2021 Şubat Anneleri

Bu 24 32 arası idari izin pandemi nedeniyle verildi. Senede 40 gün rapor hakkımız var diyelim bu izin kalktı ve ciddi bir sağlık sorununuz oldu 30 günü bitti... Ne kullanacaksınız... Öğretmen değilim memur olarak cevap verdim. Ve merak ettiğim rapor aldığınızda mecbur okula gitmek isteyen öğrencilere vekil öğretmen veriliyor mu? Yazık yani mecbur okula gidip de boş boş geri dönerlerse... Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun öğrencilerin de...
[/QUOTE]
Bir sürü depo öğretmen var norm fazlası öğretmen var. Olmadı ücretli hemen buluyorlar. Kimse mağdur olmuyor yani.

Girdim detaylıya. Bir sorun yok Allah'a şükür. Bütün organlarına baktı. Herşey normal. B12im düşmüştü 2 iğne verdi. Bir de mide yanmasından dolayı kusuyordum. Daha etkili bir ilaç verdi.
Canım maşallah çok güzel. Allah kucağına almayı da nasip etsin inş. Hepimize inş. Dr nasıldı? Memnun kaldın mi ne kadar süre baktı?bir de fiyat 400 dü değil mi?

Teşekkür ederiz kızlar. Bu pozu alabilmek için baya uğraştı. Yine de istediğim gibi olmadı ama neyse. Yüzünü sakladı hep bizden. 😊
İnsan bakmaya doyamıyor di mi, maşallah kuzulara. Benimki aynı ablası, yani babası 🤣🤣 biri de bana benziyeydi😅😅

Ben daha bebek arabası konusuna gelemedim hala yatağın akrarsızlıpını yaşıyorum.prego Quattro vip i önerdiler onu inceledim ve Chicco Duo love up çok kullanan var. Ama arkdşlarımda pergoyu çok kullanan var.hı bir de 3 değil mutlaka 4 tekerlekli alın diyorlar. Sana tam bir öneri de bukunamayacağım cnm 🙈

Hadi gözün aydın cnm.💃
Bende yarın sabah 9 da gireceğim. Bugün fetal Eco yapıldı çok şükür kalbinde bir sorun çıkmadı. Hayırlı haberleri yarında alırım umarım🤲🤲
Herkesi fetal ecoya yönlendiriyorlar diye biliyorum benmki kalbinde sorun görmediği halde neden gönderdi bilmiyorum.
Şeker yüklemesi de yapamayacak anladığım kadarıyla tokluk kan şekeri yaptr dedi 🙈

Sinir etti eşim saçma sapan sorular sorarak vaktinizi harcadı soracğımı soramadım söyleyeceğimi söyleyemedim😡 çıkınca sinirden ağladım hatta valla getirmeyeceğim seni bir daha dedim😁🤣

teşekkür ederim canım. Benden öyle bir şey istemedi doktor. Ayrıntılı ultrason çok heyecanlı gerçekten. Güzel haberler getirin inşallah. 😊

Canım maşallah çok güzel. Allah kucağına almayı da nasip etsin inş. Hepimize inş. Dr nasıldı? Memnun kaldın mi ne kadar süre baktı?bir de fiyat 400 dü değil mi?
500 olmuş. Ama ben randevu aldığım gün 400 dendiği için 400 verdim. İlgili, esprili bi doktor. Saate bakmadım ama 20 25 dk bakmıştır canım. Gidebilirsin, yaşlı ve tecrübeli.

500 olmuş. Ama ben randevu aldığım gün 400 dendiği için 400 verdim. İlgili, esprili bi doktor. Saate bakmadım ama 20 25 dk bakmıştır canım. Gidebilirsin, yaşlı ve tecrübeli.
Saol canım bilgi için. Ultrason makinesi nasıl? Daha net foto olması gerekmez mi? Ama bebeğin duruşuyla da ilgili sanki değil mi netlik.

2.cocuğumdada öyle yaptım .37 ye kadar çalıştım 1 hafta sonra sezeryana girdim :halay:Allah nasip ederse bundada 37 ye kadar çalışıp 38 de sezeryan yolcusuyum :deli:doğumdan sonra 7 haftamı aktarırım .kar kardır.
[/QUOTE
Doğum öncesinden maksimum 5 hafta doğum sonrasına aktarılabiliyor, 37. Haftadan sonrası kullanım zorunlu ve aktarılamıyor.

Bu 24 32 arası idari izin pandemi nedeniyle verildi. Senede 40 gün rapor hakkımız var diyelim bu izin kalktı ve ciddi bir sağlık sorununuz oldu 30 günü bitti... Ne kullanacaksınız... Öğretmen değilim memur olarak cevap verdim. Ve merak ettiğim rapor aldığınızda mecbur okula gitmek isteyen öğrencilere vekil öğretmen veriliyor mu? Yazık yani mecbur okula gidip de boş boş geri dönerlerse... Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun öğrencilerin de...
[/QUOTE]
40 gün dolduktan sonra rapor ihtiyacı halinde heyet raporu kullanılıyor.

Saol canım bilgi için. Ultrason makinesi nasıl? Daha net foto olması gerekmez mi? Ama bebeğin duruşuyla da ilgili sanki değil mi netlik.
Ultrason makinesini bilmem çünkü baştan beri bu hastanedeyim. Evet duruşuyla ilgili olabilir bunu bile zor aldı doktor. Yüzünü çevirdi sürekli bize.

Ultrason makinesini bilmem çünkü baştan beri bu hastanedeyim. Evet duruşuyla ilgili olabilir bunu bile zor aldı doktor. Yüzünü çevirdi sürekli bize.

öncelkle gözün aydın en önemlisi sorun olmaması. İnşallah sağlıkla kucağna alırsın. benm de net fotoğraf veremedi zaten ben ilk hastaydım ve ultrason ekranı aşırı yukardaydı ben pek bişi de görememiştim. benm de sağlığında bişi olmaması tesellm oldu ama onun dışında çok da beğendim diyemycem

doğum
hamilelik 40 hafta olduğu için,diyelim ki erken doğum yaptın 38 haftada ,40.haftana daha 2 hafta vardı doğumdan sonra o 2 haftayı izne saydırabiliyorsun.diğer çocuğumdada öyle yaptık.

Bende detaylıdan çıktım şimdi kızlar. Radyoloji uzmanı yaptı. 18 dk fln sürdü bende baya sürer diye bekliyordum. 220 TL verdim.sadece bebeği beseleyen damarda direnç görmüş Dr umda coraspirin verdi,endişelnecek bir şey yok dedi. Umarım öyledir. Ama öyle rahim uzunluğuymul, plesarntmş hiçbir şey söylemedi. Hiç tatmin olmadım açıkçası. Laf almaya çalıştım sonuçları yazdım Dr un açıklar dedi,🙈 gıcık😜
dünde fetal Eco yaptırdım çok şükür onda da sorun çıkmadı🤲 ama doğumdan sonra 3-30 gün içinde mutlaka herkes çocuk kardiyolojiye gelmeli dedi. Çocuk Dr sorun yok der amaherkes mutlaka gelmeli dedi kızlar sizin de aklınızda bulunsun.😉

Bende detaylıdan çıktım şimdi kızlar. Radyoloji uzmanı yaptı. 18 dk fln sürdü bende baya sürer diye bekliyordum. 220 TL verdim.sadece bebeği beseleyen damarda direnç görmüş Dr umda coraspirin verdi,endişelnecek bir şey yok dedi. Umarım öyledir. Ama öyle rahim uzunluğuymul, plesarntmş hiçbir şey söylemedi. Hiç tatmin olmadım açıkçası. Laf almaya çalıştım sonuçları yazdım Dr un açıklar dedi,🙈 gıcık😜
dünde fetal Eco yaptırdım çok şükür onda da sorun çıkmadı🤲 ama doğumdan sonra 3-30 gün içinde mutlaka herkes çocuk kardiyolojiye gelmeli dedi. Çocuk Dr sorun yok der amaherkes mutlaka gelmeli dedi kızlar sizin de aklınızda bulunsun.😉
Maşallah canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤗 bilgilerin hepsini rapor halinde vermişlerdir radyologlar genelde açıklama yapmazlar doktoruna söylersin rahim ağzı uzunluğuna da bakar benim dün baktı erken doğum riski olup olmadığını söylüyor.

Coraspirin kaç mg?

Back
X