti düşündük ama ordanda nerdryse memnun kalan yok
İlk çocuğum da böyle birşey almıştım. Çok memnun kaldım yine onu kullanacağım.
580 TL muayene hariç indirimli fiyatı bir de muayenesi vardır o da indirim varsa 145tl.Böyle bi araba için fazla uygun gibi geldi dayanıklı, kullanışlı olur mu bence olmaz gibi. Bu arada çamlıca medipolde perinatolog varmış yorumları iyiydi istersen bi arastir ben fiyat almak istemistim ama telefonda bilgi vermediler.
ben yarın gidicem memnun kalırsam yazarım, gidenlerin yorumları olumluydu. Nette bilgi bulamazsın onunla alakalı, o yüzden özelden mesaj atayım sana demiştim. Bu Dr Zeynep Kamil perinatoloji bölüm başAsistanı.
Yine avicenna daha uygunmuş perinatolog 400 nuran hanım 125 tl ikisine de kayıt açtırmak zorundaymışım580 TL muayene hariç indirimli fiyatı bir de muayenesi vardır o da indirim varsa 145tl.
evet ben nuran hanım'dan önce oraya gidiyordum indirimim var diye, ama bu söylediğim indirimli fiyatlar bile uçuk...Yine avicenna daha uygunmuş perinatolog 400 nuran hanım 125 tl ikisine de kayıt açtırmak zorundaymışım
Sağol bilgi verdigin için canım ilk açıldığı zaman çamlıca medipol çok uygundu sonra sonra onlar da uçuk fiyatlar vermeye başladı. Avicenna bu yöndende iyi giden arkadaslar aklınızda olsun sağlık çalışanı, asker, polis çalışanıysanız yada eşiniz %20 indirim yapıyorlar herseydeevet ben nuran hanım'dan önce oraya gidiyordum indirimim var diye, ama bu söylediğim indirimli fiyatlar bile uçuk...
bunlar 6. aya kadar diye biliyorum. derin olmadığından bebek hareketlenince kullanamazsın.Kızlar yatak odam küçük bu tarz bişey kullanışlı olur mu ?
Yoksa ilk etapta daha mı hafif bişey olmalı ?
aynen yeni zam geldi muayene indirimle 75 tl'ydi, şimdi 145 şaşırmışlarSağol bilgi verdigin için canım ilk açıldığı zaman çamlıca medipol çok uygundu sonra sonra onlar da uçuk fiyatlar vermeye başladı. Avicenna bu yöndende iyi giden arkadaslar aklınızda olsun sağlık çalışanı, asker, polis çalışanıysanız yada eşiniz %20 indirim yapıyorlar herseyde
3 kademesi varmış ama etkili olur mu acababunlar 6. aya kadar diye biliyorum. derin olmadığından bebek hareketlenince kullanamazsın.
kullanan memnun kaldım demiş. ben chicconext2me aldım. bir de ikea beşiği odasına. kolik bi bebekti karnımın üstünde uyudu, çok nadir yatırdığımdan sattım. sonra işe başladım kıyamadım ayırmadım, hala kıyamıyorum iki yaşındayız birlikte yatıyoruz. beşikte bebekleriyle yatıp oynuyor. yatağı dipte olmasına rağmen tırmanıyor ona bile3 kademesi varmış ama etkili olur mu acaba
Dört gözle gitmenizi bekliyorum:) herşey yolunda gider inşallahben yarın gidicem memnun kalırsam yazarım, gidenlerin yorumları olumluydu. Nette bilgi bulamazsın onunla alakalı, o yüzden özelden mesaj atayım sana demiştim. Bu Dr Zeynep Kamil perinatoloji bölüm başAsistanı.
İnşallah canım, aklımdasınDört gözle gitmenizi bekliyorum:) herşey yolunda gider inşallah