H
heyecanli_anneee
Ayy hiç sorma benimde cinsiyetler aynı herşeyden var bide benimkilerin arası 1.5 yaş herşey yeni de ama bu çocuğuma da üzülüyorum yeni biseyi olmıycak diye. Güzel bi hastane çıkışı alırım diyorum bide bikac tane uzun kollu badi alt üst takım alırım . Ilk oğlum haziran doğumlu şimdi de ocak olucak biraz mevsim farkı var ama artık evlerde sıcak zaten dışarı çıkamıyoruz olani giydiririz. İlk oğluma da ilgisiz kalır diye üzülüyorum bebek olunca annelik ne zormuş bişey yapsam diğerinde aklım kalıyor. Büyük oğluma uyku tulumu alıyorum yanında badi hediye onu da bari küçüğe alıyım yeni biseyi olsun diyorum 

Ya bende 21 aylıkken öğrendim 30 ay olacak araları. Benim kızımda bana aşırı düşkün nasıl olacak hiç bilmiyorum. Ben şimdiden strese girdim yetebilir miyim, biri bebek diye , biri büyük diye eksik bırakırmıyım gibi birsürü kafamda sorular.
bende bi hastane çıkışı alırım diyorum birde bir kaç uzun kollu zıbın. çünkü herşeyi yeni gibi, hele ki yenidoğan da zatrn giydirilmiyor pek çabucak büyüyorlar , ziyan olurlar yeni daha da alırsam.
ben kızımı 4.5 aylıkken ayırmıştım odasını çünkü hem eşim çok horluyor , hem de beşiğine sığmamaya başlamıştı, ayırdın hemen ama bi bakıma iyi oldu. Hoş meme bağımlısı bi kızım olduğu için olan bana oldu da, odasında sandalye tepesinde geçti 1,5 sene. Neysrki memeyi bıraktı da 20 aylıkken , hepimiz rahatladık uyuyabildik.
aynı oda yapıcam ben bakalım korkuyorym inş birbirlerini uyandırmazlar doğumdan 4-5 ay sonra. Hazır uyku düzeni oturtmuşken