Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bitmişti gaviscon haftasonu, bi üst dozunda geçiş yaptım gaviscon double action. Pazartesi bi tatlı kaşığı aldım. Sabah kusması dışındaki şikayetim yok üç gündür. Normalde gavisconu bildiğin soda gibi dikliyordum. Kontrole gidince bi doktoruna sor.Kizlar yine yanıyorum boğazım fena gaviscon içtim ama hep anlık etki![]()
Pazartesi nasipse gidiyorum pembe mi rengi? Sanki o bana demişti şimdilik ilk ayaktan başlayalım diye .... Arkadaşım Allah reflü hastalarına yardım etsin ne zormuş bildiğin yanıyorumBenim bitmişti gaviscon haftasonu, bi üst dozunda geçiş yaptım gaviscon double action. Pazartesi bi tatlı kaşığı aldım. Sabah kusması dışındaki şikayetim yok üç gündür. Normalde gavisconu bildiğin soda gibi dikliyordum. Kontrole gidince bi doktoruna sor.
36 veya 37. haftada gel dedi cuma günü 35 oluyorum 2 hafta sonra çarşamba falan giderim yine 36nın içindeyken. Ya da cuma 37ye girdiğimde. Tabi dayanabilirsemMemnun kalmana sevindim cnm. Ayriyeten mesai dışı doguma ücret almadan gelmesi de cok iyi baska hastahanede doktorlar malesef ekstra ücret aliyolar. Bu durumu ben sormamistim ama ani biseu oldugunda doktorumu doguma cagirmayi isterim bendegerçekten öyle aklinda ki tum sorulari sormadan herseye cevap veriyor sagolsun
bir daha ne zaman cagirdi seni
![]()
Evet pembe renk olan.Pazartesi nasipse gidiyorum pembe mi rengi? Sanki o bana demişti şimdilik ilk ayaktan başlayalım diye .... Arkadaşım Allah reflü hastalarına yardım etsin ne zormuş bildiğin yanıyorum![]()
36 veya 37. haftada gel dedi cuma günü 35 oluyorum 2 hafta sonra çarşamba falan giderim yine 36nın içindeyken. Ya da cuma 37ye girdiğimde. Tabi dayanabilirsem![]()
Rabbim şifa versin ve bir an önce sağlıklarına kavuşsunlar. Annen nasıl oldu peki toparlayabildi mi?Sağol cnm,çok düşüncelisinBöyle soruyorsunuz ilgileniyorsunuz ya çok kutlu oluyorum. Aylardır burda her şeyimizi paylaşıyoruz,ne güzel bir platform burasıda.
Dün annemde babamın yanına gitti kalmaya endişeli endişeli. Babam bir süre daha yatacakmış. Ne kadar belli değil.Babamı ayrı düşünüyorum ,annemi ayrı kendimi ayrı.
ailemsiz Tek başıma doğum yapmayım
Allahım tüm hastalara şifa versin,benim aileme de
![]()
4. Aydan itibaren her gün Hindistan cevizi yağı ve bebek yağıyla masaj yapmama rağmen bugün farkettim ki çatlamalar başlamış minik minikBu arada göbüşünüzde çatlaklar oluştu mu? Krem de kullanıyorum ama göbek deliğimin alt kısmında çatlaklar başladı![]()
Kızlar ben şimdi 32.haftada gidecem sonra hangi haftalarda cagırılıyoruz. 38de sezeryanım olacak . O arada kaçkez gitmem lazım acaba şu pandemide neladar az gitsek okadar iyi ama son haftalarda önemli . Halen kararımı devlet mi özelmi veremedim . Şaka gibi. Ben cok kararsız bir insanım ya herşeyde böyle((
Dogum tarihimiz ayniymis benimde dun bebis 2 kg cikti:) sizin sezeryan mi normal mi olacak?
Benim doktorum son muayenesine göre süreyi söyledi. 2 hafta ya da 20 gün sen durumuna göre karar ver dedi. Zaten acil bir durum olursa arayıp konuşabiliyoruz. Şükür ki olmadı.Kızlar ben şimdi 32.haftada gidecem sonra hangi haftalarda cagırılıyoruz. 38de sezeryanım olacak . O arada kaçkez gitmem lazım acaba şu pandemide neladar az gitsek okadar iyi ama son haftalarda önemli . Halen kararımı devlet mi özelmi veremedim . Şaka gibi. Ben cok kararsız bir insanım ya herşeyde böyle((
Al benden de o kadar4. Aydan itibaren her gün Hindistan cevizi yağı ve bebek yağıyla masaj yapmama rağmen bugün farkettim ki çatlamalar başlamış minik miniksanırım genetik bi olay
Sizinkiler mi tombiş benim oğlum mu zayıf 1700 gram dedi 1 hafta önce doğumda da Allah gönlüne göre versin inşallah zorunlu sezeryan olmazsınbenim ilk bebek. Normal doğum düşünüyorum inşallah
3 gündür düzenli ölcuyorum şekerimi normal sınırın altında bir kere yüksek çıktı ondada ben farkında olmadan çok yemişim hemen yürüyüş yaptım 1 saate düştü. Pazartesi gideceğim o zamana kadar kilo alsin diye dua ediyorumÜzülme onun da çözümü var sonuçta. Sana sadece diyet vermişler ona rağmen düzelmediyse ilaç ya da insülin vereceklerdir ölçümlerine göre. Önemli olan bebeğinin ve senin sağlıklı olması. Doktorların daha sık kontrole çağırmaları kötü değil bilakis iyi hemen önlem alınabilsin. Ölçümlerin nasıl gidiyor?
Her bebek bir değil canım karşılaştırma. Hem o 1 haftada almıştır 200 300Sizinkiler mi tombiş benim oğlum mu zayıf 1700 gram dedi 1 hafta önce doğumda da Allah gönlüne göre versin inşallah zorunlu sezeryan olmazsın
Benmde tam tersi devlet dediğim kadın doğum hastenesi ayrı bina yeni yapıldı tek kişişik odslsr cok temiz ve bitane bile vaka örneği yok. Herkes benm gibi.Özelde ise gelip test yapan var pozitif olan . .. özelin tek avantajı evime yakın yürüme mesafesi ve dr a alıştım gibi. 4 bin alıyorlar.. komşumuz hemşire o ısrarla devlette olmamın daha mantıklı oldgunu söylüyorGenelde 2-3 haftada bir cagiriyor bir sorun yoksa doktor zaten sana gittigindede soyler doktor. Devleti bende düşündüm nasilsa mecburi sezeryan diye ama hem pandemi.hastahanesi oldugundan hemde odalarin 2 kisi olmasindan mütevellit ozelde son kararımı kıldım Allah korusun bisey bulasirsa sonra pişman olurum diye kendim biraz kuruntu yaptım. Butcen el veriyorsa su donemde ozelde yapmani tavsiye ederim cnm.
Anladım bende tulay hanima gidiyodum basta ama emekli olunca hastahanede icime sinen doktor bulamadim bide cok sira beklemek beni bunaltiyordu o yuzden çevre hastahanelere baktim onlardada ya numara vermiyodu doktorlar ya yogun bakimlari yetersizdi vs derken en son nuran hanimla tanıştık iste![]()