- 16 Nisan 2020
- 458
- 449
- 23
- 38
Degil mi ben de bugun farkettım mantıklı geldi gorup bakmak lazımValla iyiymiş hem çift yön em travel hem hafif tekerleği küçük.
sadece oturma ünitesi ile katlandığında hacmi biraz büyük geldi ama genel olarakiyiymiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degil mi ben de bugun farkettım mantıklı geldi gorup bakmak lazımValla iyiymiş hem çift yön em travel hem hafif tekerleği küçük.
sadece oturma ünitesi ile katlandığında hacmi biraz büyük geldi ama genel olarakiyiymiş.
Bnde Asel ismini düşünüyorum Asel lina..Aybüke, cansu, Asel arasında gidip geliyoruz hangisi güzel sizce
Asel trendmiş ya bende anlamıyorum güzel diye eklemiştim listeye eşim olsun bizde koyarız ne olacak dedi bakalım karar veremedik dahaBnde Asel ismini düşünüyorum Asel lina..![]()
Anlamı guzel diye eklemiştim listeyeBnde Asel ismini düşünüyorum Asel lina..![]()
O isimlerden birini koymaya korkuyorum valla.. biz hep 4 halifeden gidecez derdik dua hükmüne geçti galiba gönlümüzde ki kızken gene erkek bebiş nasipmiş.. simdi yine ali ya da bekir koyariz Allah bi daha bebis nasip edersee.. oda erkek olur mu olurO zaman size Ali ya da Bekir lazım
Biz Ali Sami Ali Asım ya da Ali İmran arasındayız belkide hiçbiri olmaz...
Eşler istemeyince de insanın içine sinmiyor tabi..Ben enes ismini de çok sevimli bulurdum düşünüyordum da aslında anlamı insan demekmiş güzel bir manasi yok yani...o yüzden eledimÖmer ismini çok seviyorum çok istedim ama eşim istemiyor
Eliz çok var mı aralarındaYaa valla isimli hastahane cikisi felan yapiyoruz biz kiz isimleri nerdeyse hep asel![]()
Benim eşimin ismi Ömer oğlumun ismini de Ömer koyucam inşallahÖmer ismini çok seviyorum çok istedim ama eşim istemiyor
Ben yazarsam düşer bayılırsınızKizlar tam olarak kacinci haftadasiniz ve kac kilo aldiniz acaba ?
Ücretli özel eğitim öğretmeniyim canım. Bizim henüz belli değil yarın belli olacak ama bizim de 4 gün olacak sanırım. Saatleri de sabah 9 buçuk öğlen 12 buçuk olacak galiba. Ben 32. Haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum.Ya canım sınıf öğretmeni misin? Ben ilkokulda ing.ciyim. Pazartesi biz de başlayacakmışız4 gün gidicem. SiZin nasıl? Gitmeyi istemiyorum ben rapor alıcam sanırım.
Yaa baktım ve bende almayı düşündümKızlar kanz elephant bebek arabası gordum Travel ama hafif gorunuyor kullanan ya da duyan var mı fiyatı da uygun geldi acıkcası
Ahaha niye yaBen yazarsam düşer bayılırsınız![]()
22+4 3kiloydu bir iki gün önce inşallah 8-10u geçmem :)Kizlar tam olarak kacinci haftadasiniz ve kac kilo aldiniz acaba ?
Kızlar selam indirim haberiyle geldim, dün doktordan dönerken tesadüfen ebebek e girdim chicco next to me anne yanı beşik sadece açık grisi 800 TL ye inmiş normal fiyatı 1400, 50 TL de hediye çeki verdiler almayı düşünen varsa bakabilir ben aldım
Ben 52 ile başladım şu an 58,5 lardayım. Ama bu son iki haftada hem karnım aşırı büyüdü hemde kilo aldım. Öyle iştahlıda değilim. Sadece karnım büyüdüKizlar tam olarak kacinci haftadasiniz ve kac kilo aldiniz acaba ?
Bende ilk önce anne yanı istiyordum Chicco, prego,Kraft baktım ama 6 ay kadar kullanıldığı için anne yanı beşik almaya karar verdim. Aman baya ucuzlamış,denk getirmenize sevindim.,Güle güle kullanın
sonra ne almayı düşünüyorsunuz?
Ben 52 ile başladım şu an 58,5 lardayım. Ama bu son iki haftada hem karnım aşırı büyüdü hemde kilo aldım. Öyle iştahlıda değilim. Sadece karnım büyüdübu bile bana çok garip geliyor hiç bu kadar kilolu olmamıştım. Göbeğim beni hayrete düşürüyor
daha ne kadar büyüyecek dedikçe daha da büyüyor
![]()
Eşim virüsü çok önemsemiyor, dün arkadaşına gitti ve tam 6 saat takıldı. 3 kişilerdi rakı balık yaptılar. Gitme diyorum bak ben kimseyle görüşmüyorum şu çocuk doğana kadar bekle diyorum yok. Bir iki gün duruyor sonra dayanamıyor ama ben karşıdakinin kendini ne kadar koruduğunu nerden bileyim? Hadi dursun 2 saat gelsin belki virüs varsa daha az virüs yükü almış olur yok olursa 5 dk da da bulaşırmış. E gitme ozmn diyorum birşey olmaz diyor. Tamam da ya olursa ilaç da kullanılmıyor hamilelerde sanırım. Kendimi geçtim bebeğe zararı olmaz mı bu virüsün? Siz nasıl davranıyorsunuz bu dönemde? Birileriyle görüşüyor musunuz?
Aileler dışında kimseyle gorusmemeye çalışıyoruz eşim de arkadaşlarıyla açık havada görüşcekse görüşüyor ama o da çok nadir.iş yerinde de herkesle mesafeli duruyorum yemeğe bile tek çıkıyorum. Geçen şefimizin eşi pozitif kendi negatif çıkınca hepimize tedbir amaçlı test yapıldı yanimda oturan iş arkadaşımın hiç bir belirtisi olmadan ve o kadar dikkat etmesine rağmen testi pozitif cıktı hepimiz çok şaşırdık. Demem o ki çok dikkat edelim maske ve maske oldukça da yapabilceğimizi yapalim.Eşim virüsü çok önemsemiyor, dün arkadaşına gitti ve tam 6 saat takıldı. 3 kişilerdi rakı balık yaptılar. Gitme diyorum bak ben kimseyle görüşmüyorum şu çocuk doğana kadar bekle diyorum yok. Bir iki gün duruyor sonra dayanamıyor ama ben karşıdakinin kendini ne kadar koruduğunu nerden bileyim? Hadi dursun 2 saat gelsin belki virüs varsa daha az virüs yükü almış olur yok olursa 5 dk da da bulaşırmış. E gitme ozmn diyorum birşey olmaz diyor. Tamam da ya olursa ilaç da kullanılmıyor hamilelerde sanırım. Kendimi geçtim bebeğe zararı olmaz mı bu virüsün? Siz nasıl davranıyorsunuz bu dönemde? Birileriyle görüşüyor musunuz?