2021 Şubat Anneleri

Benim de 10.7 çıkmış sadece kan ilacına devam dedi bana da. Günde 2 taneymiş benim kan ilacı ama akşam hiç aç karna olmuyorum içemiyorum 🤦🏻‍♀️
Gece uyandığında iç ben de çok çay içen biriyim o yüzden yatarken alıp uyuyorum

Kızlar bende 1.5 sene önce alınmış lansinoh göğüs kremi ve garmastan pomat var göğüs ucu yaraları için ikisini de azar azar kullandım . Şimdi onlar kullanilir mı yoksa atiyim mi ?

Normal doğum oldu dimi kızmıydı bebişin nasıl durumlarınız iyimisiniz
Yok Sezeryanla oğlum oldu suan kuvezde cigerinde enfeksiyon var tedavi görüyor bende toparlamaya çalışıyorum çok şükür halime dikiş ağrısı oluyor ama iyiyim

Kızlar bende 1.5 sene önce alınmış lansinoh göğüs kremi ve garmastan pomat var göğüs ucu yaraları için ikisini de azar azar kullandım . Şimdi onlar kullanilir mı yoksa atiyim mi ?
Karanlık, 25 derece altı sıcaklıkta muhafaza ettiysen son kullanma tarihine kadar kullanılır. Bi de bozduysa su gibi çıkar bi kısmı kremlerin, garmastan öyle oldu benim. Arkadaşa veriyim dedim baktım homejenlik gitmiş attım çöpe.

Canım merhem ya da kremlerde genelde üzerinde açıldıktan sonra 12 ay gösterir. Bozulmasa bile etkinliği kaybolabiliyor.

Karanlık, 25 derece altı sıcaklıkta muhafaza ettiysen son kullanma tarihine kadar kullanılır. Bi de bozduysa su gibi çıkar bi kısmı kremlerin, garmastan öyle oldu benim. Arkadaşa veriyim dedim baktım homejenlik gitmiş attım çöpe.

Canım merhem ya da kremlerde genelde üzerinde açıldıktan sonra 12 ay gösterir. Bozulmasa bile etkinliği kaybolabiliyor.
İkisininde tarihi geçmiş açıp içlerine bakmadım o zaman direk atıyım fiyatlarına baktım baya pahalanmışlar atmaya gonlum razı olmadı sizlere de soriyim dedim. Teşekkür ederim hanımlar 😘 masraf hiç bitmiyor bi ebebek e gittim emzik gördüm onu aldım küvet baktım çok büyükler küvet içi bi model buldum o da kullanışlı olurmu bilemedim ne güzel bugün herşeyimi bitircektim 😑

Kizlar merhaba 32 haftalık hamileyim tahlil sonuçlarıma göre kan değerim hgb 10.2 çıktı doktorum çok düşük doğuma kadar yükselmesi lazım dedi aynı durumu yaşayan var mı doğuma.kadar nasıl yukseltebilirim, yeme içme ile olacak iş değil çünkü 13 kilo aldım şimdiden 😢 daha fazla kilo almak istemiyorum

Benimde 10 cikti hgb değerim kan ilaci cok kilo yaptığı icin oglumda yedirdigum karadut özünden yemeye başladım tavsiye ederim dogal kan yapıcı sey

Kızlar bugün kontrole gittim 32. Hafta çalışabilir raporu aldım. Bu hafta vercem okula. Bide suyum biraz azalmış o yüzden ciğer geliştirici iğne verdi doktor nolur koşmaz diye. Yaptıran var mi bu iğneden? Haftaya tekrar gidicem kontrole ve nst yapılacak.

İlk oglumda olmustum ben suandada suyum az ama yapmadı doktorum zaten 15 gun içinde dogum olmazsa etkisini kaybediyormus her ihtimale karşı yapmış demekki doktorunuz hergun hareketlerini dinleyin bebeginizin

İkisininde tarihi geçmiş açıp içlerine bakmadım o zaman direk atıyım fiyatlarına baktım baya pahalanmışlar atmaya gonlum razı olmadı sizlere de soriyim dedim. Teşekkür ederim hanımlar 😘 masraf hiç bitmiyor bi ebebek e gittim emzik gördüm onu aldım küvet baktım çok büyükler küvet içi bi model buldum o da kullanışlı olurmu bilemedim ne güzel bugün herşeyimi bitircektim 😑
Lansinoh sana fayda etmiş miydi canım. İlk gebelikte bir ay önceden başladım kullanmaya.yara oldu, sonrasında da sürdüm ama bana faydası olmadı. Eczacı teyzemin önerisiyle başka krem kullandım o da yaram iyileşsin diye. Uzun uğraşlar sonucu iyileşti.
İkinci gebeliğimde ise sadece her emzirme öncesi kendi sütümle ıslattım arkadaşım önermişti. Hiç yara olmadı. Belki onun faydası oldu belki de göğüs ucum hassasiyeti ilk emzirmede de giderdiği için ikincisinde yara olmadı bilemiyorum. Bunda da krem almayacağım.
emzirme aralarında gece mesela göğüs açık kalmalı nemli olmamalı. Nem yara oluşumuna sebep oluyor. Bebeğin ağzına meme ucunu iyice tepiştirdim mi de tamamdır 😬 İnşallah hepimiz yarasız ağrısız emziririz.

Kızçeler bende 32+1 im . Bugün kontrolüm vardı. Oğluşum 2kilo olmş tam.. normalde iki haftaya yakın önden giderdi hep şimdi tam haftasında dedi dr. çalışır raporu aldım götürdüm okula teslim ettim ama bana dilekçe yaz demedi müdür yardımcısı . Onu bir sorayım bakayım bende . Nst ye girdim bugün ben. 34 de geleceksin dedi iki hafta sonrasına gün verdi hersey yolunda dedi çok şükür.. birde bir haftadr bacak aram agrıyor baskı oluyor yürüyünce alta dedim iyice oenguen gibi yürür oldum. Başı aşagı dönmş ondanda olur dedi, pandemide hareketsiz kaldnz iice ondan da olur dedi. İkimci gebeliklerde de olur dedi. Gün gectikçe zorlaşıyor . Hele uykusuzluk, mide yanmaları ekşimelerini hiç söylemiyim.

Nereden aldınız acaba ???

İnstagramda normalde her zaman aldığım bir yer vardı orda kalmamis ellerinde bu en son aldigimi instagramda bir sayfadan aldım ama ayni tat seker ilavesiz dogal oglumada meyve suyu olarak veriyorum
Sayfa adı @niluferdendogalurunler kan ilaci yerine tercih ediyorum valla hem dogak hem guzrl 😃

Lansinoh sana fayda etmiş miydi canım. İlk gebelikte bir ay önceden başladım kullanmaya.yara oldu, sonrasında da sürdüm ama bana faydası olmadı. Eczacı teyzemin önerisiyle başka krem kullandım o da yaram iyileşsin diye. Uzun uğraşlar sonucu iyileşti.
İkinci gebeliğimde ise sadece her emzirme öncesi kendi sütümle ıslattım arkadaşım önermişti. Hiç yara olmadı. Belki onun faydası oldu belki de göğüs ucum hassasiyeti ilk emzirmede de giderdiği için ikincisinde yara olmadı bilemiyorum. Bunda da krem almayacağım.
emzirme aralarında gece mesela göğüs açık kalmalı nemli olmamalı. Nem yara oluşumuna sebep oluyor. Bebeğin ağzına meme ucunu iyice tepiştirdim mi de tamamdır 😬 İnşallah hepimiz yarasız ağrısız emziririz.
Banada lansinoh etki etmedi canım hamilelikte onu almıştım ilk başlarda yara olunca onu kullandım yaraları geçirmedi sonra garmastan pomat aldık o çok iyi geldi 2-3 güne geçirmişti daha da göğüslerim yara olmadı o yüzden baya kaldı tarihi geçmiş ama hiç sıvılanmamış şimdi baktım da eczaneye sorucam olmadi onu tutarim zorda kalirsam kullanırım. Benimde 2.gebelik bide daha yeni emzirmeyi bıraktım inşallah yara olmazlar da dediğin gibi gerek kalmaz canim 😊 evet açık bırakmak gerekiyormuş ilk zamanlar yaptım sonra rahat hissetmedim kendimi inek gibi hissettim bide benim göğüsler büyük 😂 dediğin gibi süt de iyiymis bide zeytinyag ı suruyolarmis canım aklımızda olsun ama tabiki saf olucak yag da

Gece gogusler acik.kalinca gogusteki sutler akmazmi yataga yani ben ped koyduğum halde yataga aktigi olmustu 🤷

Kizlar benim de goguslerim yara olurdu. Iki hamileligimde de kara dut hosafı falan yapiyoruz ya sekersiz. Ondan gogus ucuna sürüp bebegi oyle emziriyordum, 2 gunde gecmisti ikisinde de.
Simdi de ebebekten gogus kapagi aldim kullanmaya basladim ama bende ters etki yapti galiba kapaklar karardi gogus uclarimi da akitip karartti

Benimde kan değerim 10.8 çıkmıştı gecen ay. Aile hekimi böle amelyat olman da zor sezeryan dedi.. kadın doğum dr um öle bişe olur mu hic dedi.. sen ilaçlarına devam kan ilacını düzenli kullan dedi . Bende sabah ac karınla troid ialcı aldgm için kanı aksatıyorum biraz.

Gece gogusler acik.kalinca gogusteki sutler akmazmi yataga yani ben ped koyduğum halde yataga aktigi olmustu 🤷
Yara o kadar canımı yakıyordu ki. Açık tutup kurutmak, yaranın kabuklanmasını sağlamak zorundaydım. Hiç sütyen,atlet kullanamıyordum zaten acıdan. Aksada sorun etmedim ☹️

Back
X