2021 Şubat Anneleri

Herkese meraba kızlar ya bi sorum var size.. bugün ayrıntılı için perinatolojide randevum vardi zeynep kamil hastanesinde... ama muayene olamadim.. Burda anne ya da bebekte bir rahatsızlık varsa muayene yapıyoruz dediler.. yanlış yonlendirilmissiniz deyip yolladılar beni... mhrs den randevu almaya calisiyorum şuan randevu yok 4 den sonra aramam gerekiyormus.. özel uygun fiyatlı 2. Düzey usg yatırabileceğim biryer var mi tavsiye edebileceğiniz... normalde camlica medipol de kontrollerin ama 750 tl imiş o kadar para vermek istemiyorum
central hospitalde 580 tl

Drum rapora sicak bakmiyor malesef, imkaniniz varsa alin, yazi geldi okuldan korkunc, sinifta pozitif vaka ciksa hatta ogretmen pozitif ciksa bile maske takarak okula devam eder, 14 gun temasli sayilir, 2 saat arayla ates olcumu yapilir egitime devam eder diyor, covid pozitifsek bile okula devam edicekmisiz
öyle demediler ya covid pozitif olan eve gider diyor diğerleri 2.kişide tespit edilene kadar eğitime devam eder diyor.

24 de izne ayrılacak olanlar 32 de ne yapacaksınız?
Boyle salgin devam ederse ben 32den sonrasi da izin kullanirim. Allah korusun son ayda virus bulasirsa bebegi sezeryanla aldiklarini okudum hep haberlerde. İlki normal dogumdu bu da insallah normal olsun istiyorum.
Ama virus biterse yada azalirsa okula gitmek daha mantikli tabiki

Kizlar ben burda suzede sormusdum gecen doktorumada sordum karnim sag ust bolgesinddn vuran bi agri var ve o tarafin sag tarafdan belimden cikiyodu agrisi yatamiyordum oturamiyordum dogum doktorum hamilelikle ilgili deil dedi aile doktoruna yolladi oda vezikül suphelendi ama ben tzm olarak anlamadim vezikül nedirki

Şu reflü yatakları sizce işe yarıyo mu yoksa çoğu şey gibi para tuzağı mı 😂 şokla bime geliyomuş ona göre bakıcam karar veremedim

Eklentiler

• Screenshot_20201006-144122_WhatsApp.webp
    Screenshot_20201006-144122_WhatsApp.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 44
Toz olayı hiç aklıma gelmedi, canım var mı Bi önerin peki yerden yüksek
Ben daha bebek arabası konusuna gelemedim hala yatağın akrarsızlıpını yaşıyorum.prego Quattro vip i önerdiler onu inceledim ve Chicco Duo love up çok kullanan var. Ama arkdşlarımda pergoyu çok kullanan var.hı bir de 3 değil mutlaka 4 tekerlekli alın diyorlar. Sana tam bir öneri de bukunamayacağım cnm 🙈

Kızlar, ben de ayrıntılı ultrasona girdim. Çok şükür bir sorun görülmedi. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. Cinsiyetine erkek denmişti hep 12. haftadan itibaren. Yine de emin olamıyordum ama ayrıntılıda da doktor hemen “Cinsiyeti erkek.” dedi. Artık inandım, kıyafetler de boşa gitmeyecek. 🤭
Hadi gözün aydın cnm.💃
Bende yarın sabah 9 da gireceğim. Bugün fetal Eco yapıldı çok şükür kalbinde bir sorun çıkmadı. Hayırlı haberleri yarında alırım umarım🤲🤲
Herkesi fetal ecoya yönlendiriyorlar diye biliyorum benmki kalbinde sorun görmediği halde neden gönderdi bilmiyorum.
Şeker yüklemesi de yapamayacak anladığım kadarıyla tokluk kan şekeri yaptr dedi 🙈

Sinir etti eşim saçma sapan sorular sorarak vaktinizi harcadı soracğımı soramadım söyleyeceğimi söyleyemedim😡 çıkınca sinirden ağladım hatta valla getirmeyeceğim seni bir daha dedim😁🤣

Ben daha bebek arabası konusuna gelemedim hala yatağın akrarsızlıpını yaşıyorum.prego Quattro vip i önerdiler onu inceledim ve Chicco Duo love up çok kullanan var. Ama arkdşlarımda pergoyu çok kullanan var.hı bir de 3 değil mutlaka 4 tekerlekli alın diyorlar. Sana tam bir öneri de bukunamayacağım cnm 🙈

Hadi gözün aydın cnm.💃
Bende yarın sabah 9 da gireceğim. Bugün fetal Eco yapıldı çok şükür kalbinde bir sorun çıkmadı. Hayırlı haberleri yarında alırım umarım🤲🤲
Herkesi fetal ecoya yönlendiriyorlar diye biliyorum benmki kalbinde sorun görmediği halde neden gönderdi bilmiyorum.
Şeker yüklemesi de yapamayacak anladığım kadarıyla tokluk kan şekeri yaptr dedi 🙈

Sinir etti eşim saçma sapan sorular sorarak vaktinizi harcadı soracğımı soramadım söyleyeceğimi söyleyemedim😡 çıkınca sinirden ağladım hatta valla getirmeyeceğim seni bir daha dedim😁🤣
Ben sana yatak tavsiyesinde bulunayım o zaman ben chicco next to me alcam. Alanlar çok memnun, ayrıca oda takımı yapcam oraya büyüyen beşik alırım galiba 6,8 aydan sonra yatar

Ben sana yatak tavsiyesinde bulunayım o zaman ben chicco next to me alcam. Alanlar çok memnun, ayrıca oda takımı yapcam oraya büyüyen beşik alırım galiba 6,8 aydan sonra yatar
Park yatak asla istemeyenler denim,herkes kesinlikle park yatak al çok kullanışlı dese de yok dedm. Çirkin buluyorum. İlk istedğim oydu benimde. Prego, Kraft modellerine de baktım. İlk 6 ay kullanıma uygun. Sonra yine yatak almak gerek. Sonra aynı bunlar gibi yanı açılıp yatağa birleştiren ahşap beşikleri gördüm onlara niyetlendim. Ama insanlarda ahşapta bebek çok durmaz diyorlar. Kafamı çorba ediyorlar.
Şu an aklım ahşap beşikler de üstüne de şık bir cibinlikle duvar kenarında kullanırım diyorum

Ben bir youtuber izlemiştim orda çok kullanışlı olduğunu söylemişti.
Ben de aldım şoktan 50 TL ye. 35 TL ye yorgan 10 TL ye yastık aldım bu hafta bim e gelenlere de bakcam anne yanı yatağı vardı pembe onu da almayı düşünüyorum. Banyo setini de şoktan aldım pahalı bişi almadım bebek kuveti için

Kızlar haftaya okullar açılıyormuş, öğretmen arkadaşlara soruyorum idari izne kadar Çalışacak mısınız? Ben gitmek istemiyorum okula😢 Korkuyorum zaten eşim gidiyordu okula ona sürekli tembihliyordum bak çok dikkat et diye. 1 ay var daha 24. Haftaya. Rapor almayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bu 24 32 arası idari izin pandemi nedeniyle verildi. Senede 40 gün rapor hakkımız var diyelim bu izin kalktı ve ciddi bir sağlık sorununuz oldu 30 günü bitti... Ne kullanacaksınız... Öğretmen değilim memur olarak cevap verdim. Ve merak ettiğim rapor aldığınızda mecbur okula gitmek isteyen öğrencilere vekil öğretmen veriliyor mu? Yazık yani mecbur okula gidip de boş boş geri dönerlerse... Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun öğrencilerin de...[/QUOTE]

24 de izne ayrılacak olanlar 32 de ne yapacaksınız?
Ortalık düzelirse çalışırım ama düzelmesse doğum iznine sonra da ücretsize ayrılırım paşalar gibi. 1.5 aylık maaş ne benim sağlığından ne de evladımın sağlığından daha değerli...

Şu reflü yatakları sizce işe yarıyo mu yoksa çoğu şey gibi para tuzağı mı 😂 şokla bime geliyomuş ona göre bakıcam karar veremedim
Kullanmadım hiç... Yan yatırdım dönemiyor da zaten, ihtiyaç duymadık hiç. Kusan Bi bebek de değildi...

Back
X