2021 Şubat Anneleri

Ay benim yükseliyor 🤣 açlık bana hiç gelmiyor.
İnş gerek kalmaz ys ilaca falan. Bizim şimdi ki sorunumuz bebek tombik ve diyet. İnş sağlıkla doğurmak nasip olur hepimize. İlk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım.
Amin amin inşallah 🤗

Bana nstyi son hafta da yaptı. 38-39 gibiydi. Çatı muayene mi 39 da yaptı ve çatı muayenesinden 3 gün sonra doğumum oldu. Son anda olması iyi bence. Doğumda bile olabilir. Nst de karnına kemer gibi birşey bağlıyorlar yatıyorsun bebeğin kalp atışı sancı var mı yok mı ona bakıyor. 7 yıl önceden bu kadar hatırlıyorum

MaşAllah kuzuya. Güzel haberlerle gelmişsin çok şükür ❤️

İnşallah son haftalara kalır bu muayene işi o zaman daha iyi hazırlarım kendimi heralde 🙄

İnşallah son haftalara kalır bu muayene işi o zaman daha iyi hazırlarım kendimi heralde 🙄
Ben de kendimi çok kastım çığlığıda bastım halbuki saniyeler sürüyor sadece. Dr sen nasıl doğuracaksın kız dedi 🤣🤣 çatalda bacaklarım titredi ama çatır çatır doğurdum işte. Yine heyecanlıyım yine bacaklar titrer yapacak birşey yok. Sen de çok takma oluyor Allah yardım ediyor

Ben de kendimi çok kastım çığlığıda bastım halbuki saniyeler sürüyor sadece. Dr sen nasıl doğuracaksın kız dedi 🤣🤣 çatalda bacaklarım titredi ama çatır çatır doğurdum işte. Yine heyecanlıyım yine bacaklar titrer yapacak birşey yok. Sen de çok takma oluyor Allah yardım ediyor

Ayy amiiinn inşallah canımm Rabbim o günleri de hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin😊

Back
X