• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Bana doktor hiç bakmadı acaba bir belirti yüzünden mi bakılıyor 🤔 bende ilkinde preeklampsi olmuştum acaba baktirsam mi diye tereddüte düştüm🤗
İdrarda eritrosit değerim pozitiftir hep ama normale göre yükselmişti ilk gebeliğimde doktor idrar yolu enfeksiyonu da olmadığından üroloji görsün seni demişti. büyüme vardı takip dendi, kum döküyormuşum falan zerre ağrım da yoktu... bi daha baktırmadım. bu gebelikte iki kere sağlık ocağına kan verdim başka da tahlil yaptırmadım Allaha emanet:)

Feminas Feminas Allah afiyet versin, şifa versin.

iki gündür adet sancısı gibi bi sancı hiseediyorum, karnım çok gergin. bi de sürekli aşağıya doğru kafa atıyor aşağıya doğru, acaba yalancı sancı mı anlamadım da... kontrole de az kaldı hayırlısı:)

İdrarda eritrosit değerim pozitiftir hep ama normale göre yükselmişti ilk gebeliğimde doktor idrar yolu enfeksiyonu da olmadığından üroloji görsün seni demişti. büyüme vardı takip dendi, kum döküyormuşum falan zerre ağrım da yoktu... bi daha baktırmadım. bu gebelikte iki kere sağlık ocağına kan verdim başka da tahlil yaptırmadım Allaha emanet:)

iki gündür adet sancısı gibi bi sancı hiseediyorum, karnım çok gergin. bi de sürekli aşağıya doğru kafa atıyor aşağıya doğru, acaba yalancı sancı mı anlamadım da... kontrole de az kaldı hayırlısı:)
Kasılma olursa takip et canım hayirlisiyla kucağımiza alalım inşallah 😊

Benim İlk gebelikte preeklampsi vardı ya,o yüzden Doktor her ay hemen hemen benden idrar örneği aldı. Tüm idrar sonuçlarım hep normal çıkıyordu oradan anlaşılabiliyor mu yani?

Kızlar 3_6 aylık takımlar yeni doğduktan 1 ay sonra falan rahat olur mu giymeleri için çok fazla zıbın almak istemiyorum ya da eşofman altı mi alsam uzun kollu zibinla giyer
olur canım biraz büyük gelir ama giydirilebilir 2.ayda tam olur.

Kizlar merhaba .
Ben bu gece karin ağrısı ile uyandim afedersiniz isal olmuşum. Gece üst karnıma belirli aralıklarla sancı girdi çok ağladım.
Uyuya kalmışım uyanınca sancı geçmiş ama hala isalim migdem bulanıyor. Ölçtüm ateşim falan yok.

Ektim 1.5 ay önce doğum yapmıştı isal olmuştu 36 haftalıkken hastaneye gittiğinde bebegin suyu bitmiş diye acil sezeryan olmuştu. Bana da öyle olurmu acaba . Doktorunu arayamam cunku doktorum yok devlete gidiyorum . Pazartesi randevum var beklesem mi ne yapsam sizce
sürekli su iç benim dr öyle dedi artık azalacak su yavaş yavaş dedi su içmen lazım dedi ihmal etme.

kızlar bende de aşırı gerilme hissi oluyor sertlik oluyor bebeğin olduğu yer ama sancı ve alta baskı yok ayakta işimi rahat görüyorum ama üst karnım semsert oluyor bazen nefes almak zorlaşıyor bugün daha rahatım ama dün fenaydı zor oturdum işyerinde bebeğin pozisyonundan kaynaklı mı acaba bilemedim ki o_O

kızlar bende de aşırı gerilme hissi oluyor sertlik oluyor bebeğin olduğu yer ama sancı ve alta baskı yok ayakta işimi rahat görüyorum ama üst karnım semsert oluyor bazen nefes almak zorlaşıyor bugün daha rahatım ama dün fenaydı zor oturdum işyerinde bebeğin pozisyonundan kaynaklı mı acaba bilemedim ki o_O
Bende öyle canım 😔 hazım problemleri etkili oluyor 😔

Kasılma tam anlattığın gibi oluyor magnezyum içiyor musun ? Bu haftalarda artık daha çok böyle kasılmalar hissedicez sonlara yaklaşıyoruz.

Benim İlk gebelikte preeklampsi vardı ya,o yüzden Doktor her ay hemen hemen benden idrar örneği aldı. Tüm idrar sonuçlarım hep normal çıkıyordu oradan anlaşılabiliyor mu yani?
anlaşılır idrar tahlilinde kimi değerler böbrekler konusunda şüphelendiriyor başka bi şeyle ilişkili değilse... protein kaçağı gibi mesela ya da kreatinin yüksekliği... sorun görse doktorun bakardı bir de ilk gebelikten temkinli davranıyordur drun, rahat ol sen:)

anlaşılır idrar tahlilinde kimi değerler böbrekler konusunda şüphelendiriyor başka bi şeyle ilişkili değilse... protein kaçağı gibi mesela ya da kreatinin yüksekliği... sorun görse doktorun bakardı bir de ilk gebelikten temkinli davranıyordur drun, rahat ol sen:)
Evet hamdolsun doktorum ilk vakayı biliyor ya demek ondan temkinli 😌

Şükür canım bebek iyi erken doğum riski devam ediyor yatmaya ve ilaçlara devam
Bobregimde genişleme var 1 hafta süre verdi üroloji bakalım bu hafta da büyürse tel takmak gerekir bobreginden olursun dedi haftada bir kontrol var artık :) durumlar böyle
Çok şükür erken diye diye haftasını bekler inşallah, benimde böbrekti genişleme var 1. Seviyede kaldı sizinde öle olur inşallah

Bence olur... Ben öyle yaptım onlar bile gözüme küçük geliyor nedense😅 senin de ilk kız tombişti sanırım...
Aynen ya baktım çok küçükler😂😂benim ilk kız tombisti bnde kararsız kaldım takımların altı iyi de üstü çok küçük geldi gözüme😂bı kaç takım alayım bari

Çabuk büyüyorlar canım ben 0-3 ay çok fazla almadım 3-6 ay alt üst takım aldım tulum da almadım boyları hemen uzuyor kızımda öyle oldu bir sefer giydi ikinciye iki büklüm kaldı içinde ben kıyafet almayacağım dedim kızımdan da var unisex olanlar eşim mağazayı kaldırmış sağolsun hem kızıma hem bebeğe almış dedim ayırım yapma alıyorsan hem kıskanıyor kızım hemde kıyamıyorum boynu bükülüyor hemen kardeşine bir şey alınınca annelik gerçekten zor
Aynen ya ben de aynı ama ikisine birden elimden geldiğince almaya çalışıyorum önce büyük kızın gönlü olsun aklı eriyor😂😂kucugunun henüz haberi yok 😂 bnde hiç 0-3 ay almadım 3-6 aldım çünkü buyuyolar dediğin gibi

Ben de çiçek sepetinde bu modelden sipariş vermiştim, düşünenlere bilgi olsun... 15 TL indirimin vardı 50 tlye geldi🤗 kapı süsü nü de orda yaptırıyorum 35 de o...
Bu kapı süsünden bende aldım başka bir siteden bugün gelicek inşallah göründüğü kadar güzel çıkar :)

Aynısı bende de oluyor bebeğin pozisyonundan olduğunu artık yeri azaldığı için sertliklerin sancı yoksa nornal olduğunu söyledi

Aynen ya baktım çok küçükler😂😂benim ilk kız tombisti bnde kararsız kaldım takımların altı iyi de üstü çok küçük geldi gözüme😂bı kaç takım alayım bari
Ben de öyle her şey biranda küçülüyor diye 3-6söyledim. 15 günde 10 cm uzamıştı kız... Maksimum bir ay giydirebilim 0-3ayı diye düşünüyorum...
Bu kapı süsünden bende aldım başka bir siteden bugün gelicek inşallah göründüğü kadar güzel çıkar :)
Görüntü güzel cidden, yorumlarda kargo hariç olumsuz bir şey okumadım. Biraz geç geliyormuş hoş daha çok var😅 Bi de ipi uzun geldi demiş bi kaç kişi ama onlarda kısaltılabildiğini söylemiş kötü puan vermemiişlerdi...

Back
X