• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Boşver en azından bişi almışlar benim kv iğne bile almadı, ailem tüm çocuk odasını, kıyafet ve ihtiyaçlarını aldı kv diyo ki e tabi kız tarafı yapar bebeğin çeyizini. Bebeği görmeye gelirken bile uçak biletini biz alcaz gelmesin dedim valla. 3 abisi var 10 TL takmazlar. İçinden gelmiş almış hiç canını sıkma
Benim erkek tarafı da hiçbir şey yapmıyor ve heves yok. İlk torun ama böyleler inanamıyorum. Annem yapıyor ona laf ediyolar daha erken bilmem ne.....
Kızlar hamileliğimin basından beri sacımı boyamadım ihtiyaçta duymadım çalışmadıgım için. Ama doğuma bakımlı girmek istiyorum fotograf çektririm diye. İlk 3-4 ay boyatmamam gerektiğini duymuştum. Ocak ayının son haftası gibi sacımı boyatayım diyorum . Bu seferde acaba süte gecermi korkusu basladı. Herkes boyuyor sanırım bir benmiyim böle korkak. Yada boyatmamaya devam mı ..
Havadar ortamda deriye temas etmeden boyayın. Tam deriye değmesin. Organik boya kullanılabilir boyanın deri emilimi var ama oldukça az. Solumak daha riskli o yüzden havadar ortam olmalı. hamileyken boyarsanız süte geçmez

Pijama takımlarınız çok güzel kızlar güle güle kullanın, nevresim için ben de bakayım english home, bir de bebek arabası be puseti sorayım ayrı almak mı mantıklı yoksa ikisi bir arada olanlar mı kullanışlı ben puseti ayrı alayım daha sonra bebek arabası alırım diye düşünüyorum
Canım kış bebeği araba için bence acele etme... Şu an ortalık kolay kolay düzelecek gibi değil, nereye gidicen aşı kontrol...Bence puset yeterli ha ilk bebeğin sanırım heves de ediyorsundur... Öyle ise şubatı bekle şubattagüzel indirimler oluyor...

Kızlar iyi akşamlar, aldığınız pijama lohusa takımlarını paylaşabilir misiniz ben hiç bulamıyorum bakıp duruyorum tüm sitelere bir de nevresim takımı kız bebek için alanlar paylaşabilir mi
Bende trendyolda siyah inciden biri önden düğmeli biri sabhlıklı iki takım aldım. Bir tane foto çekiliriz diye lcw den beyaz gecelik aldım.

Beyaz gecelikler veya takımlar çok ince nasıl giyiyor lohusalar ben anlamadm. İçimizde hasta beziyle🤷🏻‍♀️🙈 kombinezon fln mı alsam dedim.tecrübeliler bilgi verebilir mi acaba?

Nevresim takımını da 1 adet diktirdim 1 tne de emglish home dan aldım. Lcw nin de çok iyi ikisine bakabilirisn.

Bebek arabasi olarak e bebegin kendi markasi nuna’yi oneririm, zira kendisi ile 3. Bebegimi buyutecegim kismetse. Sürüşü katlanmasi vs cok kolay, pusette takiliyor ilk 1 yaş icin.

Ben diger dogumlarimda kullanmadim fakat depend cok övülüyor, külot seklinde olani mi almak lazim lohusalik donemi icin , birde xl cok mu buyuk olur daha once kullananlar bilgi verebilirse cok sevinirim.

Bedeni kaç aldınız acaba
Canım kış bebeği araba için bence acele etme... Şu an ortalık kolay kolay düzelecek gibi değil, nereye gidicen aşı kontrol...Bence puset yeterli ha ilk bebeğin sanırım heves de ediyorsundur... Öyle ise şubatı bekle şubattagüzel indirimler oluyor...
Yok canım üçüncü benim daha hiç bi şey almadım geç kalmış hissediyorum artık bi şeyler almam lazım Diye düşünüyorum diğer çocuklarımda çocuk arabamız sadeydi şimdi böyle ikili filan görünce kullAnışlı olup olmadığını bilemedim

Arkadaşlar bişi soracağım, 32 hafta raporunu 32+2 de aldığımda, 32+0 olan tarihte izin hesaplamam başlar dimi genede

Oh ne güzel ya keşke bana da yapsalardi böyle bişey ne kadar iyi hem normal doğuma da teşvik olur
Onu sen istersin canim ek ucreti var
Ozelde 500 -750 bazilarinda daha çok bazisinda daha az arasi degisiyor.
Benim doguma da zam geldi 3500 bide onu yaptirsam 4 u gececek ama bende merak ediyorum. Kararsizim.
2500larda dogum yeri bulsam iyi olurdu

Kızlar iyi akşamlar, aldığınız pijama lohusa takımlarını paylaşabilir misiniz ben hiç bulamıyorum bakıp duruyorum tüm sitelere bir de nevresim takımı kız bebek için alanlar paylaşabilir mi

Ben 1 tane lcw dan duz model aldim bir tane evimin yakininda bir yerden almistim bir tane dde suwenden aldim suan indirimde bide kalitesi cok güzel linki eklim. Sabahlık degilde ustlerine giymek için süslü bi hırka alicam resim cekimlerindede kullanmak icin

Koalina Maskulen Pijama Takımı - PEMBE

Onu sen istersin canim ek ucreti var
Ozelde 500 -750 bazilarinda daha çok bazisinda daha az arasi degisiyor.
Benim doguma da zam geldi 3500 bide onu yaptirsam 4 u gececek ama bende merak ediyorum. Kararsizim.
2500larda dogum yeri bulsam iyi olurdu

Sen nerde ikamet ediyosun cnm ?

Bedeni kaç aldınız acaba

Yok canım üçüncü benim daha hiç bi şey almadım geç kalmış hissediyorum artık bi şeyler almam lazım Diye düşünüyorum diğer çocuklarımda çocuk arabamız sadeydi şimdi böyle ikili filan görünce kullAnışlı olup olmadığını bilemedim
Diğerlerini bilmem de araba bence elzem değil takipte kal indirimleri🤗 tecrübeliysen bastonların rahatlığından da vazgeçme derim nacizane, yenidoğana uygun olanları var...

Diğerlerini bilmem de araba bence elzem değil takipte kal indirimleri🤗 tecrübeliysen bastonların rahatlığından da vazgeçme derim nacizane, yenidoğana uygun olanları var...
Ama araba yine lazim ki saglik ocagina gidiyorsun ya da hastaneye kontrole falan. Puset bence yeterli olmaz yagmuru var ,karı olabilir. Alinmazsa nasil halletcek bunlari. Yeni doganda sling kanguru da hemen takilmamali bence. 2 3 ay sonra belki olur

Kızlar wrap sling alan var mi? Bir kumaa parcasi ivin pahalı ama ben evde kullanırım diye düşünüyorum. Evde kızım da var onunla da ilgilenmem lazım. Bebek devamli kucagimda olursa yorulurum. Benim ilk doğumum zamanında pek bilinmiyordu. Bir de mamadus diye bir markanın kangurusunu övmüşler. Sling ya da kanguru ikisinden birini almak lazim zaten alacaksam da. Biraz kafam karıştı. Depend 36-42 beden külot bez sanal markette bulamadım. Artık bir gün markete gidip eşim alacak. Bebek bezi prima pure önermişler. Mama kararsizim hangi marka alacağımı. Bir de şunu farkettim acelesi yok diye bekledikçe her seye zam gelmiş. Aralık ayında bir sürü marka zam yapmış.

Ama araba yine lazim ki saglik ocagina gidiyorsun ya da hastaneye kontrole falan. Puset bence yeterli olmaz yagmuru var ,karı olabilir. Alinmazsa nasil halletcek bunlari. Yeni doganda sling kanguru da hemen takilmamali bence. 2 3 ay sonra belki olur
Ben hiç yürüyerek gitmedim ilk etapta... Haklısın araba yoksa ya da kışın ortasında yürümek zorundaysan alınması lazım tabi...

Ben diger dogumlarimda kullanmadim fakat depend cok övülüyor, külot seklinde olani mi almak lazim lohusalik donemi icin , birde xl cok mu buyuk olur daha once kullananlar bilgi verebilirse cok sevinirim.
Ben de ilk dogumumda kullanmamıştım hastaneden vermişlerdi. Ama çok övülüyor 1 paket alicam 36-42 bedenden. Daha büyüğü 42-50 beden bize büyük olur herhalde.

Bedeni kaç aldınız acaba

Bencede ilk etapta puset gerekli çünkü bebek daha küçük olduğu için pusette ve elde daha rahat taşınıyor. Arabayı tam olarak ilk ne zaman kullandım hatırlamıyorum bide şimdi zaten dışarı çıkıp gezdirme durumumuzda olmicak. Eğer olan arabanızda puset varsa ortalık düzelene kadar onu kullanıp sonra da güzel bir araba alabilirsiniz bebek de büyümüş olacağı için baston da rahat olur .

Back
X