- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Canım kafana çok takmamaya çalış doktorlar gördüklerini söyleyip olasılıkları da söylemek zorundalar ama senin doktorunun üslubu biraz sertmis yumuşatarak da söyleyebilirmiş. Sende deneyimlemişsin bu tarz problemler çoğunlukla ilerleyen haftalarda kayboluyor inşallah seninki de öyle olur , rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .Bugun ayrintili ultrasona girdim doktor bebegin bobreklerinde genisleme var saglikli cocuklarda da down sendromu riski olan cociklarda da oluyor dedi. Yuzde 1 ihtimal risk varmis. Amniyosentez sivisi aldirip bakabiliriz dedi ben istemedim imza aldilar benden. Ya bu nasil sistem ben anlamıyorum ilk çocuğuma da demislerdei genisleme var diye cok sukur cocugum saglikli
Canım biraz da sorumluluğu üstlerinden atmak için her türlü olasılığı söylüyorlar. İmza attirmalarinin sebebi de yarin öbür gün ters bi durum olduğunda biz soylemistik demek için. Bu doktorun biraz üslubu sertmis daha yumuşatarak söylenebilirmiş bizlerde hassasız neticedeBilemiyorum ya sırf insanları germek icin mi yapıyorlar ne?