2021 Şubat Anneleri

Aynı dertler bugün bende adını kıyamadığım kadar sık sertleşmeler yaşadım.
Gaz sancıları karın acımaları
Yatsam soldan sağa dönmem 3 dk sürüyo ahlana uhlana ve aklıma şuan gelmeyen birsürü ağrı sızım oluyo
Çatlaklarım baya olmuş bugün fark ettim inşallah dahada artmaz
son zamanlar daha zormuş :)

Aynen canım benimde öyle bide üstüne geceleri dişim ağrıyor hangi birinin ağrısını çekeceğime şaşırıyorum 🙄
Bugün aynadan bende baktım göbeğimin altında ki çizgiler bi haftada baya belitginleşti bende ne güzel olmadı diye seviniyodum inşallah doğumdan sonra bir nebze olsa geçer 🤗

Bende de aynı dert “yatakta dönme ve yataktan kalmak”
Çünkü bir yerden sonra hangi yana yattıysam orası çürüyor. Gece lavaboya kalktığımda bakıyorum aynada yazık o yanım kıpkırmızı olmuş 😕
Al benden de o kadar sağım da çürüdü solum da. Omzum kalçam offf... 12. Haftadan beri böyleyim ben, çatal ağrısı cabası.

iyi akşamlarrr :) pek iyi oluğum söylenemez giderek her şey zorlaşıyor sabah karşı sol kasık ağrısıyla uyandım ve beraberinde karın sertleşmeleri... uyutmadı. gün içinde de yaşıyorum karnım sık sık sertleşiyor özellkile yürüyüşle. bu şikayetler erken doğumu getirir mi acaba ?

Bilmiyırum ki canım bende onu merak ediyorum
Dün gecede benim çok kötğ kasık bel bacak ağrısı girdi bu üçü bir anda giriyor tarif edemiyorum ama dehşet bi ağrı
Son haftaların zorluğunu yaşıyoruz ana olmak kolay değil derler hep şimdi yavaştan fragmanını yaşıyoruz 😄

Aynen canım benimde öyle bide üstüne geceleri dişim ağrıyor hangi birinin ağrısını çekeceğime şaşırıyorum 🙄
Bugün aynadan bende baktım göbeğimin altında ki çizgiler bi haftada baya belitginleşti bende ne güzel olmadı diye seviniyodum inşallah doğumdan sonra bir nebze olsa geçer 🤗
Benimde 2 dolgum düştü :( allahtan ağrıları yok inşallahta olmaz yapmadı dişçi :( çatlaklarda daha da artmaz inşallah genetik derlerdi ama değilmiş annemde sıfır catlak benim bacaklarmda zaten vardı bide göbek cıktı başıma 😂

Bende henüz tam keşfedemedim ama herhalde normal sayılmaya başlıyor bu hallerimiz.
Ben dün o giren kasılmaları takip edeyim sıklığını süresini dediğimden beri olmuyor dene bak 😂

Evet canım sın haftalar ve burdaki arkadaşların sizlerin yorumlarını okuyuncada rahatlıyorum yalnız değilim dyorum 😍
Dur bi deniyim bendr 😄
Sanki bebeğim geriniyor gibi
Şurası burası diye hiç hissetmedim henüz ama sanki bugün kafası gibi geldi sert olan yer

Al benden de o kadar sağım da çürüdü solum da. Omzum kalçam offf... 12. Haftadan beri böyleyim ben, çatal ağrısı cabası.
Ahh çatal🥺...Genelde geceleri yatınca kasılmalarım oluyor ama bir ilerleme kaydediyor.
Eskiden sırt üstü hayatta yatamazdım şimdi en çok o halde rahat ediyorum. Bu sefer de vicdan rahat etmiyor ya çocuğa oksijen gitmiyorsa diye, 5 dkya diğer tarafa dönüyorum.

Benimde 2 dolgum düştü :( allahtan ağrıları yok inşallahta olmaz yapmadı dişçi :( çatlaklarda daha da artmaz inşallah genetik derlerdi ama değilmiş annemde sıfır catlak benim bacaklarmda zaten vardı bide göbek cıktı başıma 😂

Doktoruma sordum bende yaptırabilirsin dedi ama her doktor yapmıyır dedi
Tam gitmeye nşyetleniyorum geçiyo ağrısı sanki gıcıklığına yapar gibi 🙄

İnşallah canım ben bişey sürmedim açıkçası belkide ondan çatladı diyorum ama bilmiyorum

Doktoruma sordum bende yaptırabilirsin dedi ama her doktor yapmıyır dedi
Tam gitmeye nşyetleniyorum geçiyo ağrısı sanki gıcıklığına yapar gibi 🙄

İnşallah canım ben bişey sürmedim açıkçası belkide ondan çatladı diyorum ama bilmiyorum
Hergün olmasada sürdüğüm halde catladı benimde

Ahh çatal🥺...Genelde geceleri yatınca kasılmalarım oluyor ama bir ilerleme kaydediyor.
Eskiden sırt üstü hayatta yatamazdım şimdi en çok o halde rahat ediyorum. Bu sefer de vicdan rahat etmiyor ya çocuğa oksijen gitmiyorsa diye, 5 dkya diğer tarafa dönüyorum.

Sol yanımız ezildi artık 😄
El bileklerim uyanınca çok ağrıdı bi kaç.gün üstüne mi yattım nedir
Nerenin üstüne yatacağımı şaşırdım artık
Sırt üstü yatıncada göğüslerimden bi fenalık geliyır boğuluyorum gibi sola döndüm diyelikm bi yerim uyuştu acıdı soldan sağa dönmek ayrı bi mücadele 😄😄
Böylede şikayet gibi oldu bu duyguları yaşatan Rabbimize sonsuz şükürler olsun🌹🌹❤❤

Onu bilmiyorum ki ama ben problem olmadığı müddetçe beni kilo konusunda strese sokmasını istemezdim hassasım o konuda 🥺 45 kiloluk kızken tiroid belasına zaten 20 kilo eklenmişti birkaç yılda ama hiç kilo verememiştim dikkat etsem de
Üzerine sebep yokken gebelik kilosuna laf etse terk ederdim net ☺️ Kilo mevzusu kırmızı çizgim 😂
Aman kilo ne ki sağlıklı doğum yapalım da gerisi boş. İlk 3 ay ben 8 kilo aldım rekor bende hiç takmıyorum valla. Kuzenim kadın doğumcu lohusayken metabolizman 4 kat çalışır patır patır verirsin kiloları boşver ye dedi. Buarada profil foton çok hoş elektrik mühendisi misin

Sol yanımız ezildi artık 😄
El bileklerim uyanınca çok ağrıdı bi kaç.gün üstüne mi yattım nedir
Nerenin üstüne yatacağımı şaşırdım artık
Sırt üstü yatıncada göğüslerimden bi fenalık geliyır boğuluyorum gibi sola döndüm diyelikm bi yerim uyuştu acıdı soldan sağa dönmek ayrı bi mücadele 😄😄
Böylede şikayet gibi oldu bu duyguları yaşatan Rabbimize sonsuz şükürler olsun🌹🌹❤❤
Yok asla şikayet değil bu söylediklerim belki bazen oflayıp puflayabilir insanlar kimseyi yargılamam ama ben kaç yıl bekledim evladımı hoşgörü seviyem çok yüksek :) bunu bile veren Rabbime şükürler olsun.
Ben böyle zamanlarda konuşuyorum oğlumla “anneyi üzmeden yavaş yavaş” diye 😂

Aman kilo ne ki sağlıklı doğum yapalım da gerisi boş. İlk 3 ay ben 8 kilo aldım rekor bende hiç takmıyorum valla. Kuzenim kadın doğumcu lohusayken metabolizman 4 kat çalışır patır patır verirsin kiloları boşver ye dedi. Buarada profil foton çok hoş elektrik mühendisi misin
Kesinlikle öyle özellikle emzirme dönemi efsane bu konuda tüm gün bebeği emzirmek 600-700kaloriye denk kaç saat spor yapmamız gerekir bu kaloriyi yakmak için. Allahın nimeti ☺️
Bir zamanlar evet elektrik mühendisiydim ama artık üzerinden zaman geçti

Kızlar iyi geceler ya benim bi sorum olacak... Ya bende hemoroid oluşmuştu ama bir-kac gündür çok rahattım sönmüş ve hic yokmuş gibiydi seviniyordum... ama bugün nedense birden bire kocaman oluverdi hic buyumedigi dereceye ulaştı ağrıdan kıvranıyorum... sıcak suya da oturdum yağlar kremler de sürdüm ama hala geçmedi gittikçe büyüyor ilginç bir şekilde...kabızlık da yok halbuki... ne yapayım bilemedim çok zordayım bana yardımcı olabilecek var mı? Ne rahatlatır beni yaa.. birde birkaç gündür yeni takviye ilaç a başlattı dr o mu yaptı.. ilaç b12 plus

Tecrübeli anneler bir şey soracağım.
Ben sola yatmak iyidir diye hep sola yatmaya çalışıyorum ama bebeğim hep sola dönünce ayaklarıyla itekliyor,vuruyor,bazen hızlı hızlı da yapıyor.
Acaba rahatsız mı oluyor çok endişe ediyorum 😓

Kesinlikle öyle özellikle emzirme dönemi efsane bu konuda tüm gün bebeği emzirmek 600-700kaloriye denk kaç saat spor yapmamız gerekir bu kaloriyi yakmak için. Allahın nimeti ☺️
Bir zamanlar evet elektrik mühendisiydim ama artık üzerinden zaman geçti
Tüm Emzirme dönemi mi aynı yani 2 sene emzirsem metabolizma yakıyo mu, ben de elektronik mühendisiyim 1,5 sene oldu calışmıyorum Bi daha ne zaman çalışırım Allah bilir

Tecrübeli anneler bir şey soracağım.
Ben sola yatmak iyidir diye hep sola yatmaya çalışıyorum ama bebeğim hep sola dönünce ayaklarıyla itekliyor,vuruyor,bazen hızlı hızlı da yapıyor.
Acaba rahatsız mı oluyor çok endişe ediyorum 😓
Tecrübeli değilim ama Ben onu okudum canım mutlu oluyomuş ondan tekmeliyomuş. Benim de aynı oluyo

Yalnız gece uyumadıgımız yada uyuyamadığımız diyeyim nasılda belli takır takır yazılıyor :)) gece gec uyumalar sabah erken uyanmalar yatakta dönmeler, gaz sancıları. Ay korona davasndan eşim işe gidio die ayrı yatıoz iyiki ayrıyız bu gaz yüzünden çatlardım ben tutsaydım yanında 😂😂 hicbirimiz yalnız değiliz hepimizn sıkıntısı aynı ama sonu cokgüzel bir sıkıntı. Bugüne şükür diyelim. Sonu güzel bitsin yeterki. Benm de ikinci olmasına ragmen heyecanlıyım korkuyom biyandan geri sayım başladı gibi , ilkine bişey bilmeden gidionda ikincide bi cocuk daha beklıyosa evde buruksun gibi.. eksikler ne onu düşünüyorum..

Back
X