2021 Şubat Anneleri

Kızlar doktorum glikoz yüklemesine gerek duymadı şeker yoktur sende diyerek, ama açlık testine gönderdi emin olmak için 4 gün yaptır dedi ama ben bi gün gittim normal çıktı devama gerek duymadım ya sorun olurmuki

Kızlar hastaneden şimdi geldim açlık 98 tokluk 167 çıkmış yüksek gibi geldi daha de a göstermedim
Selam cabım kaç gün yaptırdın yada kaç gün yaptır dendi ben bi kere yaptırdım açlık testini normal değerler çıktı 92 - 101, bi kaç kere daha baktırmaya gerek varmıdır ki

Selam cabım kaç gün yaptırdın yada kaç gün yaptır dendi ben bi kere yaptırdım açlık testini normal değerler çıktı 92 - 101, bi kaç kere daha baktırmaya gerek varmıdır ki
Yüksek çıkınca tekrar bakıyorlar benim bildiğim bugün sabah yaptirdim

bazı devletteki Dr lar niye kendini bilmiş zannediyor anlamadım ya kızlar sizden crp her ay istiyorlar mi

Yüksek çıkınca tekrar bakıyorlar benim bildiğim bugün sabah yaptirdim
Bende öyle düşündüm tekrar gitmedim ama aklım kaldı, ablam da bi kere baktırmıştı zamanında normal çıkınca yaptırmadı ailede değil sülalede bile şeker yok aslında, peki allah muhafaza oldu da varsa kendini belli eder dimi o gün teste yoksa sonradan olursa da belli eder dimi bu olay kendini

Bende öyle düşündüm tekrar gitmedim ama aklım kaldı, ablam da bi kere baktırmıştı zamanında normal çıkınca yaptırmadı ailede değil sülalede bile şeker yok aslında, peki allah muhafaza oldu da varsa kendini belli eder dimi o gün teste yoksa sonradan olursa da belli eder dimi bu olay kendini
Benim ailede var ama kızımda yoktu bunda var diye tahmin ediyorum ağzım çok kuruyor kek börek falan yiyince😅de olursa napicam bilmiyorum

Benim ailede var ama kızımda yoktu bunda var diye tahmin ediyorum ağzım çok kuruyor kek börek falan yiyince😅de olursa napicam bilmiyorum
Olursa nasıl anlicazki ya süreklimi gidip açlığa tokluğa baktırcaz anlamadım, bu haftalarda bakılıyo sonra bitiyo diye biliyorum

Doğudayım, hayırlısıyla bi doğursaydım ya o kadar ilgisizki buranın doktoru da sağlık ocağı da hemşiresi de, burunları kaf dağında ama hastalar umurlarında değil

Benim sinirin uzerinde ama bi belirtisi yoktu maalesef:( genetik yatkinlik 🤦🏻‍♀️

Canim 50 ml yuklendiyse eger sinir 140.. benim 146 cikmisti yuruyus ve diyet onerdi doktorum, diyetisyene gitmemi soyledi. Ben gitmiyorum ama dikkat etmeye calisiyorum bi de hergun seker olcuyorum..
Tahmin ediyordum sekerim olduğunu belliydi zaten ya nasıl tutucam boğazımı😂

Uzun süre yatırmamak lazım diyosun yani
Bu konuda bilgim yok bi araştırırım sağol uyardığın için
Ama çoğu hastaneden puset olmadan çıkış yaptırmıyolar diye dumuştum
Baktığım birçok puset böyleydi
Bide bebekleri ilk aylarda dümdüz yatırmak da sakıncalı diye duydum belki ondan bi eğimi vardır tabi yatıracağım zaman yine altına destekleyici battaniye falan koymayı düşünüyodum bende

Birdee arabanın üstünde olan şey niye zararlıymış🤔

Nasıl kullanmamız lazım örnek olarak mesela sen nasıl tercih ettin
Şimdi bizim iş işten geçti aldık artık ama alacak arkadaşlara fikir ve bilgi olsun
Abla bu arabalar aslında ülkemizde üretilmeye başlandı ve bu arabalar üretilirken sadece şekline önem gösterdiler.

bu ürünlerin ilki ve orjinal olanı “mon kombi nuova” modelleridir ismini bile nova yapıp çaldılar.

çalsınlar biz tüketiciyiz biz ürüne bakarız sağlıklı olmasına ve fiyatına bakarız ama bu ürünlerin orjinali 3 bin ile 6 bin TL Arasında satılıyor.

bu ürünlerin altı gerdirme ile kalıp alır. Tabiri şudur pazar arabası gibi kalıp alır ve Buda elbetki zarar verir çünkü içindeki puset kumaşı bi destek sağlamaz. (Park beşiklerde gerdirme özelliği ile kalıp alır amma onları kurtaran kısmı gerdirmesi ve gerdirilen malzemenin üstünde YATAK vardır veya şilte vardır SÜNGER yoktur veya katlanma yapmaz)

puset olanlar ayrıca araba koltuğu gibi üretilmeye başlandı ama bundada bizim ülkemizdeki üreticiler sabit kalıplar alıyor hepsi bir birinin aynısı oluyor çukur gibi o yüzden destek minderi diye bi minder türedi çünkü yaptıkları hatanın farkındalar.

Kısacası böyle bebek arabalarını bizim sanayidekiler el attı şeklini kopyaladı ama kaliteyi kopyalamadı. Lakin verdiğim mon kombi nuova yı araştırırsanız aradaki farkı daha net anlıcaksınız ki o markanın bile modeli yurt dışında pek tutulmadı çünkü insanlar zararını anladı.

Ben jane Matrix light 2 modelini tercih ettim araştırmalarımın sonucunda bebek puseti sayılı firmanın aldığı sertifikalara sahip. Resmini aşağıya yüklüyorum düz gerdirme değil kendinden kalıplı altında hava girişleri kendinden yatağı ve minderi mevcut. Tüketici isterse dikebiliyor isterse dümdüz hale getirebiliyor.

jane matrix light 2 ana kucağı iki resimde bi üründür fiyatı 3.600tl dir bebek arabası ile 6-7 bin TLdir.

yanlış anlamayın sakın 3 bin TL ye sadece anne kucağı alın demiyorum ama ülkemizde 1-2 bin TL arasındada çok kaliteli bebek arabaları mevcut veya 750tl ye sadece anne kucaklı modeller mevcut 750 TL yede büyük grup için olan bi araç alınır yani travel sistemi bizim ülkede çok yanlış anladılar inanın ülkede 15 yıl sonra dik duran genç kalmayacak 😔😔😔 ve bunu yapan yine bizim insanımız

FC8DFA24-1955-4910-A3BC-ED0C13C371C9.webpAC743B60-FBE7-4085-96E6-BF0FB3BD5C42.webp

Ben devlete gitmiyorum ama sanirim hic bakilmadi ya da 1 kere tum herseye bakildiginda bakilmistir🤔
Bnde gitmiyordum da kendi özlük haklarimdan faydalanmak istiyorum özel uzak kalıyor buraya kışın da yollar kapanır mecbur kahrını cekicem Dr un😑

Back
X