Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gece ilk defa bel ağrısından uyuyamadım. Sağ döndüm rahat edemedim sola döndüm olmadı.![]()
Başladı mı dersiniz uykusuz geceler gün boyu bel ağrıların?
Azatmak içisn neler yapabiliriz? Önerisi olan var mı?
Bana da haftasıyla uyumlu ama göbek ve baş çevresi önden gidiyor tombik olacak ablası gibi dedi. 21 haftalıkken 500 grdı. Kızımda da öyle haftasından öndeydi göbüşü. 3450 gr dogdu göbüşlüydü hala göbüşü var. Persentil değeri 18 aylık olana kadar hep 95 üstüydü. Doktoru evet anormal Bi değer ama kızın için normal Bi değer demişti. Şimdi yüzde 80lere indi Persentil. Her bebek aynı olmuyor, ben 6 kilo doğmuşumYani hem karin cevresi 2 hafta ondw deyip hemde haftasiyla uyumlu demesi cok sacma geldi bana olcumu yanlis yapmış olabilir yani hersey yolundada olabilir en güzeli kadin dogumcunun yorumlamasi
Bizimde 21 haftada 430Bana da haftasıyla uyumlu ama göbek ve baş çevresi önden gidiyor tombik olacak ablası gibi dedi. 21 haftalıkken 500 grdı. Kızımda da öyle haftasından öndeydi göbüşü. 3450 gr dogdu göbüşlüydü hala göbüşü var. Persentil değeri 18 aylık olana kadar hep 95 üstüydü. Doktoru evet anormal Bi değer ama kızın için normal Bi değer demişti. Şimdi yüzde 80lere indi Persentil. Her bebek aynı olmuyor, ben 6 kilo doğmuşumesas anneleri anormal
![]()
1 2 3 bariyer 10 numara 5 yıldız cildindeki her türlü kızarıklığa iyi geliyor, iyi yapmışsın güle güle kullanınkızlar ben de bugün bu setten aldım 220 tl ye
Eşim doktora sorup öyle alalım dedi. Cumartesi de doktora gidicem inşallah. Sizin ishal ne durumda? ben hala aynıyım ilaç almasam da devam ediyor ama ilaç alınca daha kötü oluyorum. Artık hormonlardan olduğunu düşünüyorum.Bizimde 21 haftada 430ablası çok zayıftı bu tombik galiba... Siz sidefer kullandınız mı?
1 2 3 bariyer 10 numara 5 yıldız cildindeki her türlü kızarıklığa iyi geliyor, iyi yapmışsın güle güle kullanın![]()
Ben dün gece içtim beklemedeyim icmedigim zaman olmadım. Eğer olursam sidefer basliycamEşim doktora sorup öyle alalım dedi. Cumartesi de doktora gidicem inşallah. Sizin ishal ne durumda? ben hala aynıyım ilaç almasam da devam ediyor ama ilaç alınca daha kötü oluyorum. Artık hormonlardan olduğunu düşünüyorum.
21+6 günde girdim ultrasonda 22+1 çıktı 502 gram benim oğluşumdaKaç gram dedi canim benim kız hafta ve günüyle uyumlu 450 gramdi 22 haftalikken
benimkininde 1 hafta büyük çıktı dr diyet verdi gebelik şekerinden şüphelendi 2 hafta sonra yüklemem var canım.Selam kızlar dün ayrıntılı ultrasona gittim bebeğim çok şükür sağlıklıimiş sorun yokmuş sadece karın bölgesi haftasına göre büyükmüş böyle olan var mı acaba karnı 2 hafta büyük![]()
ben hiç tatlı yemedim hamurişi de çok tüketmedim dr 2 dilim ekmek ve sadece tam buğday yiyeceksin bu konuda çok katıyım dedi uyardı beni 1 hafta önde çıktı ama benim kızımda gebelik şekerim vardı bunda da olabilir dedi ondan böyle bir diyet verdi.Benim de karnı 5 gün önde çıktı.doktora Sormayı unuttum ama söylenenlere göre hamurişi tatlı çok yiyorsak ondan göbekten kilo alıyormuş sanırım. Sen karbonhidratlı çok tüketiyor musun?
Musteladan çok kişi memnun. Bu gidişle allerjik bebeğim olacak gibi geliyor. Ben de çok hassasım. O yüzden en iyisini almak istiyorum ama belli olmuyor yine de. Dalin bizim küçüklüğümüzde yeni çıkmış çok populermiş. Ama bende allerji yapmış. Mustelanın köpük şampuanı var bi de. Konak filan da yapmıyormuş ama 150 ml. Uzun süre gitmez gibi geliyor. Kararsız kaldım. Bebek için yağ değil de losyon kullanın diyorlar o yüzden yağından alasım yok. Bu şekilde bir setini göremedim. Ayrı ayrı olunca daha mı pahalıya geliyor bilemedim ama ayrı ayrı zorunda kalacağım.kızlar ben de bugün bu setten aldım 220 tl ye
Aboow genetikbu benim kiz niye sizinnkilerden fazla kilosu 22 de 610 gr cikti。 hani neyse 100
/150 gr bise degil dicemde baba amcalari 100 kilo ve uzeri onlar gibi mi olacakki kortkkum vallakiz daha ufak olurdu
Tesekkurler, yavastan alisverise basladim cok guzeller ama bilemedim kullanilir mi, buyuk bi parca yerde kaplar, oyun halisi deniyo babynestin yuvarlagi belki o kullanilir mi bilemedimBen almıştım canım seyahatlerde gittiğimiz yerler haricinde çok kullanamadım. Şimdi 2.çocuk oldupu için belki daha çok yanımda tutmak için kullanırım bilmiyorum ama çok da gerekli bişey değilmiş şimdiki aklım olsa almazdım.
Ben de neko alacagım bana bilgi verebilir misiniz yenıdogan dan itibaren kullanılıyor mu 2 ayrı model var fiyat farkı var bırı 500 bırı 250 bu fark neden olabilir sızınkı hangı modelKanguru yazan olmuş benim kızdan kalma var neko çok seviyorum![]()
Benimki 4 ay sonrasiydi çok çok memnundumBen de neko alacagım bana bilgi verebilir misiniz yenıdogan dan itibaren kullanılıyor mu 2 ayrı model var fiyat farkı var bırı 500 bırı 250 bu fark neden olabilir sızınkı hangı model
Biraz da sana bağlı canım ben çok aktif kullanamadım.Tesekkurler, yavastan alisverise basladim cok guzeller ama bilemedim kullanilir mi, buyuk bi parca yerde kaplar, oyun halisi deniyo babynestin yuvarlagi belki o kullanilir mi bilemedim