2021 Şubat Anneleri

Yani memnun gibiyim ama testi yapmak mi zor, yapmak istemiyor mu anlamadım! Bugün yapabilirdi aslında. Ama takip et ıslaklık varsa yapalım dedi ama ben ona haftalardır akıntı var diyordum suyun değildir o demişti.
Zor bi test değil aslında canım hiç smear aldırdın mı onu alırken bi aparat kullanıyolar sonrada kulak çubuğu gibi bi aletle akıntı örneği alıp hamilelik testi gibi bi kitle testi doktor yapıp 5-10 dk içinde sana sonucu söylüyor hepsi toplam en fazla yarim saat sürer. Benim doktorum en kesin sonucu o veriyor diye o testi istemişti turnusol kağıdı yanıltıcı oluyor.

Kızlar ben bebek arabasına karar verdim gıbı joıe lıterax 4 alacagım

Eklentiler

• Screenshot_20201020-194024.webp
    Screenshot_20201020-194024.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 44
Zor bi test değil aslında canım hiç smear aldırdın mı onu alırken bi aparat kullanıyolar sonrada kulak çubuğu gibi bi aletle akıntı örneği alıp hamilelik testi gibi bi kitle testi doktor yapıp 5-10 dk içinde sana sonucu söylüyor hepsi toplam en fazla yarim saat sürer. Benim doktorum en kesin sonucu o veriyor diye o testi istemişti turnusol kağıdı yanıltıcı oluyor.
Yaptırdım daha önce smear,saol canım inş her şey iyi gider ya 🙏

Kızlar ben mayıs annesiyim. Tüm arkadaşlarıma soruyorum. Sizler tecrübelisiniz sonuçta. Cinsiyetle ilgili çeşitli teoriler var. 7+ lı haftalarda kalp atım hızı 140 ve altı erkekmiş. Ilk zamnlarda göğüsler çok çok büyürse ve sol daha büyük olursa kızmış. Karından çekilen usg de Bebek Yolk kesesinin sağındaysa kızmış gibi. Bunlar sizde tuttu mu yoksa hepsi hurafe mi? Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşaallah

Siz nelere dikkat ettiniz?
Bana dikkat et demişti doktorum ama ben çok da dikkat etmemistim ama öyle abartı da yemiyodum benim annemde de şeker vardı ama şekerim çok yüksek olmadığı için doktorum da katı bi diyet vermemişti

Yaptırdım daha önce smear,saol canım inş her şey iyi gider ya 🙏
Inşallah canım dinlenebildigin kadar dinlen uzan kendini yorma ama akintinda devam ederse bi test yaptır şimdiki doktorlara güven olmuyor biraz da kendimiz biseylerin üstüne düşmemiz gerekiyor.Onlarin onlarca hastasından biriyiz ama evladımız bizim için birtane rabbim hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.

Kızlar ben mayıs annesiyim. Tüm arkadaşlarıma soruyorum. Sizler tecrübelisiniz sonuçta. Cinsiyetle ilgili çeşitli teoriler var. 7+ lı haftalarda kalp atım hızı 140 ve altı erkekmiş. Ilk zamnlarda göğüsler çok çok büyürse ve sol daha büyük olursa kızmış. Karından çekilen usg de Bebek Yolk kesesinin sağındaysa kızmış gibi. Bunlar sizde tuttu mu yoksa hepsi hurafe mi? Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşaallah
Hepsi hurafe ! ❤️ Olayını bilmiyorum.

çok güzel poz vermiş annesi artis olcak sanırım
Makina iyi bir de doktor çok uğraştı bunu bulabilmek için ben üzüldüm doktorun çırpınışlarına :)
Bir de işte bebeklerimiz büyüyünce görüntü netliği azalıyor rahim duvarına yaklaştıkları için, aletlerin de bir sınırı var ama biz anneler ise kamerayla bakmak istiyoruz her an içeride ne var ne yok diye :)
Senin bebişinin beşiği de çok güzelmiş sağlıklı günler de kullanın

Bende de genetik yatkinlik var. Ailede var. Zaten tahmin ettim ailede oldugundan cikacagni. Dikkat et dedi yediklerine. Bende dikkat etmeye calisacgm ama her seyi kesmeyecegim. Tam bugday ekmegi gunde 2 dilim yiyecgim. Cok aşırı yüksek çıkmadi çünkü. Pilav baya yerken artik 1 2 kasik yiyecegm gbi...
Doktorum kes dedi. Ama seker hastalarin bile diyetlerinde az da olsa var bunlar.
Yaa ben ilk 4 ayda cok kilo aldim, sadece karbonhidrat yiyebildim cok bulantim oldu bi de ailede seker oldugunu duyunca haftaya sali git dedi, bakalim insallah sorunsuz gecer.. dikkat etmeye calisiyorum son 2-3 haftadir ama bakalim biraz geriyo seker konusu beni:(

Yaa ben ilk 4 ayda cok kilo aldim, sadece karbonhidrat yiyebildim cok bulantim oldu bi de ailede seker oldugunu duyunca haftaya sali git dedi, bakalim insallah sorunsuz gecer.. dikkat etmeye calisiyorum son 2-3 haftadir ama bakalim biraz geriyo seker konusu beni:KK43:
Cok yemek ya da kilo almakla ilgili degilmis aslinda cok tatli yemekle de degilmis. Genetik yatkinlik sanirim.

Cok yemek ya da kilo almakla ilgili degilmis aslinda cok tatli yemekle de degilmis. Genetik yatkinlik sanirim.
Hayır hepsi etken aslında!

Gebelik tansiyonum varken demişti doktor... Gebelikte sağlıklı beslenmemek de bir etkendir şekerde ve tansiyonda diye, ama tabii genetik de çok daha büyük bir etken!

Hayır hepsi etken aslında!

Gebelik tansiyonum varken demişti doktor... Gebelikte sağlıklı beslenmemek de bir etkendir şekerde ve tansiyonda diye, ama tabii genetik de çok daha büyük bir etken!
Ünlem sebepleri ?

Ben sağlıksız beslenmekten bahsetmedim yalnız. Kac tane doktor dinledim ordan soyledim. Sagliksiz beslenmek değil her hamile insanin ya da her insanin yeme miktari ayni degildir. Bu da hemen hastasin anlamina gelmiyor diyor hepsi. Cok dikkat eden birininde olabilirmis ya da hic seker kullanmayan birinde de olabilirmiş. Sagliksiz beslenmek her zaman kötüdür !

Hepsi tuttu

Tam tersi çıktı

Öyle bizde kalkıyoruz canım tamamen uyanmıyor değil hemde ağlaya ağlaya kalkıyoruz ama emzirdigim zamanlar gibi değil o zaman hiç bırakmıyodu beni uyiyamiyodum şimdi yine kalkıyor pışpis yapıyorum geri yatıyor.

Bizde aglayarak uyaniyoruz ama uyuma olmuyor bide gece beslenmesi istiyor 2 kere su verip yatirdigimda hic uyumuyor ne yapicam bilmiyorum

Back
X