2021 Şubat Anneleri

Kesinlikle yenidogan alma cok çekiyor pamuklu oldugu icin ama harika kalitesi vs hala ogluma onu kullaniyorum oglum zayif bi bebek olmasina ragmen 1.5 yasinda 3 yas zibinini aldik ordan çünkü baya cekiyor direk 3 ay

Anladım cnm o zmn yine Lcw den alayım hiç riske atmayim.. teşekkürler
Ben çekme olayı yaşamadım hiç belki maksimum 40 dereceyi kullandığım için. Ama kalıplar küçük 50-56cm yenidoğanlardan maksimum iki tane alınmalı. 3-6 aydan itibaren ben de alırım bir kaç tane. Çünkü fiyat performans ürünü... şu an kullanıyorum 26 aylık 14 kg kızım 2 yaş tam oluyor sıkmıyor.

Anladım cnm o zmn yine Lcw den alayım hiç riske atmayim.. teşekkürler

Yok riske atılacak bişey değil aslinda kalite olarak bence e bebektekiler çok güzel ic zibin zaten istiyosan yeni dogan ama hemen doldurur içini bebek kilolu dogarsa 2 tane yenidogan al gerisini 3-6 ay al bence cubku kumas olarak e bebektekiler cok guzel

Son düzenleme:
Annem almış yenidoğan 0-3 ay 3-6 ay hepsinden 5er tane almış. Yıkadık ütüledik ben çekme göremedim. Kumaşı da çok güzel

Ben çekme olayı yaşamadım hiç belki maksimum 40 dereceyi kullandığım için. Ama kalıplar küçük 50-56cm yenidoğanlardan maksimum iki tane alınmalı. 3-6 aydan itibaren ben de alırım bir kaç tane. Çünkü fiyat performans ürünü... şu an kullanıyorum 26 aylık 14 kg kızım 2 yaş tam oluyor sıkmıyor.

Ben zibinlari 60 ta yikiyorum ondanda kaynakli olabilir ama bunu kim kullansa etrafimda genelde söylüyor zaten evet kaliplarida ekstra küçük 18 aylik oglum 10 kilo zaten bedenen sıkma konusu değil boyda sıkıntı oluyor belki kiz cocugu oldugu icin boydan dolayi suan iyi oluyo olabilir. Bizimkide suan 2 yaşını kullanıyor fakat 3 yas alip yikadim giydirdim evet uzun geliyor suan sırıtmiyor yenidogan boyunu ya 1-2 tane alinmasini tavsiye ederim çünkü küçükler ekstra bez vs de var zaten en guzeli 3-6 ay

Ben zibinlari 60 ta yikiyorum ondanda kaynakli olabilir ama bunu kim kullansa etrafimda genelde söylüyor zaten evet kaliplarida ekstra küçük 18 aylik oglum 10 kilo zaten bedenen sıkma konusu değil boyda sıkıntı oluyor belki kiz cocugu oldugu icin boydan dolayi suan iyi oluyo olabilir. Bizimkide suan 2 yaşını kullanıyor fakat 3 yas alip yikadim giydirdim evet uzun geliyor suan sırıtmiyor yenidogan boyunu ya 1-2 tane alinmasini tavsiye ederim çünkü küçükler ekstra bez vs de var zaten en guzeli 3-6 ay
60° neden yikiyorsunuz ki ? Çok hirpalanir çamaşırlar bebek için .

Slm kizlar canim deli gibi kil toprak yemek istiyor.Demir eksikligim var ilac kullaniyorum ama hala bu istek gecmedi:( varmi bu durumu yasayan

Slm kizlar canim deli gibi kil toprak yemek istiyor.Demir eksikligim var ilac kullaniyorum ama hala bu istek gecmedi:KK43: varmi bu durumu yasayan
Demir eksikliğin geçmedikçe düzelmez canım bende böyle kokuları yemek isterdim marketlerde vernel koklardım yastigima koku sürüp onu içime çekerdim sonra damardan demir aldım öyle düzeldi benim çok eksikti

60° neden yikiyorsunuz ki ? Çok hirpalanir çamaşırlar bebek için .

İc zibinlari atlet kilot gibi dusunuyorum ve 60 da yikiyorum kaka ve ek gida lekeleri vs daha iyi çıkıyor ayriyeten 1 buçuk yildir 60 da yikiyorum hic hirpalanip yiprandigini gormedim zibinlarin ☺️ aksine suanki bebegime bile kullanabilcegim yenilikteler

Kızlar selam m, dün şeker yüklemesi yapıldı 75 gram 2 saat valla öldüm çok zordu. Şükür bişi çıkmadı şüşko olmam benden kaynaklıymış 😂buarada bebek içinn buhar kazanlı ütü almaya karar verdim önerileriniz var mı. Dün mağazadan baktığımda kadın ısrarla rowenta önerdi philips den iyi dedi. Var mı kullanan, öneren

Kızlar selam m, dün şeker yüklemesi yapıldı 75 gram 2 saat valla öldüm çok zordu. Şükür bişi çıkmadı şüşko olmam benden kaynaklıymış 😂buarada bebek içinn buhar kazanlı ütü almaya karar verdim önerileriniz var mı. Dün mağazadan baktığımda kadın ısrarla rowenta önerdi philips den iyi dedi. Var mı kullanan, öneren
Tefal ve philips den şaşma derim biraz pahalıdır ama utu de kolay kolay değişen bişey değil verdiğin parayı hak eder.

H heyecanli_anneee canım esnek çalışmaya dahil edildin mi uygulanıyor mu sizde. Beni dahil ettiler evden çalışıcam. Pcme kurulacak sistem falan...

H heyecanli_anneee canım esnek çalışmaya dahil edildin mi uygulanıyor mu sizde. Beni dahil ettiler evden çalışıcam. Pcme kurulacak sistem falan...
Yok canım ben mühendisim bizim işimiz genelde sahada oluyor memur da olmadigim için evrak işim de yok o yüzden herhalde dahil etmediler . Senin adına çok sevindim 5 haftalık iznini de kullanabilirsin rahatlıkla böyle olunca . Peki sen mi talep ettin onlar mi istedi ?

Canım tefal almaya karar verdim 2 bin TL ye kadar Bi önerin var mı. Rowenta ya güvenmedim. Bugun n11 kuponum var da onun için aceleye geldi biraz 😁
Benim tefal in ufak buharlisini kuolamıyorum activ 2000 yada 200 tam emin değilim evlenirken almıştım memnunum. Ama üstüne daha da iyileri çıkmıştır daha yüksek ısılı çamaşırları da kırışık birakmicak bi ütü bakabilirsin.

Yok canım ben mühendisim bizim işimiz genelde sahada oluyor memur da olmadigim için evrak işim de yok o yüzden herhalde dahil etmediler . Senin adına çok sevindim 5 haftalık iznini de kullanabilirsin rahatlıkla böyle olunca . Peki sen mi talep ettin onlar mi istedi ?
Yok talebim olmadı, onlar dahil ettiler. İnşallah dahil ettikleri gibi raporum da kabul edilir 5 haftayı da idari izinli olarak çalışırım. Kendi işimi değil başka iş yapıcam uzaktan...

Yok talebim olmadı, onlar dahil ettiler. İnşallah dahil ettikleri gibi raporum da kabul edilir 5 haftayı da idari izinli olarak çalışırım. Kendi işimi değil başka iş yapıcam uzaktan...
Ne güzel inşallah onu da dahil ederler canım nasıl olsa evden çalışma vermişler 5 haftayı da öyle çalışırsın. Kızınla nasıl zor oluyor mu çalışmak?

Back
X