- 8 Ocak 2019
- 4.582
- 12.104
- 208
- 34
Bizde yok ama olmicak diye bişeyde yok sürekli testmi yapcaz kafam takıldı şimdi yarın bidaha baktırıyım bari napimBenim sinirin uzerinde ama bi belirtisi yoktu maalesefgenetik yatkinlik
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde yok ama olmicak diye bişeyde yok sürekli testmi yapcaz kafam takıldı şimdi yarın bidaha baktırıyım bari napimBenim sinirin uzerinde ama bi belirtisi yoktu maalesefgenetik yatkinlik
![]()
Iste bu biraz zor bir soru maalesefTahmin ediyordum sekerim olduğunu belliydi zaten ya nasıl tutucam boğazımı![]()
Bikac gun yaptir hep ayni cikarsa bence icin rahat edecektir:)Bizde yok ama olmicak diye bişeyde yok sürekli testmi yapcaz kafam takıldı şimdi yarın bidaha baktırıyım bari napim
açlıkla nasıl teşhis koydu ki benim açlık önceki gebelik şekeri çıkanda 84 geliyordu bunda gebelik şekeri çıkmadı ama açlık 89 geldi ilginçKızlar doktorum glikoz yüklemesine gerek duymadı şeker yoktur sende diyerek, ama açlık testine gönderdi emin olmak için 4 gün yaptır dedi ama ben bi gün gittim normal çıktı devama gerek duymadım ya sorun olurmuki
Ben baby turco aldım bebek bezi yorumları çok iyiydiKızlar sleepy sızdırma yapıyormuş belli markalardan vazgeçmeyin bence ben ilk doğunca Prima sonra Molfix e geçtim Molfix ten de çok memnun kaldım ki kızımın alerjisi vardı ıslak mendil olarak da bı tek bim inki adam gibi diğerleri incecik ve büyük abdest lerini silerken elinize bulaşabilir
75 likte sınır 180 ilk saat için.Ben onu yaptırdım.50 mllik şeker yüklemesi için üst sınır ile 75 mllik olan farklıdır. Yani 50 için 1 saat sonra 152 çıkması yüksek ama 75 lik yükleme için normal aralıkta kabul edilebilir.
bence sen probiyotik al canım dr una sor hap şeklinde kullan derim afedersin ben 1 kere ishal oldum doğuruyorum sandım sancıdan kıvrandım o günden sonra 1 hafta ince ince ağrı oldu kasıklara doğru probiyotik kullandım hala da arada alıyorum şimdi iyiyim o sancı geçti şükür.Kontrolüm vardı bugün şeker yüklemesi de yaptırdım. Şeker normal değerde çıktı. Ama kan ilacını kabızlıktan dolayı bıraktığım için kansızlık çıktı. Bir de idrar tahlilinde “keton” negatif olması gerekirken pozitif çıkmış. Doktor bir şey demedi ama takıntılı olunca araştırdım Ama anlamadım.
Plasenta ön duvarda imiş.
sol bacağımın kasıkla birleşen kemiğim çok ağrıyor dedim bol bol yürüyüş yap dedi ama ben bir gün yürüyüş yapayım 3 gün onun ağrısını fazlasıyla çekiyorum. Çatı ağrısı için erkek ağrın çoğalırsa gel dedi doktor. İyi de hiç geçmiyor ki ağrı dedimyatakta sağdan sola dönmeme bile izin vermiyor bacağım. Alt karnım desen sürekli ince ağrı halinde. Şikayetlerim çok arttı daha aylar var doğuma. Allah yardımcımız olsun çok zorlanmaya başladım ben. Sürekli sızlanıyorum
1.saat 75 lik yükleme de sınır 180 canım ondan normal demiştir.Bazı dr lar 75 lik yüklüyor benim ilk hamilelikte çıktığı için bunda direk 75 lik yükledi ya da şüphelendiyse belki hani ondandır dr una da bağlı.Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım. 75 gr glikoz içeriyor. Açlık 89, Tokluk 60 dk sonra 153, Tokluk 120 dk sonra 128 çıktı. Ve doktorum buna normal dedi. Acaba hgA1C değerim normal çıktığı için mi ciddiye almadı anlamadım. Çoğu kişiye 50 gr yükleme yapılmış, bana neden 75 gr yapıldı anlamadım. Acaba ondan mı yüksek çıktı diyorum bir yerde. Şu zamana kadar 3 kilo aldım. Ben gibi değerleri çıkıpta doktoru normal diyen oldu mu?
Hamilelikte şeker i anlamak zor o yüzden şeker yüklemesi yaptırılıyor sonraki aylarda bebekte sorunlar olabiliyor allah korusun. Hergun ölçtüğünüz şekerle yükleme aynı şey olmuyor . Benim doktorum açlık tokluk 3 aylık şeker gibi şeyler istedi onlara bakarak şeker yüklemesi yaptırmadı ama ben ilk gebeligimde yaptirmistim sekerim yoktu ona istinaden bu sefer yapılmadı .Olursa nasıl anlicazki ya süreklimi gidip açlığa tokluğa baktırcaz anlamadım, bu haftalarda bakılıyo sonra bitiyo diye biliyorum
Canim oglum doğduğundan beri sleepy kullanıyorum hiç bir sizdirmasini görmedim çok da memnunum hiç pisik de olmadı oğlum da allerjik bebek hiç sorun yaşamadım ıslak mendilce uni baby yenidoğan kullanıyodum şimdi sleepy e geçtim ondan da memnunum . Biraz bebekten bebeğe değişen bi durum bide ilk doğdukları zaman neye alışırsa öyle gidiyor gibi geliyor banada.Kızlar sleepy sızdırma yapıyormuş belli markalardan vazgeçmeyin bence ben ilk doğunca Prima sonra Molfix e geçtim Molfix ten de çok memnun kaldım ki kızımın alerjisi vardı ıslak mendil olarak da bı tek bim inki adam gibi diğerleri incecik ve büyük abdest lerini silerken elinize bulaşabilir
Aynen öyle yapıcam yoksa rahat edemicem herkeste durum farklıymışBikac gun yaptir hep ayni cikarsa bence icin rahat edecektir:)
Teşhis koymadı canım, normal kontrol sırasında sordu genetikte şeker varmı dedi yok dedim, şeker yüklemeye gerek yok sizde yoktur ama emin olmak için açlık testi yaptıralım dedi gönderdi teste o kadaraçlıkla nasıl teşhis koydu ki benim açlık önceki gebelik şekeri çıkanda 84 geliyordu bunda gebelik şekeri çıkmadı ama açlık 89 geldi ilginç
Dediklerinin hepsini yapıyorumIste bu biraz zor bir soru maalesefyani ekmek pilav, makarna tarzi seyler yemesen.. ya da cok azaltsan bence faydasini gorursun eger yiyorsan tabi.. bide tatli maalesef
paketli gidalarda yok ve bir de yuruyus
![]()
Abla bu arabalar aslında ülkemizde üretilmeye başlandı ve bu arabalar üretilirken sadece şekline önem gösterdiler.
bu ürünlerin ilki ve orjinal olanı “mon kombi nuova” modelleridir ismini bile nova yapıp çaldılar.
çalsınlar biz tüketiciyiz biz ürüne bakarız sağlıklı olmasına ve fiyatına bakarız ama bu ürünlerin orjinali 3 bin ile 6 bin TL Arasında satılıyor.
bu ürünlerin altı gerdirme ile kalıp alır. Tabiri şudur pazar arabası gibi kalıp alır ve Buda elbetki zarar verir çünkü içindeki puset kumaşı bi destek sağlamaz. (Park beşiklerde gerdirme özelliği ile kalıp alır amma onları kurtaran kısmı gerdirmesi ve gerdirilen malzemenin üstünde YATAK vardır veya şilte vardır SÜNGER yoktur veya katlanma yapmaz)
puset olanlar ayrıca araba koltuğu gibi üretilmeye başlandı ama bundada bizim ülkemizdeki üreticiler sabit kalıplar alıyor hepsi bir birinin aynısı oluyor çukur gibi o yüzden destek minderi diye bi minder türedi çünkü yaptıkları hatanın farkındalar.
Kısacası böyle bebek arabalarını bizim sanayidekiler el attı şeklini kopyaladı ama kaliteyi kopyalamadı. Lakin verdiğim mon kombi nuova yı araştırırsanız aradaki farkı daha net anlıcaksınız ki o markanın bile modeli yurt dışında pek tutulmadı çünkü insanlar zararını anladı.
Ben jane Matrix light 2 modelini tercih ettim araştırmalarımın sonucunda bebek puseti sayılı firmanın aldığı sertifikalara sahip. Resmini aşağıya yüklüyorum düz gerdirme değil kendinden kalıplı altında hava girişleri kendinden yatağı ve minderi mevcut. Tüketici isterse dikebiliyor isterse dümdüz hale getirebiliyor.
jane matrix light 2 ana kucağı iki resimde bi üründür fiyatı 3.600tl dir bebek arabası ile 6-7 bin TLdir.
yanlış anlamayın sakın 3 bin TL ye sadece anne kucağı alın demiyorum ama ülkemizde 1-2 bin TL arasındada çok kaliteli bebek arabaları mevcut veya 750tl ye sadece anne kucaklı modeller mevcut 750 TL yede büyük grup için olan bi araç alınır yani travel sistemi bizim ülkede çok yanlış anladılar inanın ülkede 15 yıl sonra dik duran genç kalmayacakve bunu yapan yine bizim insanımız
Eki Görüntüle 2715798 Eki Görüntüle 2715797
Anladım cnm bn hiç kullanmadım da yine Molfix ten vazgeçmem sanırım kokulu şeyler falan çok sıkıntı kullanan bı kaç arkadaş öyle demiş demek ki değişiyor çocuktan çocuğa goreHamilelikte şeker i anlamak zor o yüzden şeker yüklemesi yaptırılıyor sonraki aylarda bebekte sorunlar olabiliyor allah korusun. Hergun ölçtüğünüz şekerle yükleme aynı şey olmuyor . Benim doktorum açlık tokluk 3 aylık şeker gibi şeyler istedi onlara bakarak şeker yüklemesi yaptırmadı ama ben ilk gebeligimde yaptirmistim sekerim yoktu ona istinaden bu sefer yapılmadı .
Canim oglum doğduğundan beri sleepy kullanıyorum hiç bir sizdirmasini görmedim çok da memnunum hiç pisik de olmadı oğlum da allerjik bebek hiç sorun yaşamadım ıslak mendilce uni baby yenidoğan kullanıyodum şimdi sleepy e geçtim ondan da memnunum . Biraz bebekten bebeğe değişen bi durum bide ilk doğdukları zaman neye alışırsa öyle gidiyor gibi geliyor banada.
Maşallah kilosu iyi senin kızın bizimki 890 gram 25+5 iz bizim kız da babasına benziyormusKizlar nasilsiniz cokdandir yazmadim buraya bugun kizimi 3 D gordum teyzeleri sizde gordunuzmu hic babasina benzeyen bi kizim olcak babasini cok sevdigimden kizida ona benzemis burnundan tut dudaklarina varana kadar ona benzemis27 haftamiza girmisiz biz 1kilo 200 gram olmusuz
![]()
Kizlar nasilsiniz cokdandir yazmadim buraya bugun kizimi 3 D gordum teyzeleri sizde gordunuzmu hic babasina benzeyen bi kizim olcak babasini cok sevdigimden kizida ona benzemis burnundan tut dudaklarina varana kadar ona benzemis27 haftamiza girmisiz biz 1kilo 200 gram olmusuz
![]()
Maşallah sağlıkla gelsin yavrun inşallah 14 ekimde gittim en son 530grdı 22 haftada şuan 25+2deyiz 17 kasımda randevumuz pandemi den dolayı gidesim çok gelmiyor hastaneye İstanbul malum çok fazla vaka var ama ayda bir mecbur bebişler için sağlıkla gelsinler inşallahKizlar nasilsiniz cokdandir yazmadim buraya bugun kizimi 3 D gordum teyzeleri sizde gordunuzmu hic babasina benzeyen bi kizim olcak babasini cok sevdigimden kizida ona benzemis burnundan tut dudaklarina varana kadar ona benzemis27 haftamiza girmisiz biz 1kilo 200 gram olmusuz
![]()