- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Bilmiyorum canım biraz okudum da ondan da olabilirmiş gidince Dr a gostericemLenf bezin olabilir mi canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum canım biraz okudum da ondan da olabilirmiş gidince Dr a gostericemLenf bezin olabilir mi canım?
Anladım cnm her gün yeni bişey çıkartıyorum kendimeBenim bir aydır var çocuğu olan arkadaşlarıma danıştım ( ebe ve hemşireler ) sut bezi olabileceğini söylediler bnde çok önemsemedim oyuzden
Hamilelik böyle birşey işte vücudun değişiyor her şey olabiliyorAnladım cnm her gün yeni bişey çıkartıyorum kendime![]()
Anladım cnm teşekkürlerBenim yakın arkadaşlarımdan birinden de hamileyken oldu. Büyüme hormonu salgıladığımızdan lenf bezleri, benler,büyütebiliyor et bentleri oluşabiliyor. Hamileyken oldu doğumdan sonra düzeldi. Doktor takip demişti ona bir şey olmadı...
Tonton olacaktır canim ondanSelam kızlar dün ayrıntılı ultrasona gittim bebeğim çok şükür sağlıklıimiş sorun yokmuş sadece karın bölgesi haftasına göre büyükmüş böyle olan var mı acaba karnı 2 hafta büyük![]()
Tonton olacaktır canim ondan![]()
Kaç gram dedi canim benim kız hafta ve günüyle uyumlu 450 gramdi 22 haftalikkenDaha küçük ya. Bir 30 haftalık olalımda görücezbu haftalar hemen hemen bebek kiloları boyu filan aynıymış zaten.
20+6 gittim.. 404 gr dedi 21 haftayla uyumlu dediKaç gram dedi canim benim kız hafta ve günüyle uyumlu 450 gramdi 22 haftalikken
Tam 21 hafta yaptırdım dün gittim zaten.. Doktora gidince söylicem zaten şeker yüklemesi vs. Ama ayrıntılıdaki doktor bir sorun olmadığını söyledi.. yoksa tavsiye ederdi o da tabi. Kadın Doğuma Kontrole gittiğimde bakalım ne dicek.
20+6 gittim.. 404 gr dedi 21 haftayla uyumlu dedi
Zaten bugun tam 21+1 hafta oldum![]()
Perinatolog mu yapti detayliyi cnm ?
Normaldir canim merak etme biraz da genetik20+6 gittim.. 404 gr dedi 21 haftayla uyumlu dedi
Bende 20+6da girdim detaylıya. 401 gram çıktı. Sıkıntı yok.20+6 gittim.. 404 gr dedi 21 haftayla uyumlu dedi
Hayır radyoloji bölümünden canım.
Bende de oldu bir ay içinde gittiKızlar bnm de koltuk altımda beze gibi bişey çıktı acıyor da daha önce göğsümde vardı ama iyi huyluydu acaba ordan mi sıçradı![]()
Ben almıştım canım seyahatlerde gittiğimiz yerler haricinde çok kullanamadım. Şimdi 2.çocuk oldupu için belki daha çok yanımda tutmak için kullanırım bilmiyorum ama çok da gerekli bişey değilmiş şimdiki aklım olsa almazdım.Babynest kullanilir mi arkadaslar, tecrubeli anneler kullandiniz mi?
Ya inş yapısındandır görünüşü önemli değil sağlıklı olsunda inş. Teşekkür ederimBurnu nornal ya benim ablamın da burun ucu böyle şuan tamamen yapısıyla ilgili. Bir hastalık gibi düşünmeyin zaten doktor da sorun yok demiş
Haha sağlıklı olsun da tombik olsun. Allah bağışlasın sizin prensesi deAh ve canım benim kiziminda böyleydibiraz yüzünde büyük bir burun şu an tombidik ve biraz geniş ....bence seninki de öyle