2021 Şubat Anneleri

O zaman size Ali ya da Bekir lazım 🤭🤭🤭

Biz Ali Sami Ali Asım ya da Ali İmran arasındayız belkide hiçbiri olmaz...
O isimlerden birini koymaya korkuyorum valla.. biz hep 4 halifeden gidecez derdik dua hükmüne geçti galiba gönlümüzde ki kızken gene erkek bebiş nasipmiş.. simdi yine ali ya da bekir koyariz Allah bi daha bebis nasip edersee.. oda erkek olur mu olur🙈🙈🙈😂😂😂

Ya canım sınıf öğretmeni misin? Ben ilkokulda ing.ciyim. Pazartesi biz de başlayacakmışız😞 4 gün gidicem. SiZin nasıl? Gitmeyi istemiyorum ben rapor alıcam sanırım.
Ücretli özel eğitim öğretmeniyim canım. Bizim henüz belli değil yarın belli olacak ama bizim de 4 gün olacak sanırım. Saatleri de sabah 9 buçuk öğlen 12 buçuk olacak galiba. Ben 32. Haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum.

Kızlar selam indirim haberiyle geldim, dün doktordan dönerken tesadüfen ebebek e girdim chicco next to me anne yanı beşik sadece açık grisi 800 TL ye inmiş normal fiyatı 1400, 50 TL de hediye çeki verdiler almayı düşünen varsa bakabilir ben aldım

Bende ilk önce anne yanı istiyordum Chicco, prego,Kraft baktım ama 6 ay kadar kullanıldığı için anne yanı beşik almaya karar verdim. Aman baya ucuzlamış,denk getirmenize sevindim.,👌 Güle güle kullanın 💐 sonra ne almayı düşünüyorsunuz?

Kizlar tam olarak kacinci haftadasiniz ve kac kilo aldiniz acaba ?
Ben 52 ile başladım şu an 58,5 lardayım. Ama bu son iki haftada hem karnım aşırı büyüdü hemde kilo aldım. Öyle iştahlıda değilim. Sadece karnım büyüdü🙈 bu bile bana çok garip geliyor hiç bu kadar kilolu olmamıştım. Göbeğim beni hayrete düşürüyor🙃 daha ne kadar büyüyecek dedikçe daha da büyüyor 🤣🙈

Bende ilk önce anne yanı istiyordum Chicco, prego,Kraft baktım ama 6 ay kadar kullanıldığı için anne yanı beşik almaya karar verdim. Aman baya ucuzlamış,denk getirmenize sevindim.,👌 Güle güle kullanın 💐 sonra ne almayı düşünüyorsunuz?

Ben 52 ile başladım şu an 58,5 lardayım. Ama bu son iki haftada hem karnım aşırı büyüdü hemde kilo aldım. Öyle iştahlıda değilim. Sadece karnım büyüdü🙈 bu bile bana çok garip geliyor hiç bu kadar kilolu olmamıştım. Göbeğim beni hayrete düşürüyor🙃 daha ne kadar büyüyecek dedikçe daha da büyüyor 🤣🙈
😊 bana da senin şimdiden göbeğin 8 aylık olmuş gerçekten 8-9a varınca ne olcak halin diyolar 😂

Eşim virüsü çok önemsemiyor, dün arkadaşına gitti ve tam 6 saat takıldı. 3 kişilerdi rakı balık yaptılar. Gitme diyorum bak ben kimseyle görüşmüyorum şu çocuk doğana kadar bekle diyorum yok. Bir iki gün duruyor sonra dayanamıyor ama ben karşıdakinin kendini ne kadar koruduğunu nerden bileyim? Hadi dursun 2 saat gelsin belki virüs varsa daha az virüs yükü almış olur yok olursa 5 dk da da bulaşırmış. E gitme ozmn diyorum birşey olmaz diyor. Tamam da ya olursa ilaç da kullanılmıyor hamilelerde sanırım. Kendimi geçtim bebeğe zararı olmaz mı bu virüsün? Siz nasıl davranıyorsunuz bu dönemde? Birileriyle görüşüyor musunuz?

Eşim virüsü çok önemsemiyor, dün arkadaşına gitti ve tam 6 saat takıldı. 3 kişilerdi rakı balık yaptılar. Gitme diyorum bak ben kimseyle görüşmüyorum şu çocuk doğana kadar bekle diyorum yok. Bir iki gün duruyor sonra dayanamıyor ama ben karşıdakinin kendini ne kadar koruduğunu nerden bileyim? Hadi dursun 2 saat gelsin belki virüs varsa daha az virüs yükü almış olur yok olursa 5 dk da da bulaşırmış. E gitme ozmn diyorum birşey olmaz diyor. Tamam da ya olursa ilaç da kullanılmıyor hamilelerde sanırım. Kendimi geçtim bebeğe zararı olmaz mı bu virüsün? Siz nasıl davranıyorsunuz bu dönemde? Birileriyle görüşüyor musunuz?

eşininki keyfi olduğu için ben olsam ben de kızardım açıkçası, ben de eşim de yoğun çalışan insanlar ve mecburen insanlarla temas halindeyz ama bu zorunlulktan evde oturma şansm olsa daha dkkat ederdim

Aileler dışında kimseyle gorusmemeye çalışıyoruz eşim de arkadaşlarıyla açık havada görüşcekse görüşüyor ama o da çok nadir.iş yerinde de herkesle mesafeli duruyorum yemeğe bile tek çıkıyorum. Geçen şefimizin eşi pozitif kendi negatif çıkınca hepimize tedbir amaçlı test yapıldı yanimda oturan iş arkadaşımın hiç bir belirtisi olmadan ve o kadar dikkat etmesine rağmen testi pozitif cıktı hepimiz çok şaşırdık. Demem o ki çok dikkat edelim maske ve maske oldukça da yapabilceğimizi yapalim.

Bim ganimetleri 😂

Eklentiler

• 20201009_094027.webp
    20201009_094027.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 99
Back
X