Merhaba kızlar uzun zamandır bakamıyorum pek. Okullar kapandı oğlanın dersleri, midemin beni çok rahatsız etmesi vs bakamadım pek. Bayağı sayfa birikmiş hepsini okuyamasam da çok iyi geldi mesajlarınız. Hamileliğim süresinde midemle ilgili çok Sıkınti yaşıyorum psikolojim bozuldu. Devlet hastenesine gidiyorum ve hiç bir ilac vermediler. En son detayliya gittim hastaneye virusten dolayı da korkuyorum bayagidir gitmedim çok da merak ediyorum. Gittiğim hastane pandemi hastanesi ve açıkçası orda doğum yapmak istemiyorum korkuyorum. Özel bir hastane buldum iyi bir doktor tavsiyesi aldim henuz gidemedim ama sigorta olmadığı için sezeryan için şimdilik 4500tl dediler. Yılbaşından sonra da zaman ihtimali varmış. Sizlerin ücretleri nasıl? Sizce ozelde mi yapmaliyim. Acikcasi devlette bu surecte dogum yapmak bana cok tehlikeli geliyor. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda.
Bebek alışverişi ile ilgili konuşulmuş. Benim oğlumla kardeşi arasında nerdeyse 8 yil olacağı için abiden kalma pek bisey yok sil baştan yaptık anlayacağınız. 3 tane yenidogan aldim.
Geri kalanlari hep 3-6 aylık seçtim. Çabucak buyuyorlar kuzular e daha sonra mevsim değişimine denk geliyorlar ihtiyac olunca alırım diye dusundum. Besik olarak park beşik tercih ettim evet pek goze hitap etmiyor ama daha kullanışlı sanırım. Süt sagma emzik biberon vs almadım. Oglum ne emzik ne biberon istemedi. O yuzden ihtiyaç aninda alinir diye düşündüm. Kendim için iki pijama takimi aldim gecelik vs. almayı dusunmuyorum. Virus kapmadan sag salim dogumu atlatip eve gecelim baska bisey düşünmüyorum. Bu virus iyice psikolojimizi bozdu. Benden bu kadar bayagi uzun oldu

mesajlarınızi okumak bana çok iyi geldi aktif yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim..insallah sag salim kavusuruz bebislerimize