2021 Şubat Anneleri

Teşekkür ederim . Normal kullanmış olduğum vitaminler dışında herhangi birşey vermediler. Ocean d3k2 kullanıyorum birde pregnamarin diye yüksek omega3 lü bi vitamin kullanıyorum. Bebek etkilenmemzmiş şükür ki

Benim kızım memeye çok düşkündü, memeyle uyuyup memeyle devam ediyordu uykuya. Memeyi bıraktığım gibi deliksiz uyumaya başladı. Şimdi kitap okuyup saçlarını ayaklarını seviyorum öyle uyuyor. Bazen 1 defa kalkıyor ama genelde hiç kalkmıyor artık. Ben bel fıtığı oldum ve yerimden kalkamadım mecburi memeyi 20 aylıkken bıraktık. Ama onun içinde benim içinde çok iyi oldu

Anladim benim bebegim mama yiyor mama vermemek için su icirip geri yatırıyorum kalktiginda geceleri ama kesinlikle uyumuyor illa mama istiyor nezaman mama veriyoruz oyle uyutmama musade ediyor cok yoruldum bide 2.de gelicek nasil yeticem bilmiyorum mamayi kestirmiyor asla acaba meme gibi biberon dan tiksindirsem beslenmeyi bırakır mi geceleri bizimki de

Hanımlar aranızda öğretmen olanlar vardı yanlış hatırlamıyorsam . Ben bugün idari izne ayrıldım ama müdürüm canlı ders yapmak zorunda olduğumu söylüyor böyle bir şey durum ile karşılaşan var mi acaba ?
Ben kasim 5de izne ayrilcagimi, o tarihe kadarda rapor alacagimi soyledim, 12. Sinif ogrencilerimin hepsi bende gitmek istemedim, bana program yapmadi, derslerimi arkadaslara dagitti, siz izinlisiniz, okul olsa gitmiyceksiniz, o yuzden ders yapmakta mantiksiz

Kızlar ben mayıs annesiyim. Tüm arkadaşlarıma soruyorum. Sizler tecrübelisiniz sonuçta. Cinsiyetle ilgili çeşitli teoriler var. 7+ lı haftalarda kalp atım hızı 140 ve altı erkekmiş. Ilk zamnlarda göğüsler çok çok büyürse ve sol daha büyük olursa kızmış. Karından çekilen usg de Bebek Yolk kesesinin sağındaysa kızmış gibi. Bunlar sizde tuttu mu yoksa hepsi hurafe mi? Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşaallah
Otomatik değilde geleneksel cin takvimi var aya göre yasına 1-2 ekleyip aylara bakıp buluyosun google görsellerde var.. önce ona göre olan yasını tespit et . Bir kızım var şimdi oglm olacak ikiside dpgru. Yanlş diyen de arkdasm olmadı hiç . Yüksek ihtimal çıkar

26 aylık oldu hala oturmadı. Biz memeyi bıraktık ama unutamıyor anne meme diyip sarılıyor pişpiş yaparken uyuyor kucağımda. Geceleri de birlikte yattığınızdan kanal frekansı arıyor. Karnı doymadıysa uyanır ağlar su içer tekrar uyur😂 ama doyduysa uyanmaz...

Ben karnini yatirip uyutuyorum ama gece yine mamaya kalkiyor su veriyorum ama yok ne uyuyo ne uyutuyor o mamayi icene kadar. Esimde bende baya uykusu geceler modundayiz 17 aydır 😅

Kizlar önceki bebeginde veya simdi alicqk anneler varsa tavsiye ettiginiz benek.telsizi varmı yalnız kameralı düşünmüyorum sadece çift taraftan ses iletilebilen telsiz istiyorum
Motorola mbp140 baktım memnun olanida cok ama sizlerinde kullanip.memnun kaldigi telsiz varmı

Makina iyi bir de doktor çok uğraştı bunu bulabilmek için ben üzüldüm doktorun çırpınışlarına :)
Bir de işte bebeklerimiz büyüyünce görüntü netliği azalıyor rahim duvarına yaklaştıkları için, aletlerin de bir sınırı var ama biz anneler ise kamerayla bakmak istiyoruz her an içeride ne var ne yok diye :)
Senin bebişinin beşiği de çok güzelmiş sağlıklı günler de kullanın
çok teşekkür ederim :)

Hanımlar aranızda öğretmen olanlar vardı yanlış hatırlamıyorsam . Ben bugün idari izne ayrıldım ama müdürüm canlı ders yapmak zorunda olduğumu söylüyor böyle bir şey durum ile karşılaşan var mi acaba ?
Ben de dün gebelik durum belgesi aldım. Bu haftaki yüz yüze derslerimi yaptım. Canlı dersleri de yapacağım. Yerime bir öğretmen ayarlandı. Sadece alttan alta idari iznin isteğe bağlı olduğu ve ayrılmayabileceğim mesajı verildi. Canlı dersleri yapmak zorunda olduğum söylenmedi. Biz canlı ders yaparsak diğer öğretmen ne yapacak ki? Ben bir grup 12. sınıf öğrencim ile gönüllü olarak çalışacağım uzaktan.

Benim gibi bacak arası ağrısından yuruyemeyen var mı? Bir haftadır iyice arttı sağa sola dönerken resmen acı çekiyorum. Evdeyim zaten izin aldım işten koridorda yürürken bile sağa sola tutunarak yürüyorum. Ev işi yapamıyorum artık 3 yaşında oğlum var ama ona bile gücüm yetmiyor
Evet benim de aynı yer ağrıyor. Dönmekte yürümekte zorluk çekiyorum. Daha erkendi sanki bu ağrılar için.

Ayy hiç sorma benimde cinsiyetler aynı herşeyden var bide benimkilerin arası 1.5 yaş herşey yeni de ama bu çocuğuma da üzülüyorum yeni biseyi olmıycak diye. Güzel bi hastane çıkışı alırım diyorum bide bikac tane uzun kollu badi alt üst takım alırım . Ilk oğlum haziran doğumlu şimdi de ocak olucak biraz mevsim farkı var ama artık evlerde sıcak zaten dışarı çıkamıyoruz olani giydiririz. İlk oğluma da ilgisiz kalır diye üzülüyorum bebek olunca annelik ne zormuş bişey yapsam diğerinde aklım kalıyor. Büyük oğluma uyku tulumu alıyorum yanında badi hediye onu da bari küçüğe alıyım yeni biseyi olsun diyorum 😥😆
Küçüğe şimdiden üzülmeyin yeni bişeyi yok diye. Zira kendisi size bunu ileride hep hatırlatacak :) benim ufaklık hep abisininkileri kullanıyor küçülünce. Ama aklı erdiği için artık dile getiriyor bana niye yenisi alınmıyor, keşke de bana alınsaydı dediğinde babası kıyamıyor ihtiyaç fazlası bile olsa alıyor 😬

Merhaba kizlar. Inşallah herkesin keyfi ve sağlığı yerindedir.
Çanta hazırlıklarına ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? Simdiden söylemeye başladılar bana gelecek ay toparlanmaya başla diye.. ama kararsız kaldım. Sizler ne yaptınız?

Çanta hazırlıklarına ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? Simdiden söylemeye başladılar bana gelecek ay toparlanmaya başla diye.. ama kararsız kaldım. Sizler ne yaptınız?
Hele bir 30 olsun yahu ne bu acele?

Ben 28 gibi baslicam erken dogum riskin varsa erkenden baslamak en iyisi ama normalde 32.-33.haftada baslanilsa yeter

Yok çok gelmedi. Sadece uzamış bir şekilde geldi peçeteye sildim daha gelmedi. İlk geçen hafta pazar günü geldi bir de dün akşam geldi yani 🙄
Akıntı bana yıllardır geliyor günlük ped kullanmak zorundayım hep doktorum kokusuz ise sorun yok kokulu ise enfeksiyon vardır demişti

Ben daha çantaya koyulacakları bile almadım 😬 ruhen de hiç hazır değilim sanki doğuma. Yani ağırlaşmış olmasam, uykusuzluk çekmesem bi kaç yıl kalsa içimde 😬 ben 3.çocuk fikrine sıcak bakınca doğsa ah ahh bi çantayla bitse keşke hazırlıklar :KK51:

Ben 28 gibi baslicam erken dogum riskin varsa erkenden baslamak en iyisi ama normalde 32.-33.haftada baslanilsa yeter

Ben daha çantaya koyulacakları bile almadım 😬 ruhen de hiç hazır değilim sanki doğuma. Yani ağırlaşmış olmasam, uykusuzluk çekmesem bi kaç yıl kalsa içimde 😬 ben 3.çocuk fikrine sıcak bakınca doğsa ah ahh bi çantayla bitse keşke hazırlıklar :KK51:

Yok kuzum erken doğum riski de yok cok şükür. Yani ben de daha almadim her şeyi ve sanki çantayı hazirlarsam bebek aniden çıkıp gelecek gibi hissediyorum :skandal:

Bizde aglayarak uyaniyoruz ama uyuma olmuyor bide gece beslenmesi istiyor 2 kere su verip yatirdigimda hic uyumuyor ne yapicam bilmiyorum
Bizimkinin beslenmesi yok doktorlar da zaten gece beslenmesini 6.aydan sonra kesin diyolar biz emzirmeyi bırakınca bıraktık gece yatmadan pirinç unu yapıp içine mama koyuyorum mamayı başka türlü yemedi doktorda 2 yaşına kadar önerdi. Zamanla suya alışır canım bizimki de kalkıp su icip yatıyor.
Küçüğe şimdiden üzülmeyin yeni bişeyi yok diye. Zira kendisi size bunu ileride hep hatırlatacak :) benim ufaklık hep abisininkileri kullanıyor küçülünce. Ama aklı erdiği için artık dile getiriyor bana niye yenisi alınmıyor, keşke de bana alınsaydı dediğinde babası kıyamıyor ihtiyaç fazlası bile olsa alıyor 😬
İnan üzülüyorum ama ne alicam diye de düşünüyorum herşeyden var fazlası da kullanılmıyor oğlumda çok şeyi kullanamadım bile . Bakicam yine bikac takım özel olarak alırım oğluma da ikisininde birbirinden aşağı kalsın istemiyorum.
Içine koncak şeyler hazır olsun da canım çanta hazırlamak en fazla 1 saatini alır. 30 lu haftalarda hazirlasan yeterli olur .

Back
X