- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
Ruhsal olarak hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz çok normal canım. Endişelerimiz tavan yaptı doğum yaklaştıkça. Çocuk bu her şeyi yapar takılma lütfen. Kardeşiyle alakalı değildir. Halen keşfediyorlar her şeyi. Görmezlikten gel ki tekrarlamasın. Dikkatini dağıt yaparken. Kardeş kıskançlığı da çok normal. Benimkiler birbirini yiyor vallahi. Uzmanların hepsi kardeş kıskançlığı yoksa anormallik vardır diyor. Karnımı her gün öpüyorlar ama bazen kafalarına takılıyor; bebek doğduğunda onların oyuncaklarını ya ağzına alırsa diyeAz da olda içim rahatlattnz Allah razı olsun. Az da olsa yani yalnıx :)) Zırt prt hastaneye gidermiyorum pandemiden ötürü sonuçları tldan attım beni arayacaktı bakalım. Tsh içinde endkrnljı dr u ilacı iki doza cıkardı.. kanı çok dert etmıyorumda tsh korkutuyo beni , yada söylenenler işte.
Buarada canımı sıkan başka bir konuda kızım 5 yaşında .tüm sülalenin gözbebeği tek torun. Kardeşini sabrszlkla beklıyor karnımı öpüyor ama kıyas yapıyor bazen.bugun onda hiç ama beklemedgim bir davranış gördüm . Şok oldum . Aile hekiminide gidip sonucu alınca patladım artk doluydum yani.. cok temiz cok titiz bir kız olmasna ragmen elini burnna götrüp agzına götrdü.. Sac tırnak yeme bu gibi davranşlar olabiliyor ama neden yani? Cok üzüldüm ne yapacam niye yetersizim şimdiden üzülüo içine mi atıyor, kahvaltoda yapmadı saat 5 olacak odasında uyumuş .. kimseye de söylemem bunu . Zor ya Allah saglıkla dogurup bğyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı. Korona psk üstüne böle şeler yaşayınca insan patlıyor biyerden snra

Doğumdan önce ablası için kardeşinden bir hediye ayarlayın gelirken sana getirdi deyin belki iyi bir başlangıç olur. Büyük oğluma öyle yapmıştık, şimdi iki abiye küçük kardeşlerinden gelen birer hediye vereceğiz bakalım.