Ben götürmüştüm ilk doğumumda ama onlar verdiler. Hatta oğluma bez bile bağlıyorlardı sonra benim getirdiğim bezi fark edip bağladılar. Ama ya vermezlerse riske gerek yok.
Benim de normaldi ancak hasta bezi tuttu. Bünyeye göre değişiyor demek
Ay kesin ondandır yatamıyordum kalsiyumdan sonra biraz rahatladım. Mutlaka doktorunla görüş takviye işte. Ben takviyelere normalde karşıyım ama ihtiyaç dahilinde kullanılmalı illa
Ben bugün çantamızı yıkayarak start verdim. Ama birçok şeyim yok. Baya rahat davranıyorum nedense

beşik puset küvet file falan yok ortada. Kıyafette 3-5 parça birşey aldım.
İdari izin yok tabi ki. 32 de çalışamazsan Doğum iznine ayrıl diyor kanun. Ama bazı kurum ya da amirler insiyatif kullanıp çalışabilir raporu getir ama gelme diyor.
Ya Doğum öyle hızlıca gelişmiyor hele de ilk doğumda hiç onun telaşına girmeyin. Benim ilk doğumum sinyal verdikten 30 saat oldu.
benimle aynı haftada olan arkadaşlar sezeryan olacaklar son 1,5 ay artık haftaları sayıyorum yeminle geçse hemen diye sanki doğunca çok rahat edicem de 
Normal ama ben de öyleyim. Allah daha büyük dert vermesin ama çok zorlanıyorum. Sonrası da kolay değil tecrübeliyim ama bu durum da zor.
Çok fena birşey

toprak kokluyorum ama yiyemiyorum hiç böyle aşermedim ilk ve bu 2. Hamileliğim de dahil. Kansızlık sebebide
İlk Doğum mu?? Benim doktorum ilk doğumumda hemen gelme bekle sancıları 5 dakikaya bir inince gel 12 saatten önce olmaz Doğum dedi ki ilk sancılarla birlikte 30 saat sonra doğdu oğlum. İlk sancı çok hafif adet sancısı gibi hissedersin zaten
Cnm benim yüzümden strese girme lütfen. Her bünye farklı. Ben de 50 ilk yüklemede şeker çıktı 100 lük temiz çıktı ama doktor dikkat etmemi söyledi. Sen kendinle kıyaslama beni. Rahat ol lütfen. Senin şekerin falan yok. Benim şekerden dolayı demiş olabilir