- 7 Temmuz 2020
- 636
- 1.003
- 63
- 33
Benim erkek tarafı da hiçbir şey yapmıyor ve heves yok. İlk torun ama böyleler inanamıyorum. Annem yapıyor ona laf ediyolar daha erken bilmem ne.....Boşver en azından bişi almışlar benim kv iğne bile almadı, ailem tüm çocuk odasını, kıyafet ve ihtiyaçlarını aldı kv diyo ki e tabi kız tarafı yapar bebeğin çeyizini. Bebeği görmeye gelirken bile uçak biletini biz alcaz gelmesin dedim valla. 3 abisi var 10 TL takmazlar. İçinden gelmiş almış hiç canını sıkma
Havadar ortamda deriye temas etmeden boyayın. Tam deriye değmesin. Organik boya kullanılabilir boyanın deri emilimi var ama oldukça az. Solumak daha riskli o yüzden havadar ortam olmalı. hamileyken boyarsanız süte geçmezKızlar hamileliğimin basından beri sacımı boyamadım ihtiyaçta duymadım çalışmadıgım için. Ama doğuma bakımlı girmek istiyorum fotograf çektririm diye. İlk 3-4 ay boyatmamam gerektiğini duymuştum. Ocak ayının son haftası gibi sacımı boyatayım diyorum . Bu seferde acaba süte gecermi korkusu basladı. Herkes boyuyor sanırım bir benmiyim böle korkak. Yada boyatmamaya devam mı ..