- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam bir kurtarıcı:)Şu reflü yatakları sizce işe yarıyo mu yoksa çoğu şey gibi para tuzağı mışokla bime geliyomuş ona göre bakıcam karar veremedim
[/QUOTE]Bu 24 32 arası idari izin pandemi nedeniyle verildi. Senede 40 gün rapor hakkımız var diyelim bu izin kalktı ve ciddi bir sağlık sorununuz oldu 30 günü bitti... Ne kullanacaksınız... Öğretmen değilim memur olarak cevap verdim. Ve merak ettiğim rapor aldığınızda mecbur okula gitmek isteyen öğrencilere vekil öğretmen veriliyor mu? Yazık yani mecbur okula gidip de boş boş geri dönerlerse... Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun öğrencilerin de...
Canım maşallah çok güzel. Allah kucağına almayı da nasip etsin inş. Hepimize inş. Dr nasıldı? Memnun kaldın mi ne kadar süre baktı?bir de fiyat 400 dü değil mi?Girdim detaylıya. Bir sorun yok Allah'a şükür. Bütün organlarına baktı. Herşey normal. B12im düşmüştü 2 iğne verdi. Bir de mide yanmasından dolayı kusuyordum. Daha etkili bir ilaç verdi.
İnsan bakmaya doyamıyor di mi, maşallah kuzulara. Benimki aynı ablası, yani babasıTeşekkür ederiz kızlar. Bu pozu alabilmek için baya uğraştı. Yine de istediğim gibi olmadı ama neyse. Yüzünü sakladı hep bizden.![]()
Ben daha bebek arabası konusuna gelemedim hala yatağın akrarsızlıpını yaşıyorum.prego Quattro vip i önerdiler onu inceledim ve Chicco Duo love up çok kullanan var. Ama arkdşlarımda pergoyu çok kullanan var.hı bir de 3 değil mutlaka 4 tekerlekli alın diyorlar. Sana tam bir öneri de bukunamayacağım cnm
Hadi gözün aydın cnm.
Bende yarın sabah 9 da gireceğim. Bugün fetal Eco yapıldı çok şükür kalbinde bir sorun çıkmadı. Hayırlı haberleri yarında alırım umarım
Herkesi fetal ecoya yönlendiriyorlar diye biliyorum benmki kalbinde sorun görmediği halde neden gönderdi bilmiyorum.
Şeker yüklemesi de yapamayacak anladığım kadarıyla tokluk kan şekeri yaptr dedi
Sinir etti eşim saçma sapan sorular sorarak vaktinizi harcadı soracğımı soramadım söyleyeceğimi söyleyemedimçıkınca sinirden ağladım hatta valla getirmeyeceğim seni bir daha dedim
![]()
500 olmuş. Ama ben randevu aldığım gün 400 dendiği için 400 verdim. İlgili, esprili bi doktor. Saate bakmadım ama 20 25 dk bakmıştır canım. Gidebilirsin, yaşlı ve tecrübeli.Canım maşallah çok güzel. Allah kucağına almayı da nasip etsin inş. Hepimize inş. Dr nasıldı? Memnun kaldın mi ne kadar süre baktı?bir de fiyat 400 dü değil mi?
Evet saatlerce sürse izleyebilirimİnsan bakmaya doyamıyor di mi, maşallah kuzulara. Benimki aynı ablası, yani babasıbiri de bana benziyeydi
![]()
Saol canım bilgi için. Ultrason makinesi nasıl? Daha net foto olması gerekmez mi? Ama bebeğin duruşuyla da ilgili sanki değil mi netlik.500 olmuş. Ama ben randevu aldığım gün 400 dendiği için 400 verdim. İlgili, esprili bi doktor. Saate bakmadım ama 20 25 dk bakmıştır canım. Gidebilirsin, yaşlı ve tecrübeli.
Hem bebek duruşu canım hemde daha küçük olduklarından net fotoğraf olmuyor biraz daha büyüyünce anca istediğimiz resimleri alabiliriz .Saol canım bilgi için. Ultrason makinesi nasıl? Daha net foto olması gerekmez mi? Ama bebeğin duruşuyla da ilgili sanki değil mi netlik.
2.cocuğumdada öyle yaptım .37 ye kadar çalıştım 1 hafta sonra sezeryana girdimAllah nasip ederse bundada 37 ye kadar çalışıp 38 de sezeryan yolcusuyum
doğumdan sonra 7 haftamı aktarırım .kar kardır.
[/QUOTE
Doğum öncesinden maksimum 5 hafta doğum sonrasına aktarılabiliyor, 37. Haftadan sonrası kullanım zorunlu ve aktarılamıyor.
[/QUOTE]Bu 24 32 arası idari izin pandemi nedeniyle verildi. Senede 40 gün rapor hakkımız var diyelim bu izin kalktı ve ciddi bir sağlık sorununuz oldu 30 günü bitti... Ne kullanacaksınız... Öğretmen değilim memur olarak cevap verdim. Ve merak ettiğim rapor aldığınızda mecbur okula gitmek isteyen öğrencilere vekil öğretmen veriliyor mu? Yazık yani mecbur okula gidip de boş boş geri dönerlerse... Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun öğrencilerin de...
Ultrason makinesini bilmem çünkü baştan beri bu hastanedeyim. Evet duruşuyla ilgili olabilir bunu bile zor aldı doktor. Yüzünü çevirdi sürekli bize.Saol canım bilgi için. Ultrason makinesi nasıl? Daha net foto olması gerekmez mi? Ama bebeğin duruşuyla da ilgili sanki değil mi netlik.
Ultrason makinesini bilmem çünkü baştan beri bu hastanedeyim. Evet duruşuyla ilgili olabilir bunu bile zor aldı doktor. Yüzünü çevirdi sürekli bize.
İşe dönmeyip doğum iznine ayrılacağım.24 de izne ayrılacak olanlar 32 de ne yapacaksınız?
Maşallah canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinBende detaylıdan çıktım şimdi kızlar. Radyoloji uzmanı yaptı. 18 dk fln sürdü bende baya sürer diye bekliyordum. 220 TL verdim.sadece bebeği beseleyen damarda direnç görmüş Dr umda coraspirin verdi,endişelnecek bir şey yok dedi. Umarım öyledir. Ama öyle rahim uzunluğuymul, plesarntmş hiçbir şey söylemedi. Hiç tatmin olmadım açıkçası. Laf almaya çalıştım sonuçları yazdım Dr un açıklar dedi,gıcık
dünde fetal Eco yaptırdım çok şükür onda da sorun çıkmadıama doğumdan sonra 3-30 gün içinde mutlaka herkes çocuk kardiyolojiye gelmeli dedi. Çocuk Dr sorun yok der amaherkes mutlaka gelmeli dedi kızlar sizin de aklınızda bulunsun.
![]()
Coraspirin kaç mg?Bende detaylıdan çıktım şimdi kızlar. Radyoloji uzmanı yaptı. 18 dk fln sürdü bende baya sürer diye bekliyordum. 220 TL verdim.sadece bebeği beseleyen damarda direnç görmüş Dr umda coraspirin verdi,endişelnecek bir şey yok dedi. Umarım öyledir. Ama öyle rahim uzunluğuymul, plesarntmş hiçbir şey söylemedi. Hiç tatmin olmadım açıkçası. Laf almaya çalıştım sonuçları yazdım Dr un açıklar dedi,gıcık
dünde fetal Eco yaptırdım çok şükür onda da sorun çıkmadıama doğumdan sonra 3-30 gün içinde mutlaka herkes çocuk kardiyolojiye gelmeli dedi. Çocuk Dr sorun yok der amaherkes mutlaka gelmeli dedi kızlar sizin de aklınızda bulunsun.
![]()