Babam öksürüp duruyordu nerdeyse 15-17 gündür. Test yaptr dedikçe yok diyordu. 1 haftadır evdeydi. Annem maskeyle geziyordu hep ama babm takmıyordu tbi. Her Şeyleri uzun süredir ayrıydı zatn yatak banyo yemek vb.ama o da kapmış.

Ben 3 gün önce gittiğimde de Babamla hiç görüşmedim ztn salondaydı. Maske takıp kapıdan konuştum bir 5 dk ikna etmek için o kadar. Annemde hep maskeliydi ve mesafeli otrduk ama bi şey yerken çıkardı tbi.bwyw kapı cam açık odada en uzak köşelerdeydik. sonra geri taktı. Bana geçmiş midir ?bilmiyorum

Babam kanser hastası geç kalınmış mıdır ona ağlayıp duruyordum dünden beri annemde bgn pozitif çıktı o da hipertansiyon hastası.zaten panik biri .babamın ihmali yüzünden o da oldu belki bende

çok kızıyorum cidden babama

Eşimde test yaptr diyor bi belirtim de yok test yaptrsam da ilaç alamayacağım nasıl olsa diyorum

test için hastaneye gidip o kalablıkta Corona değilsem kapmakta var. E ben + sem eşime bulaştırma riskim var. Bizim her şeyimiz zaten 1 aydır ayrı. ayrı yatıyoruz birlkte yemek yemiyoruz havlumuz diş macunumuza kadar ayrı.daha ne yapılır aynı evi içinde bilemiyordum şimdi bu şüpheli durumda tek başıma tüm gün bir odada oturmakta olmuyor. Ona maske taktrdım birbirimzden uzakta oturuyoruz. Ben o kdr uuzun süre takamıyorum arttık.