Acın acımdır ama bir de benimkine bak ;Senin yine iyi cnm kargolar aşırı yoğun atıp duruyorlar.
1.5 ay önce şehrimde ki ünlü bir yerel mağazadan beşik sipariş verdim.20 gün sonra kurulu! bir şekilde geldi haliyle her köşesi çarpılmış her yeri çizik göçük

direkt firma yetkilisine bu nedir diye yolladım fotoğrafları haklısınız hemen yenisini yaptıralım edelim vb. Ztn sorunsuz bir şeyim olsaydı şaşardım

Yine bir 20 gün geçti ne arayan ne soran. Soruyorum öyle bir sipariş yok dediler

Sonra zorla buldular. Ne zaman gelecek diyorum yok boyanıyor 3 güne hazır.3 gün geçiyor arayan soran yok tam söyledikleri tarihten bir hafta sonra arıyorum. Tmm yarın gelecek,tüm gün bekledik 3 kez aradık 2 saat ertlyip durdular enson20;30 da arayıp yarım saate gelirim 1 saatte de kurarız neyse ertesi gün sabh ilk bana gelen dedim ok dediler saat 1 oldu gelen yok giden yok. Neyse akşam üstü geldi kurdu ama binbir kavgayla yoo stopperı yoo yoo vidası eksik sonra tamamlarız fln.neyse bir gitti silelim dedik aa bi baktık boyalar boydan boya akmış donmuş beşiğin 3 farklı yeri böyle . Aradım meşgul resmleri yolladım cvp yok böyle kaldı elimde.