2021 Şubat Anneleri

Ben bu fikri elestirmedim ki ama çocuk kilolu ve durumu iyiyse anne için de iyi olacaksa 36 da alınıyor . Ben ilk doğumu erken yaptım ya doktor 33 den sonra normal artık diyordu ..

33 den sonra normalmiymis delirmis olmali 😂 tamam yasam siniri geçmiş oluyor da cigerleri tam anlamiyla gelismiyor ne kadar sıkıntı çekiyor bebekler 37 den once annede veyabebekte sorun yoksa alinmamasi gerekiyor

Canım bence kiloyla alakası yok iç organlarının gelişimi belki hafta hafta farklılık gösteriyordur. Küveze de o yüzden alıyorlar.

Evet kesinlikle kiloyla alakasi yok
39. haftada 2300 doganla
33-34. haftada 2300 doğanın arasinda ic gelisim olarak fark oluyor asla bir olmuyor yani mümkün mertebe 37 den hadi tas catlasin 36 dan once almamak en iyisi bebek icin.

Evet kesinlikle kiloyla alakasi yok
39. haftada 2300 doganla
33-34. haftada 2300 doğanın arasinda ic gelisim olarak fark oluyor asla bir olmuyor yani mümkün mertebe 37 den hadi tas catlasin 36 dan once almamak en iyisi bebek icin.
Erken doğum yapan anneler için çok iç açıcı konuşuyorsunuz 😆😆

Ya bnm 50 lik yüklemede açken 98 yüklemede n sonra 167 çıkmıştı,sonra 100 Luk istedi onda da sırayla 87,153,121,102 çıktı Dr normal dedi ama akşam yatmadan önce ekmeğe falan fazla yüklemeyin gece rahatsız oluyorum Dr sorun yoksiyoksizin
Benim değerlerim sizinkinden çok daha fazla sizinki bana göre normal gibi yani.

Merhaba kız bebek anneleri, bebişlerinizin isimlerini netleştirebildiniz mi, neye kadar verdiniz? Bakıyorum heryerde aynı öneriler var. Bilge Neva yada Gülce Neva nasıl sizce?
Biz kızımızin adını Cansu koymaya karar verdik. Oğlum çok çok ısrar etti. Sizin önerileriniz arasından en çok Gülce bana sıcak geldi.

Ben de dun doktora
18 19 ocakta sezeryanla alma sansmz var mi dedim
Doktor cok erken 25ten once dogru olmaz.kuvoze.gireblr dedi😔
Evet canım erken aramızda 5 gün var ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi olur insan bı an önce kucağına almak istiyor ama sabrın sonu selamettir🤗

Bende erken dogum.yapan bir anneyim ve suandada ayni durum icindeyim herseyi toz pembe anlatmak bence daha buyuk bir travma oluyor sonrasi için sonuçta bu bilinen bisey bosuna 40 hafta dememisler gebeliğe 🤷
Ben doktorlara güvenmeyi yegliyorum... Sizden daha iyi bildikleri kesin👍

Kızlar günaydın geceleri aşırı terleyen var mı, normalde yatak odam serin çatı katı olduğu için ona rağmen kısa kolluyla yatıyorum kan ter içinde uyanıyorum. Böyle bişi yaşayan var mı
Bnde öyleyim ta suyun içinde kalıyorum ki normalde çok usurdum artık banyo yapmaktan gına geldi😩

Canım bence kiloyla alakası yok iç organlarının gelişimi belki hafta hafta farklılık gösteriyordur. Küveze de o yüzden alıyorlar.
Bende sana katılıyorum canım kiloyla hiç alakası yok kayinvalidem 10 sene önce 36 haftalık doğurmuş küçük kaynım 2 hafta kuvozde kalmış ki kilosu da 2300 falanmış. Her bebeğin organ gelişimi farklı oluyor 37 de bütün tehlikeler bitiyor diye bişey yok 40 da bile kuveze alinan bebek oluyor. Bazen de bakıyorsun 35 de doğan bebek direk anne yanına geliyor. En iyisi bebek anne karnında durabildiği kadar durucak kendi isteğiyle gelicek. Gelmediği zaman da sezaryan olucak. Benim 2.sezaryan mecbur 39 da alıcak hemde dikişlerim taze yoksa bende sancim geldiği zaman sezaryana girmek isterdim.

Ben doktorlara güvenmeyi yegliyorum... Sizden daha iyi bildikleri kesin👍

Valla 33 ten sonra bebeği almak normal diyen doktor ilk defa sizinkini duydum ben ve evet ben malesef her doktora güvenmiyorum sizin gibi yasadiklarim bunu öğretti 👍 ayriyeten yazımda anne ve bebekte sorun yoksa diye belirttim nasil anlamak istediginize bağlı.

Bende sana katılıyorum canım kiloyla hiç alakası yok kayinvalidem 10 sene önce 36 haftalık doğurmuş küçük kaynım 2 hafta kuvozde kalmış ki kilosu da 2300 falanmış. Her bebeğin organ gelişimi farklı oluyor 37 de bütün tehlikeler bitiyor diye bişey yok 40 da bile kuveze alinan bebek oluyor. Bazen de bakıyorsun 35 de doğan bebek direk anne yanına geliyor. En iyisi bebek anne karnında durabildiği kadar durucak kendi isteğiyle gelicek. Gelmediği zaman da sezaryan olucak. Benim 2.sezaryan mecbur 39 da alıcak hemde dikişlerim taze yoksa bende sancim geldiği zaman sezaryana girmek isterdim.

Aynen öyle cnm. Sen karar verdinmi spinal veya genele kesin olarak ☺️

Merhaba kız bebek anneleri, bebişlerinizin isimlerini netleştirebildiniz mi, neye kadar verdiniz? Bakıyorum heryerde aynı öneriler var. Bilge Neva yada Gülce Neva nasıl sizce?
Gülce Neva güzel bence😊 İki ismi de çok severim. Biz İpek veya İdil düşünüyoruz yanında bir isim daha olabilir belki. Doğumdan önce net karar veremiyorum ben ilkinde de böyle oldu kızım doğsun yüzüne bakıp içimden gelenle seslenmek istiyorum inşallah 😊

Bu arada dun itibariyle evimi temizlettim bende biraz yoruldum ama değdi ☺️ ütüler vs tamam
Dogum cantasinida hazırlamaya başladım bebek kıyafetlerinide koydum umarim giydirmek nasip olur dogum sonrasi. eger 2-3 hafta icinde dogum olursa zaten fazla takımları çıkarırım 1 takım götürürüm belki yogun bakima.girmez umuduyla. İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz hayırlısıyla 🤲

Bu arada dun itibariyle evimi temizlettim bende biraz yoruldum ama değdi ☺️ ütüler vs tamam
Dogum cantasinida hazırlamaya başladım bebek kıyafetlerinide koydum umarim giydirmek nasip olur dogum sonrasi. eger 2-3 hafta icinde dogum olursa zaten fazla takımları çıkarırım 1 takım götürürüm belki yogun bakima.girmez umuduyla. İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz hayırlısıyla 🤲
Bende eşimle tüm evi dolap içlerine kadar elden geçirdim ama doğuma kadar öyle kalacağına hiç ümidim yok 😬 belirsizlik en sevmediğim şey o yüzden düşünmekten uykularım kaçıyor. Yemek stoğu yapamıyorum, gitmeden önce evi bi toplayım diyemiyorum, beden temizliğimi tam yapıp giderim diyemiyorum. Hazırlıksız yakalanmak en korktuğum 😬

Back
X