2021 Şubat Anneleri

İnşallah ya🤲 hayır sezeryan olup tansiyon düşüklüğü nedeniyle o anları kaçırırım diye de korkuyorum 😒
Ben tatlıyla kafayı bozdum umarım şekerim uçmamıştır. Nutellanın biri gidiyor biri geliyor 😱🤪

Benimki kontrollere geliyor da beni delirtiyor doktora soracağım sorular varken boş boş dorular sorup beni delirtiyor. genelde doğumlar hangi türlü oluyor ,yok fotoğrafçı sokabiliyor muyuz diyor.😡 Ama Allah var usg'nin her saniyesini videosunu çekiyor ve gün içinde bana açtım oğlumun videolarını izledim deyip duruyor. 🥰Ama karnıma gelince 🙄
Ev işinde de aynı uyduruk bir iş yapıyor 5 saat konuşuyor. Yeni bir şey düşmüş üstünden geçip gider görmedin mi yok düzelt yok 3 kez söylüyorum anca. Deliriyorum bazen hormonlarda sağolsun🙈🙄

Sol ayağıma basamıyorum resmen. Sola yatmak iyi dye ağrıyan ayağımın üstüne yatmak tam bir eziyet. 😭😭 Sona iyice kendini gösterdi hamilelik bence🙄uyku da yok zaten😒

Benimde öyle 😱 sıkışıyor diye üzülüyorum umarım değildir. Ama resmen sırtını sağa ayaklarını sola dayayıp geriliyor
Nuran Hanım sağa yatmanın sakıncası olmadığını söyledi. Solda beslenmesi daha rahat oluyormuş ama ben sağda daha rahat ediyorum.

Yok canım 28 haftalıkken 2100 dedi.zayuf bebek olacak dedi.hatta bende 2.oğlum 2450 doğmuştu dedim.hastaneden çıkarkende netten baktım.o haftalarda kilosu normal gözüküyordu🙄 benim doktor biraz yaşlıca ona veriyorum 🤣en iyi sezeryanı aksarayda o yaparmış.sırf o yüzden gidip geliyoruz bakalım.😊
Bence doktorun karıştırmış canım o haftalarda 2100 çok bile ben 32 lerde bile 2000 olani forumda az gördüm hepsi de gayet normal 😊 ultrason aleti farklıysa ondan da farkli çıkmış olabilir

Bence doktorun karıştırmış canım o haftalarda 2100 çok bile ben 32 lerde bile 2000 kg olani forumda az gördüm hepsi de gayet normal 😊 ultrason aleti farklıysa ondan da farkli çıkmış olabilir
Evet aletle alakalı olabilir ....belki fazla gösterim yarım kilo az veriyordur 🤷

Selam kızlar.kontrolden geldim.şuan 34+2 haftalığım.gelişimi çok şükür iyi.paşa 2.500 olmuş.28 haftalıkken kilosu 2.100demişti ve zayıf bir bebek demişti .şimdi kilosu falan çok iyi dedi.kaşar muz günlük yumurta falan yedim.ocağın 25 in dede sezeryana alırım dedi.2 hafta sonra tekrar kontrol.sezeryan günü alan var mı başka ?
Canım ben de anlamadım 28. Haftada nasıl 2100 kg ya zayıf dedi?? Bence sen yanlış anlamışsın. Çünkü 2100 den 2500 e sadece 400 gr mi aldı 6 haftada?

Avicenna ya giden arkadaşlar bir sorum olucak 😃 %75 genel anestezi dusunmeme rağmen belki epidural olurum diyede düşüncem var her neyse eger epidural olursa ten tene temasta bebekle bir kac kare fotoğraf olsun isterim acaba ameliyathanede cekiyorlarmi telefonumuzu versek ? Yada fotoğrafçisi felanmi var hastahanenin bilgisi olan soran duyan bile varmi ☺️😅
Ben nette karşılaştığım bir yorumda Nuran Hanım için ameliyathanede telefonuyla çektiği fotoğrafları bana gönderdikten sonra tesettürlü olduğum için hemen sildi yazıyordu. Demekki ebelere çektiriyor diye düşündüm ben.

Avicenna ya giden arkadaşlar bir sorum olucak 😃 %75 genel anestezi dusunmeme rağmen belki epidural olurum diyede düşüncem var her neyse eger epidural olursa ten tene temasta bebekle bir kac kare fotoğraf olsun isterim acaba ameliyathanede cekiyorlarmi telefonumuzu versek ? Yada fotoğrafçisi felanmi var hastahanenin bilgisi olan soran duyan bile varmi ☺️😅
Sen naptın canım muayene nasıl geçti ?

Evet aletle alakalı olabilir ....belki fazla gösterim yarım kilo az veriyordur 🤷
F fatosayk Yani muhtemelen yoksa en hızlı kilo aldıkları dönemler bu aralar ve 4 haftada 400 gr için iyi kilo almış demezdi. Benim oğlum 28. Haftada 1200gr 32. Haftada 1750grdı ki kilosu hep 1 hafta geride ultrason sonucuna göre
Neyse ama şimdi kilosuna maşallah sağlıkla gelsin 🥰

Günaydın Kızlar💐 ilk hamileliği olup sütü gelen var mı?🙄
Bende hiçbir şey yok. Bir de damarları çok belli olan bir insanım normalde de ama göğsümün etrafındaki damarlar baya baya belli sizlerinde öyle mi?
Benim de gelmedi hiç sütüm bu kötü birşey mi 😳

Bende 32 de gitmiştim banada 35-36 da gel demişti bende 36 da gidicem sonra 37 de kontrol muayenesine giderim sonra bi daha ne zaman çağırır bakalım 39 da zaten sezaryen olucam 😂 büyük ihtimalle sen(eğer normal doğum olmazsa) , ben , berenerva arkadaş aynı hafta doğum yaparız gibime geliyor 😅

Benim doktorumda öyle söyledi erkekleri biraz daha geç alıyorlarmış. Kilosuna 28 haftalikken nasıl az dedi anlamadım canım sen mi yanlış yazdın çünkü benimki 32 haftalıkken 1900 kg du. 28 haftalık 2100 çok iyi olmasi lazim
Sen de 36+0 da git doktora karşılaşırız 😅 Ben normal istiyorum ama normal için de 39 a kalmasın çok zorlanırsın demişti. Ben bekleyebildiğim kadar bekleme yanlısıyım ama korkuyorum bu haftalarda uyku haram ağrı gırla. O haftaları nasıl atlatıcam diye 🙈

Sen de 36+0 da git doktora karşılaşırız 😅 Ben normal istiyorum ama normal için de 39 a kalmasın çok zorlanırsın demişti. Ben bekleyebildiğim kadar bekleme yanlısıyım ama korkuyorum bu haftalarda uyku haram ağrı gırla. O haftaları nasıl atlatıcam diye 🙈
Ben 31 de boyleysem sizleri düşünemiyorum .... Rabbim yardım etsin hele şu erkek bebek geç alınır lafı iyice gözümü korkuttu 😩 37 falan alınır sanıyordum ... Bakalım doktor ne diyecek pazartesi🤔

Yalnız o kadar çok yorum birikmişki dün geceden beri bakmayınca oku oku bitiremedim son yazılar da paso bana ait 😂

Ben 31 de boyleysem sizleri düşünemiyorum .... Rabbim yardım etsin hele şu erkek bebek geç alınır lafı iyice gözümü korkuttu 😩 37 falan alınır sanıyordum ... Bakalım doktor ne diyecek pazartesi🤔
Geçer diyemicem uyku iyice zorlaşıyor. Oturduğun yerden kalkarken bile kasıkların tutuluyor ağrıdan çömelesin geliyor yere. Ama doğumdan sonra inşallah hepsi geçecek. Çocuklarımız sağlıklı olsun da 🤗
Benim de erkek ama bana 37-38 gibi doğurabilirsen çok rahat edersin dedi hiç geç doğar falan demedi ve normal düşünüyorum.

Bence doktorun karıştırmış canım o haftalarda 2100 çok bile ben 32 lerde bile 2000 olani forumda az gördüm hepsi de gayet normal 😊 ultrason aleti farklıysa ondan da farkli çıkmış olabi

Bence doktorun karıştırmış canım o haftalarda 2100 çok bile ben 32 lerde bile 2000 olani forumda az gördüm hepsi de gayet normal 😊 ultrason aleti farklıysa ondan da farkli çıkmış olabilir
Kızlar çok özür dilerim 1200 yazıcağıma 2100 yazmışım .28 haftalıkken 1200 grama zayıf demişti.kusura bakmayın yanlışyazmışım.ama netten baktığımda o haftalarda normal sınırlarda gözüküyordu

Bende 32 de gitmiştim banada 35-36 da gel demişti bende 36 da gidicem sonra 37 de kontrol muayenesine giderim sonra bi daha ne zaman çağırır bakalım 39 da zaten sezaryen olucam 😂 büyük ihtimalle sen(eğer normal doğum olmazsa) , ben , berenerva arkadaş aynı hafta doğum yaparız gibime geliyor 😅

Benim doktorumda öyle söyledi erkekleri biraz daha geç alıyorlarmış. Kilosuna 28 haftalikken nasıl az dedi anlamadım canım sen mi yanlış yazdın çünkü benimki 32 haftalıkken 1900 kg du. 28 haftalık 2100 çok iyi olmasi lazim
Aynı gün bile olabilir bizim🤣

Geçer diyemicem uyku iyice zorlaşıyor. Oturduğun yerden kalkarken bile kasıkların tutuluyor ağrıdan çömelesin geliyor yere. Ama doğumdan sonra inşallah hepsi geçecek. Çocuklarımız sağlıklı olsun da 🤗
Benim de erkek ama bana 37-38 gibi doğurabilirsen çok rahat edersin dedi hiç geç doğar falan demedi ve normal düşünüyorum.
Vallaha sevindim eğer kilosu iyiyse inşallah bende öyle olurum çünkü sezeryanla olacak benim☹️

bende 38+0 da alınırsa tarih 21.01.21 olur diyordum fakat doktorum kız bebek olsaydı olurdu fakat erkek bebekler biraz 38 haftayı geçmesi gerek dedi 🤔
Aynı şeyi ben de duydum kıza göre yavaş kilo alıyorlar o yüzden 39u bekleriz dedi...

Back
X