2021 Şubat Anneleri

Yok riske atılacak bişey değil aslinda kalite olarak bence e bebektekiler çok güzel ic zibin zaten istiyosan yeni dogan ama hemen doldurur içini bebek kilolu dogarsa 2 tane yenidogan al gerisini 3-6 ay al bence cubku kumas olarak e bebektekiler cok guzel
Ben zaten hiç 0 3 almadım çünkü 3 6 lar bile gözüme küçük geliyor 😂😂

Yok talebim olmadı, onlar dahil ettiler. İnşallah dahil ettikleri gibi raporum da kabul edilir 5 haftayı da idari izinli olarak çalışırım. Kendi işimi değil başka iş yapıcam uzaktan...
Yaa ne güzel özeniyorum size.
🙄😨😭 Benim işyerimin bana yaptıkalrını hatırladıkça ve özellikle 30-32.hafta arasındaki dönemi nasıl geçireceğim (heyet/ücretsiz) diye kendimi yiyip duruyorken.
Pisliklerinde boğulsunlar 😡😨
Sizinkilerden de Allah razı olsun. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın🤲😇

Yaa ne güzel özeniyorum size.
🙄😨😭 Benim işyerimin bana yaptıkalrını hatırladıkça ve özellikle 30-32.hafta arasındaki dönemi nasıl geçireceğim (heyet/ücretsiz) diye kendimi yiyip duruyorken.
Pisliklerinde boğulsunlar 😡😨
Sizinkilerden de Allah razı olsun. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın🤲😇
inan her hayıflandığımda siz özel sektörde çalışan anneler aklıma geliyor. mükemmel değil ama sizlere nazaran daha iyi şartlarımız... dilerim sizlerin de şartları tez vakitte düzelir. özel sektörde ben yapamazdım... denedim olmadı... kppsye hazırlandım... ama mobing inan bizde de mevcut... kadını her yerde ezen pislikler var... amin canım güzel duana...

Kızlar seker sonucu nasıl sızce

Eklentiler

• 16051062342563702932873147581841.webp
    16051062342563702932873147581841.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 59
Ben zibinlari 60 ta yikiyorum ondanda kaynakli olabilir ama bunu kim kullansa etrafimda genelde söylüyor zaten evet kaliplarida ekstra küçük 18 aylik oglum 10 kilo zaten bedenen sıkma konusu değil boyda sıkıntı oluyor belki kiz cocugu oldugu icin boydan dolayi suan iyi oluyo olabilir. Bizimkide suan 2 yaşını kullanıyor fakat 3 yas alip yikadim giydirdim evet uzun geliyor suan sırıtmiyor yenidogan boyunu ya 1-2 tane alinmasini tavsiye ederim çünkü küçükler ekstra bez vs de var zaten en guzeli 3-6 ay
Annem almış bakıcaz olacak mı tecrübem yok ilk torun hem kimsenin tecrübesi yok 🙈🙈 ama 40ta yıkadık biz çekmedi

Sevindim sizin adınıza bizde tık yok🙄 hoş bizde evden çalışma mümkün olmaz
Benim işim de mümkün değil. Hiçbilmediğim bir şey yapıcam. Eğitime çağırdılar ama gelemem dedim... Bakalım artık napacağıma... Darısı isteyen herkese...

Benim işim de mümkün değil. Hiçbilmediğim bir şey yapıcam. Eğitime çağırdılar ama gelemem dedim... Bakalım artık napacağıma... Darısı isteyen herkese...
Çoçukla nasıl gidiceksih, yazıcı verseler çok güzel çalışırımde oda olmaz, son gelişme dönüşümlü bi hafta çalışıp bi çalışılmayacakmış, 32 de gene işimi kolaylaştırır

11li Hastane çıkışıyla battaniye aldı anneannesi oğluma nevresim takımı alacağım çıtçıtlı badi mendil eldiven çorap bere falan aldım gripte çoğaldı dışarı çıkılacak gibi değil ya

11li Hastane çıkışıyla battaniye aldı anneannesi oğluma nevresim takımı alacağım çıtçıtlı badi mendil eldiven çorap bere falan aldım gripte çoğaldı dışarı çıkılacak gibi değil ya
Bende 20 li hastane çıkışı aldım canım içinde havlusuna kadar var 266 tl ye almıştım bugün geldi cok güzeller bide 5 li hastane çıkışı alicam sonra da ihtiyaca göre alırım abisinden giyer baya. Aynen hastalık çoğaldı hastaneye gitmeye bile korkuyorum napıcaz böyle çocuklarda evlerde kalıcak bebek kalabalık da güzel bakılır tek olumca çok yoruluyor insan

Valla zaten internet disariya gore daha avantajli artik o yüzden disarda bisey görsem de internet fiyatina bakmadan alamaz oldum artik 😃😅

Bende 20 li hastane çıkışı aldım canım içinde havlusuna kadar var 266 tl ye almıştım bugün geldi cok güzeller bide 5 li hastane çıkışı alicam sonra da ihtiyaca göre alırım abisinden giyer baya. Aynen hastalık çoğaldı hastaneye gitmeye bile korkuyorum napıcaz böyle çocuklarda evlerde kalıcak bebek kalabalık da güzel bakılır tek olumca çok yoruluyor insan
Ben de 5li söyledim andywawa, kalıbı gözüme küçük geldi geri mi yollasam dedim. Ama kumaş güzel. Kararsızım.

Çoçukla nasıl gidiceksih, yazıcı verseler çok güzel çalışırımde oda olmaz, son gelişme dönüşümlü bi hafta çalışıp bi çalışılmayacakmış, 32 de gene işimi kolaylaştırır
Çocuğu bahane ettim zaten bakacak kimse yok diye. İnşallah daha güzel çözümler bulunur, tüm hamişler için. Çember Çok daraldı...

20 li 266 TL iyiymiş 11 liye 130 lira verdik bizde internetten sipariş ettik bilseydim 20li alırdım battaniyesi de 70 lira 200 lira verdik yarın gelir herhalde bizim kargomuz da kuzenim hemşire acil bir sorun olmadıkça gelme hastaneye dedi 17 kasımda randevum iptalde etmedim bilemedim ne yapsam

Ben de 5li söyledim andywawa, kalıbı gözüme küçük geldi geri mi yollasam dedim. Ama kumaş güzel. Kararsızım.
Evet kalıp olarak biraz küçük ama bende ilk günler giyer diye düşünüp aldım . Yıkandıkca da belki bırakır kendini.
20 li 266 TL iyiymiş 11 liye 130 lira verdik bizde internetten sipariş ettik bilseydim 20li alırdım battaniyesi de 70 lira 200 lira verdik yarın gelir herhalde bizim kargomuz da kuzenim hemşire acil bir sorun olmadıkça gelme hastaneye dedi 17 kasımda randevum iptalde etmedim bilemedim ne yapsam
Eğer geçmiş randevunuzla arasında 5-6 hafta olmuşsa gidin gelişimini bakılsın bende en son 22 de gitmiştim bu hafta 28 olucam mecbur gidicem .

Back
X