- 6 Nisan 2010
- 506
- 254
- 323
Ben bunu açarken puseti devirmekten korkarım vallaMerhaba, puset icin banddu marka bir ortu goruyirum instagramda alanlar cok memnun olduklarini yazmislar, gerekli midir bilemedimEki Görüntüle 2746846

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bunu açarken puseti devirmekten korkarım vallaMerhaba, puset icin banddu marka bir ortu goruyirum instagramda alanlar cok memnun olduklarini yazmislar, gerekli midir bilemedimEki Görüntüle 2746846
İkna oldumBen bunu açarken puseti devirmekten korkarım vallabattaniyesini bile örteriz arkadaşım, bunlara gerek yok.
Enfeksiyon dur canım ihmal etme doktor fitil verdi bana da bende de vardıkızlar bir şey sorucam, son bir haftadır , kokulu akıntı mı desem bir tuhaflık var, geniital bölgeden gelen bir kokusizde de var mı ?
sanki hamilelik haftası ilerledikçe vucudum kendine has bir koku mu salgılıyor ne oluyor anlamadım.
Bazı şeyler kapitalist düzenin oyunları. Dün de konuşuldu, küvet yerine leğen, file yerine kıyafet baby nest yerine hazırlanacak güvenli bir yatma alanı.. Bunlar zor değil ve her anne olan kadın evladı için neyin iyi olduğunu bilebilecek kapasitede. Sosyal mecralardaki tüketim çılgınlığına kapılmamak elde değil bazı zamanlar. Bebek gibi kadınların en hassas noktaları üzerinden bizi dürtüyorlar; onun yerine sakin kalıp, bebeğimizi sükunet içinde beklemek en iyisi. Doğduktan sonraki geçen zamana ve alınanların bir veya iki kere kullanılıp insana nasıl ağırlık verdiğine inanamayacaksınız!İkna oldumalmiyorum
Yok çıkmadı maaile gittik. Polis durdu nereye dedi. Eşim hamile dedi kontrolden dönüyoruz demeden geç geç yaptı.Kizlar bu hafta sonu yasağında doktora gidenler esleriniz ile gidiyosunuz dimi agrim cok diye esim kendide gelmek istiyor sorun çıkmiyor dimi yolda vs?
Arkadaşım sen hastahane de kizinla kalmak istiyordun hala öyle mi?Yok çıkmadı maaile gittik. Polis durdu nereye dedi. Eşim hamile dedi kontrolden dönüyoruz demeden geç geç yaptı.
Maalesef öyle de işte hem ilk çocuk hevesi hem tecrübesizlik hem sosyal etkileşim hem de sürü psikolojisi yığıyoruz eve gereksiz bi dünya şeyi. Dün kıyafetlerini yerleştirdim yarım çekmece yapmadı. Az mı ya yetmez mi ya oldum. Sonra ilkinde yaşadığım hezimeti hatırlayınca yeter çok bile oldumBazı şeyler kapitalist düzenin oyunları. Dün de konuşuldu, küvet yerine leğen, file yerine kıyafet baby nest yerine hazırlanacak güvenli bir yatma alanı.. Bunlar zor değil ve her anne olan kadın evladı için neyin iyi olduğunu bilebilecek kapasitede. Sosyal mecralardaki tüketim çılgınlığına kapılmamak elde değil bazı zamanlar. Bebek gibi kadınların en hassas noktaları üzerinden bizi dürtüyorlar; onun yerine sakin kalıp, bebeğimizi sükunet içinde beklemek en iyisi. Doğduktan sonraki geçen zamana ve alınanların bir veya iki kere kullanılıp insana nasıl ağırlık verdiğine inanamayacaksınız!
Yok ya geçenlerde kan verdim, bant yapıştırılıyor ya evde o bandı görünce ağlamaktan ortalığı inletti. O yüzden kızın hastanede yanımda kalması pek de mantıklı gelmiyor artık. ağlıcaktır eminim, halsizliğimi ve hemşirelerin gelip gitmesini görünce. Yeğenim covidi atlattı. Onu alacağız yanımıza ocak 15 gibi, onunla evde takılır. Eşim yanıma gelir. Durmazsa çocuk eşime sen de gidersin eve, hastane hemşire dolu tek kalırım gece dedim.Arkadaşım sen hastahane de kizinla kalmak istiyordun hala öyle mi?
Senin var mı kızınla ilgilenecek biri? Napacaksın?Arkadaşım sen hastahane de kizinla kalmak istiyordun hala öyle mi?
Ben doktorlara basvurmadan genelde sikayet varmu hakkinda diye bakiyorum hep1-2 tane sikayet sorun degil herkesi memnun edemezsin ama acil durumlarda olan tepkileri benim icin önemli o yuzden icime sinen bir doktor bulamadim orda 1 tane genc kapalı bir doktor vardı onun hakkindada hic olumlu olumsuz birsey bulamadim o yüzden hastahaneyi biraktim direk
yoğun bakımı var camlica erdemin ben ilk dogumumu orda yaptım 20 gun yogun bakimda kaldı oğlum. Tabi Allah kimseye o kapilarda bekletmesin ama dogum yapılacak olan hastahanede benim icin erken doğum bakim olması önemli.
Annen var,kayınvalidem var ama çok geziyorlar durmuyorlar ne yapıp edip annemi eve tikmaliyim iki hafta sonra gel diyeceğim. Baya kendimi acindirmaliyimSenin var mı kızınla ilgilenecek biri? Napacaksın?
Bi şi diyince alınıyorlar da ya. Umarım başarırsın evde durmasını. Benim eşimin mesleği malum, napsak da bi risk faktörümüz hep sabit var... Tevekkül bizden takdir Allahtan...Annen var,kayınvalidem var ama çok geziyorlar durmuyorlar ne yapıp edip annemi eve tikmaliyim iki hafta sonra gel diyeceğim. Baya kendimi acindirmaliyimaynen benim kızımda hassas dayanamaz
![]()
Evet evet hep alinganlar ama aslında onları daha çok düşünüyorumBi şi diyince alınıyorlar da ya. Umarım başarırsın evde durmasını. Benim eşimin mesleği malum, napsak da bi risk faktörümüz hep sabit var... Tevekkül bizden takdir Allahtan...
Benim ilk gebeliğimde çatlak olusumu 38 - 39 da başlamıştı maalesef. Benim de henüz oluşmadı çatlaksız atlatırız umarım.Ben de oluşmadı ama bu ara cok kaşinıyor bu haftadan sonra olur mu ki? Çatlakların da genetik olduğu söyleniyor canim.
Benim yan taraflardan başladı çok minik henüz ama 1.5 ay var önümüzde daha da çatlar sanırımAl benden de o kadar
genetik herkesin sonunu görünce tedbir için neler neler yapmadım ama sonra hiç sürmediğim yerlerde farkettim. Daha da dikkat ettim ki sabah çatlak kremi akşam yağlanıyorum bu sayede cildim hiç gerilmiyordu.
Ama ara ara kontrol ettiğimde derin ve kalın olmasa da yeni bir lokasyon (kalça bacak yanlar karın hatta alt bacağın dize yakın iç kısımları) çatlayınca artık boşverdim. Yine yapıyorum ama eskisi gibi özenli değil.
Bugün de karnımdakilerin göbek deliğime kadar yaklaştığını gördüm üzüldüm ama napıyım benlik değil![]()
Amin canım inşallah
Sen ilk doğumunu uapalı kaç yıl oldu
Memnun kaldın mı
Bebeğe hastane kıyafet veriyor mu
Bide kullan at terlik veriyolar mı acaba ?
Yok çıkmadı maaile gittik. Polis durdu nereye dedi. Eşim hamile dedi kontrolden dönüyoruz demeden geç geç yaptı.
Yok cnm ben Kendi isteğimle sezeryan olmak istiyorum. Kısmi plesanta previam da var.Canım sen kendi isteğinle mi sezaryan olmak istiyosun yoksa doktor normal doğumu uygun gormedi mi ?
Benimki önden çıtçıtlı hem ordan bakabiliyorsun da. Sizinki komple kapalı olduğu için çıkarmak gerekli. Bende aslında almazdım çnkü soğuk bir şehirde yaşamıyoruz. Ama sırf pandemi var,hastaneye gidişlerde mutlaka kullanırım diye aldım bir de 28 tl ye düşünce nolacak dedm.Evet bundan aldim bende ama alt tarafi acikya bunun ruzgar kesmiyor, banddu da ruzgar kesiyormus gerci disari cikabilecek miyiz bilmiyorum ama en azindan sitenin bahcesine yürüyüşe inerim diye düşünüyorum
Yaa çok tatlıAmin tatlım bugün senin yazını gördükten kısa bir süre sonra beni görüntülü aradı çok şaşırdım bu süreçte onu öğrenmiş yaşına başına bakmadan. Babam yanına gidiyor her gün o arıyordu görüntülü bizleri ve görüyorduk. Dedeme eskiden söylesek öğretelim aman kızım derdi hahah. Dediğine göre geldiğim zamana göre çok daha iyiyim diyor.
Senin babana ise moral olacak biricik torunu bak gör. Sen enerjini yüksek tut ki onlar da bundan etkilensinler hepiniz karalar bağlamayın. Hem 1 ay var daha doğuma ooo neler olur neler. Bir sürü kronik rahatsızlığı olan daha yaşlı kişiler atlatıyor bu meredi. Gelecekteki güzel günler için umudu olsun hepinizin.